Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 16.5.2006 8:48:58
|
|
|
|
Neža81
|
Hej! V četrtek sem bila na drugem razgovoru pri dr.rejliču, na katerega sem čakala od začetka januarja. Zdaj je zagotovo potrdil, da ne boma mogla imeti otroka po naravni poti, saj je ponovni spermiogram spet pokazal, da semena zelooooo dobra,.... ampak žal so spet vsa zlepljena. Najprej smo še pri prvem spermiogramu upali, da je to samo trenutno stanje, žal pa se po 6 mesecih stanje ni spremenilo. Izpolnila sem kar precej formularjev. Pošto iz konzilija sem pričakovala v mesecu maju, vendar se je čakalna doba kar povečala. Sestra v ordinaciji mi je rekla, da naj pošto pričakujem nekje čez 100 dni ...- Dr.Rejlil mi je razložil celoten postopek. Rekel je, da sem v najboljših plodnih letih in da IVF pri meni ne bi smel predstavljat večjega problema, saj bodo semena samo razdružili in vsakega posameznega direkt oplodili z jajčecem. Pogovorili smo se tudi o tem, da nama bodo vstavili dve pikici, čeprav naj bi se prvič vstavila samo ena. Dr.Rejlič je rekel, da je glede na najino situacijo pa res najbolje vstaviti kar dva. Če se bo le en prijel ...... Lep dan! P.S: Na ivf pa grem v MB.
|
|
|
|
RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 16.5.2006 11:30:38
|
|
|
|
emaa
|
Upam, da vama že v prvo rata.
|
|
|
|
RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 16.5.2006 13:35:13
|
|
|
|
martita
|
Čau, Tebe, Neža81, pa že nekaj časa nisem zasledila tu ....pribljižno istočasno sva začeli sodelovati na forumu pa se te spomnim....no, tud mene še ni doletela tista ta prava sreča, ampak upanje ostaja. Želim ti vse najboljše in da bi čimprej zagledala . martita
|
|
|
|
RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 16.5.2006 14:19:10
|
|
|
|
anadejka
|
Neža tut jest upam da kmalu prideta na vrsto ter seveda na pozitivne rezulatate
|
|
|
|
RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 21.5.2006 20:39:29
|
|
|
|
pika74
|
Hojla, a tudi zlepljena so lahko ? Ja boh pomagi... kaj vse se dons dogaja. Neža81 jaz držim pesti, da bo uspelo v prvo!!! Do takrat pa dobro izkoristi vsak dan (magari na tvojem BMWju ). Lp pika74
|
|
RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 22.5.2006 9:37:28
|
|
|
|
Azaleja
|
Evo, tele samo za vaju, da bo uspeh že v prvem poskusu za ivf. Srečno!
|
|
|
|
RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo 22.5.2006 9:39:48
|
|
|
|
Neža81
|
hvala, hvala, hvala za ..... bom čas pregnala z BME-jem
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?