Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 11:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
niti v prvi niti v drugi nisem hodila
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 11:57:10
|
|
|
|
Mina1
|
Če si bila v prvo, je v drugo nepotrebno.
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 11:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zdaj v drugo nimam namena it, čeprav sem dobila vabilo. Je komaj leto in pol od takrat, ko sva hodila, tako da se mi ne zdi smiselno zapravljat časa in trpet sedenje tam, ker ziher niso nič novega izumli. Znam pa zdaj itak več kot sem takrat.
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 12:15:45
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Midva bova pa šla. Sicer ne vem, če vse dneve, prvega pa zagotovo. Aja, od prve je 3 leta. LP
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 13:13:32
|
|
|
|
Mateja82
|
Mislim da ne bova šla, ker prva nosečnost še ni tako daleč nazaj in se v tem času sigurno ni kaj dosti spremenilo
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 13:29:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
v drugo nisem hodila, čeprav je bilo razlike med porodoma 9 let pa tud, če bi, mi ne bi kaj pomagalo, ker sem imela v drugo CR
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 13:46:59
|
|
|
|
nas5
|
Imam 3 otroke, med prvim in drugim je razlike 1.5 let. Med drugim in tretjo pa 9 let. Pa sem šla v mater. šolo tut zaradi naše babice Metke. Jo je tko fajn poslušat. Da še mal reklame naredim.
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 14:06:36
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Najbrž ne bom šla. Če pa že pa mogoče v kakšno drugo, da malo zamenjam okolje . Najbrž pa v tem času res niso pogruntali nič pretresljio novega.
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 14:17:52
|
|
|
|
cuma
|
Tudi jaz bom prešpricala materinsko . Že v prvo mi je bilo dolgčas ... ker sem že vse zvedela na RR !
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 17:08:44
|
|
|
|
dskubin
|
Nisem šla, ker že v prvo nisem nič kaj pametnega izvedela. Kvečjemu kako dezinformacijo kot kakšno koristno informacijo. Ne vem, al sem jaz čudna, ampak res bi lahko povedali veliko koristnih stvari, predves iz prakse, izkušenj, ipd. (takih, ki jih res potrebuješ pred prvim porodom), ne pa eno brezvezno nakladanje, ki si ga lahko iz knjig prebereš.
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 17.4.2007 17:53:23
|
|
|
|
ŠpelaP
|
V prvo sva oba s partnerjem hodila v šolo za starše. Zdaj pa ne greva. Se mi ne zdi potrebno. Sem zadnjič malo brala naslove posameznih predavanj na plakatu v čakalnici pri g., pa so iste teme kot prvič.
|
|
|
|
RE: Druga nosečnost - materinska šola 18.4.2007 8:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ne v prvo,ne v drugo, niti v tretje nebom hodila. Zame že knjige zmedejo,potem pa ženska neve kaj delat. Tam so babice,ki vodijo porod in njih je treba poslušat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?