|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo
16.5.2006 8:48:58   
Neža81
Hej!

V četrtek sem bila na drugem razgovoru pri dr.rejliču, na katerega sem čakala od začetka januarja. Zdaj je zagotovo potrdil, da ne boma mogla imeti otroka po naravni poti, saj je ponovni spermiogram spet pokazal, da semena zelooooo dobra,.... ampak žal so spet vsa zlepljena. Najprej smo še pri prvem spermiogramu upali, da je to samo trenutno stanje, žal pa se po 6 mesecih stanje ni spremenilo. Izpolnila sem kar precej formularjev. Pošto iz konzilija sem pričakovala v mesecu maju, vendar se je čakalna doba kar povečala. Sestra v ordinaciji mi je rekla, da naj pošto pričakujem nekje čez 100 dni user posted image user posted image user posted image user posted image ...- user posted image user posted image user posted image
Dr.Rejlil mi je razložil celoten postopek. Rekel je, da sem v najboljših plodnih letih in da IVF pri meni ne bi smel predstavljat večjega problema, saj bodo semena samo razdružili in vsakega posameznega direkt oplodili z jajčecem. Pogovorili smo se tudi o tem, da nama bodo vstavili dve pikici, čeprav naj bi se prvič vstavila samo ena. Dr.Rejlič je rekel, da je glede na najino situacijo pa res najbolje vstaviti kar dva. Če se bo le en prijel ......

Lep dan!

P.S: Na ivf pa grem v MB.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugi razgovor pri dr. rejliču mimo
16.5.2006 11:30:38   
emaa
Upam, da vama že v prvo rata.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 13:35:13   
martita
Čau,

Tebe, Neža81, pa že nekaj časa nisem zasledila tu ....pribljižno istočasno sva začeli sodelovati na forumu pa se te spomnim....no, tud mene še ni doletela tista ta prava sreča, ampak upanje ostaja.

Želim ti vse najboljše in da bi čimprej zagledala user posted image .

martita

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 14:19:10   
anadejka
Neža tut jest upam da kmalu prideta na vrsto user posted image user posted image user posted image ter seveda na pozitivne rezulatate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2006 20:39:29   
pika74
Hojla,

a tudi zlepljena so lahko user posted image ? Ja boh pomagi... kaj vse se dons dogaja. Neža81 jaz držim pesti, da bo uspelo v prvo!!! Do takrat pa dobro izkoristi vsak dan (magari na tvojem BMWjuuser posted image ).

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2006 9:37:28   
Azaleja
Evo, tele user posted image user posted image user posted image user posted image  samo za vaju, da bo uspeh že v prvem poskusu za ivf. Srečno!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 9:39:48   
Neža81
hvala, hvala, hvala za user posted image user posted image user posted image .....  bom čas pregnala z BME-jem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2006 22:15:11   
Marina_
Neža zate...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?