|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugič naravno
15.9.2009 21:30:46   
Anonimen
Zdi se mi da je bilo na tem forumu kar nekaj nosečk ki so čakale na porod po carsekm rezu no vam je uspelo drugič rodit naravno in kako je vse skupaj potekalo je fejst bolelo.??
Namreč sama sem taka ki čakam porod po carskem rezu in srčno upam da mi uspe, prvič napačna lega.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugič naravno
16.9.2009 8:44:59   
piko12
Jaz imam tudi to dilemo. V prvo sem imela urgenten CR, potem pa idejo, da kljub vsemu poizkusim naravno. Ampak bližje kot je porod, manj sem prepričana v to. Bojim se, da bi se vse še enkrat ponovilo...pa da spet 2 meseca ne pridem k sebi. Če bi vedela, da bo šlo brez komplikacij, bi poizkusila naravno, ampak taga ne morem vedet. Trenutno je tako: če sam pride ven prezgodaj, potem pač probam, drugače pa planiran CR...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2009 10:35:05   
suminjam
Jaz sem tudi še  ena nosečka ki čakam in upam na naravni porod po carskem rezu bolj ko se približuje ta dan bolj sem na trnih če bo vse okuser posted image
Kaj pa druge kako? 

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2009 10:58:00   
eva1
Jaz sem se odločila za naravi porod po CR-ni mi žal..popadki -ja seveda bolijo, ampak za moje pojme se CR in porod ne more primerjati...tisti občutki ko rodiš so res lepi, po porodu se vstaneš, greš na WC, stuširaš...vse na izi..naval mleka prej pride, lažje dojiš...no ja sicer pa sem že v starih postih pisala o tem , mal pobrskajte! Tudi moja sestra je po CR rodila drugič naravno in pravi da ni za primerjat..tako da punce kr pogumno!!!!Pa srečno!!!

(odgovor članu suminjam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?