|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Druga nosečnost, majhen trebuh
20.3.2009 16:38:06   
Anonimen
Čisto tako me zanimajo vaše izkušnje s trebuhi v prvi, drugi, tretji (in vseh nadaljnjih) nosečnosti?

Recimo, v prvi nosečnosti sem imela v tem času (18 tednov) že kar lep trebuh oz. je bilo opazno, da sem noseča. Hlač nisem mogla zapeti že od 10. tedna dalje. Po porodu sem tudi fajn shujšala in nosila kavbojke, ki sem jih nosila pri 20-ih (letih ne tednih user posted image ). 

Zdaj, v drugi nosečnosti pa še vedno nosim svoje hlače, morda me malo tiščijo, ampak ne duha ne sluha o tistem trebuhu. Približuje se morfologija in morda sem malo neučakana, pa vendar mi ni vseeno oz. se sprašujem, zakaj je moj trebuh manjši namesto večji kot prvič user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Druga nosečnost, majhen trebuh
20.3.2009 16:40:36   
Najaa
Pri meni je bilo isto. Prva nos. - na NS sem šla že v nos. hlačah. V zadnji nos. pa šele na morfologiji, se mi zdi, da sem imela nos. Al pa še kasneje. Zdaj sem imela čisto drugačen trebuh kot prvič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 16:47:51   
Anonimen
1 .nosečnost. Do 7 meseca nisem imela trebuha
2.nosečnost- že pri  2 mesecih sem si mogla nove hlače kupit

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2009 16:55:40   
Anonimen
Vsaka nosečnost je drugačna. Moja sestra nosi v križu in ji zdaj v 24 tednu ni niti videt, da je noseča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2009 17:10:25   
hrabra miška
Jaz sem imela v prvi nosečnosti takšen trebuh da sem vrata odpirala iz strani in ne naprej, ker sem imela trebuh kot sodček. V drugi sem imela tudi velik trebuh, samo se je kasneje pokazal. Vsaka ženska je drugačna, ni pravila pri nosečnosti.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2009 18:02:05   
tanja1980
no fajn,

nisem edina. Jaz sem 27 teden, nosim še svoje hlače. Seveda ne tiste najbolj ozke, ampak normalne. zredila sem se 4kg in me je ze ginekolog strasil z sladkorno, ki je hvala bohu nimam.

Vcasih se sprašujem, kje je busi...
Ampak sem srečna, da se nisem omara, je po mojem s trebuhom kar tezje okol hodit:))user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2009 19:51:35   
glen
1. nosečnost
- imamouser posted image
-zredila sem se 9 kg
-bilo mi je zelo slabo,samo bruhala sem parkrat
-nosila sem zelo nizko
-hlač nisem več zapela pri slabih 3 mes.
-iz porodnišnice sem prišla s svojimi kg, ki sem jih imela pred porodom, samo ta ozkih jeans nisem še kake 4 mes zapela
-trebuh sem imela majhen ,šele zadnji mes. se je povečal
-rodila 11 dni čez rok

2. nosečnost
-imamouser posted image
-zredila sem se za 9 kg
-bilo mi je zelo slabo in sem veliko bruhala,celo 2 x sem bila v bolnici po 5 dni na infuzijiuser posted image
- nosila sem zelo visoko
-vse hlače(tudi ozke) sem zapela do 7 mes., kakšne mal širše še na koncu user posted image
-iz porodnišnice sem prišla z kg ki sem jih imela pred nosečnostjo,zdaj ko ima mali 1 mes sem celo 3 kg v minusu.
-trebuh sem imela zelo zelo majhen, da zadnje dneve preden sem šla rodit so mi govorili če sem noseča kakih 6-7 mes.8tisti ki niso vedeli da sem tik pred rokom.
- rodila 10 dni prej

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2009 19:53:34   
glen
popravljam:
v drugo imamo user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2009 20:35:53   
Lidy
Vsak pregled vprašam, če imam dovolj plodovnice in če je otrok dovolj velik.
v 1 user posted image  sem v 3 mesecu imela nosečniške hlače, zredila sem se 23 kg, vsa sem bila zabuhla.
Sedaj v 24 tednu nosim še svoje hlače, trebuh se mi pozna kot bi bila v 3 mes, zredila sem se 5 kg, in me je že pošteno skrbel, da ni čisto vse ok. Saj naj bi bil trebuh večji v nadaljnih nosočnostih.
Ampak kot kaže ni pravila.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2009 21:21:49   
melanija
Jaz sem v četrto noseča, meni se zdi da imam vedno isti trebuh, takoj mi je poznat nosečnost, nos. hlače se začela nositi tam nekje v 3 mes.
V vseh treh sem se zredila okrog 15 kg in tudi tokrat kaže tako. Sem pa precej velika in mi teh kg skoraj ni poznat - zgleda da imam vse v trebuhu - moj trebuh izgleda kot da bi pojedla žogo - dobesedno. Večina ljudi mi je tudi to rekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......