|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugačen znak..
16.5.2008 19:37:12   
leonida
Pozdravljene!

Vedno od ovulacije dalje do prihoda menstruacije so me nenormalno bolela prsa. Zdaj pa je nekaj drugače,ko sem dobila ovulacijo so me prsa bolela en dan...Zdaj pa imam do menstruacije samo še 3 dni,prsa me nič ne bolijo. Ponavadi so me bolela da nisem mogla spati na trebuhu,nenormalno. Zdaj pa nič,samo težke so in nabite.???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugačen znak..
16.5.2008 19:50:39   
piamaria
user posted image leonida držim pesti zate ti jih daj pa zame imam iste simptome...user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 19:55:41   
leonida
Superca....Potem sva že dve.:-) Kdaj pa moraš ti dobiti tečko ? Jaz 19.5. Res mi pa je malce čudno, da me prsa ne bolijo. Ko bi vsaj ugledale.user posted image .:-) Imaš še kakšen drugi znak ?

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 20:40:54   
*m*t*
ojoj! jaz moram tudi dobiti M 19.5., seveda upam da je no bo user posted image držim pesti za vse nas user posted image user posted image
drugač me pa zadnje dni nekam čudno trebuh boli (drugač kot ponavadi pred M), občasno mi je slabo, en dan bi lahko pojedla vse kar vidim, drugi dan se mi že sama misel na hrano gnusi... imam pa tudi že nekaj dni čisto rahel rjav izcedek user posted image ne vem ,kaj je to? vgnezditev? bomo videli... aja, pa tudi ful utrujena sem ( samo to je lahko tudi spomladanska utrujenost). upam, da si te znake ne razlagam napak.user posted image
punce, upam, da bomo zagledale ćim prej user posted image
lep večer!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 21:54:32   
becky
torej je še upanje zame? kak upam! seveda za vse nas. jaz pa sem včeraj dobila nek rahel rdeč izcedek, ki se danes nadaljuje. poleg tega so me joške nehale bolet (se jih lahk celo normalno dotikam) in v jajčnikih me dosti manj boli. utrujenosti pa tak ne štejem več za znak, ker sem vsak mesec, odkar delava user posted image  pred M extremno utrujena. M bi mogla dobit jutri. bomo vidli

držim pesti, da vse zagledamo +

< Sporočilo je popravil becky -- 16.5.2008 21:56:59 >

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2008 10:05:28   
leonida
Upam,da se nam vsem izkaže dobro in zagledamo težko pričakovani.user posted image . Ampak če ne zagledamo user posted image ne bomo obupale ne ? user posted image . Moj znak danes je da me malo joškice bolijo tam okrog bradavic in pod pasko ampak samo na dotik. Ponavadi pred menzo se me tok bolele da nisem mogla po stopnicah. Je drugačna bolečina je. Pa malo me občasno špika v jajčnikih enkrat v desnem drugič v levem. Napihnjena sem in imam vetrove. Pa pogruntala sem da mi izredno diši navadni jogurt. Pojem jih tudi po 4 na dan.Izcedka nimam nobenega. Do tečke še 2 dni.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2008 10:36:02   
leonida
joj pozabila sem vam povedat,da  sem imela full hudo virozo+ drisko. In ta prehlad me daje še danes. Od tega je 10 dni.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2008 12:17:12   
cofk
jst sm tudi na istem kot ve! ne pričakujem je 20.5.. Tudi mene ta mesec prsi bolijo manj kot ponavadi pred M in se mi zdi to prow čudno... pa tudi v spodnjem delu trebuha me je nekj špikalo... pa kr naenkrt sm ne vem zakaj ratala prehlajena-čeprow nism bila na nobenem mrazu ali čem podobnem...
ampak to je seveda kot vsak mesec spet ugibanje-mogočese to znaki mogoče pa niso. bomo vidli user posted image

držim pesti za vse user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2008 13:48:24   
ninchi9
Mene pa ta mesec ni nič bolelo, razen ob ovulaciji špikanje v jajčnikih. Pa vedno ful čutim. Prsa me bolijo, zdaj pa nič. Menza pa naj bi prišla 22. maja. Joj, ko bi ratalo!!! Po osmih mesecih si že ful želim. In ta mesec sva res veliko user posted imageuser posted image Samo sem že tak obupala. Sploh se mi ne da več razmišljat o tem. Mislim, da tak ne bom zanosla zdaj. Ker sva že prej zelo redno opravljala te dejavnosti (en mesec se je zgodilo, da sva čisto vsak dan), pa nič. No, zdaj pa res nič ne čutim. Po navadi me je vedno teden pred menzo začelo bolet (kot krči), pa prsi so se mi vnele, pa glava me je bolela. Ta  mesec pa nič ne čutim.
Vsem nam želim, da bi pa ta mesec res zagledale user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bomo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2008 14:47:20   
aqua77
Držim pestke, da bo pa od zdaj naprej vse roza!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2008 16:28:36   
uršika***
Punce za vse vas navijam in kmalu se nam pridružite med Januarčicami!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2008 17:19:00   
issa
tudi jat držim močno pesti za vsa!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2008 14:47:24   
leonida
Kaj je danes z vami ? :-) Jaz imam malo rjavkastega izcedka. Tako, da mislim da teta prihaja na obisk. Pa ve ?

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2008 20:33:53   
leonida
Kje ste zdaj ?  Jaz danes imam malo rjavega izcedka. Drugače imam pa čuden filing v trebuhu kar naprej se mi nekaj vozi in imam drisko. Boli pa me nič ne trebuh.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2008 6:55:51   
spps
oj,leonida poročaj kako ti kaže?stiskam pestiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2008 14:18:58   
leonida
kuku Leonida dobila menstruacijo.user posted image . Gremo naprej v nove boje.user posted image user posted image user posted image Nič slabe volje. Držim pesti za vse vas.user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2008 14:59:58   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

kuku Leonida dobila menstruacijo.user posted image . Gremo naprej v nove boje.user posted image user posted image user posted image Nič slabe volje. Držim pesti za vse vas.user posted image

Žal mi je.user posted image

Ampak glavno je, da nisi slabe volje, čeprav vem da si žalostna.

Želim ti, da bi čimprej ugledala user posted image user posted image .

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.5.2008 16:01:07   
Bivy
Leonida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bo pa mogoče drug mesec user posted image .

Še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo ti pošiljam.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......