|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugačen fant
8.12.2009 16:55:04   
MissElvira
Živjo dekleta,

Približno pol leta prebiram vaš forum, katerega sem odkrila po slučaju in me je pritegnil z relativno visokim nivojem komuniciranja. Tokrat sem se odločila, da vas povprašam o mnenju o tipu moškega, ki se je, vsaj meni, zdel zelo drugačen od ostalih, ki sem jih do sedaj srečala v življenju.

Stara sem dvajset let, še študiram, žepnino pa služim s strežbo v jazz lokalu, kjer sem pred kratkim srečala fanta, ki mi je padel v oči. Preprosto, a vseeno elegantno oblečen, urejen, z lepimi potezami in predirajočim a prijaznim pogledom je prišel v družbi dveh prijateljev. Posedli so se dokaj blizu šanka, zato sem nehote ulovila teme njihovih pogovorov, ki so se vrstile od poezije, literature, etika in glasbe. Fant je govoril je zelo lepo, modro, z umirjeno samozavestjo, prijaznostjo in veliko ljubeznijo do življenja in ustvarjanja. Zdel se mi je znan, zato sem ga večkrat oplazila s pogledom. Najbrž je začutil moje oči, kajti pogledal me je naravnost vanje in se nasmehnil.

Sama nisem sramežljive sorte, zato sem stopila do njega in ga vprašala, če se od kod poznava. Prijazno me je pogledal in mi odvrnil, da sva se srečala poleti na literarnem večeru, kjer sem stregla, a da kaj več od mojega imena in lepega nasmeha ni ujel. Po nastopu je s prijateljema kmalu odšel iz lokala, iz mojih misli pa še zdaleč ne. Povprašala sem sodelavce o njem, če kaj redno zahaja k nam v goste. Zvedela sem marsikaj, kar je v meni sprožilo veliko mešanih občutkov.

Star je 28 let, živi sam v starem delu mesta, v naš lokal zahaja ob ponedeljkih. Zelo samostojen, govori tri tuje jezike, rad smuča in pripravlja jedi, dela v razvoju, kolega pa je omenil, da je samski in da mlajših deklet enostavno ne pogleda. Seveda, sem pomislila, saj si takšnega moškega s svojimi vrstnicami nebi mogla predstavljati. Mene pa je očaral in zbudila se mi je želja po tem, da ga pobliže spoznam.

A tukaj so se mi ustavile misli. Kako naj jaz, še ne 21-letna punca, pristopim k takšnemu moškemu? Sama sebi sem se zdela otročja in mlada, kar je popolnoma nasprotno of tega, kaj sem do sedaj občutila ob svojih fantih. Smo še študentje, veliko ga žuramo, nobeden od nas še ne ve prav kam nas nosi ta reka. On pa pravo nasprotje, človek kakršnega sem sanjala, pa mi je realnost že zdavnaj polomila upe, da bom kdaj srečala tako lepega, postavnega, pametnega in razgledanega moškega, z veliko ljubeznijo do znanja in življenja.

Saj vem, da večini tukaj tak zapis deluje še otroško naivno, čemur tudi ne morem oporekati, saj štejem še zelo malo pomladi. Pa vendarle, dekleta, gotovo ste tudi ve, ki sedaj že vzgajate svoje otroke, enkrat pristopile k svojem izbrancu. Zato se obračam na vas, prosim, povejte kako ste pristopile k moškemu, za katere ste vedele, da ga želite spoznati? Z ženstvenostjo in zapeljivostjo? S pametnimi pripombami? Kakršno koli mnenje bi mi prišlo prav, saj bom lahko tako hitreje našla tla pod nogami.

Lepo vas pozdravljam,

E.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugačen fant
8.12.2009 17:03:46   
Anonimen
vedno sem bila prepričana, da če ti je nekdo namenjen, potem postane del tvojega življenja.
na kakšen način? vsak ima svojega.user posted image

(odgovor članu MissElvira)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2009 17:09:16   
Gina
Ja pa saj si pristopila k njemu. Pa če hodi k vam ga boš še videla, pa lahko spontano vskočiš v debato z njimi ali z njim. Jaz sicer nisem zagovornik tega, da mora ženska zelo nasilno v moškega rinit, mi je bolj všeč klasika, da naj dec osvaja žensko. Meni se zdi, da smo ženske narejene tako, da bi se morali moški potrudit za nas ne pa obratno. Saj jih cel lajf po rokah nosimo, tako da je fajn, če se pošteno zaljubijo v nas, da bodo znali vsaj malo to cenit. Če pa že od začetka vse ženska naredi, pa ne vem no.....v glavnem to zame ni. Ali kot je rekel en moj frend: Moški izbiramo, ženske izberete.
Je imel kar prav. Lahko mu pa malo namigneš, kje lahko izbira, da obstajaš, to pa ni slaba opcija.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 17:10:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2009 17:22:37   
Anonimen
ko bos stregla (in ze razdelila pijaco, da bo pladenj prazen), se spotakni in mu padi v narocje! ce bo pladenj poln, si lahko sigurna, da ce drugega ne, si te bo zapomnil za dolgo...dolgo....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2009 17:55:41   
MissElvira
Gina, meniš, da moški frazo "se od kje poznava" smatrajo za pristop? Za fante je ponavadi že "živjo" zadosten znak da pokažejo promiskuiteto, moškim pa morda ugajajo bolj subtilna sporočila? Rada bi se naučila predstaviti se v luči, ki jo do sedaj pri fantih še nisem prižgala... nisem zaljubljena, vendar pa mi je dala ta situacija mislitii, da morda za pravega moškega enostavno še nisem zrela, čeprav sem bila zmotno prepričana, da sem in da pravega pač ni.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2009 17:58:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ko bos stregla (in ze razdelila pijaco, da bo pladenj prazen), se spotakni in mu padi v narocje! ce bo pladenj poln, si lahko sigurna, da ce drugega ne, si te bo zapomnil za dolgo...dolgo....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miska na tole sem se pa mogla nasmejat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

vedno sem bila prepričana, da če ti je nekdo namenjen, potem postane del tvojega življenja.
na kakšen način? vsak ima svojega.

Se podpišem...mislim da pride ta trenutek spontanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2009 18:02:59   
alička
Glede na način tvojega pisanja in na ta kako je napisano, se mi zdi, da si kljub mladosti precej zrela in razgledana. Ko ga ponovno srečaš, ga zapleti v pogovor, pa boš videla če to kam vodi. Težko bi napisala kakšen pristop bi bil pravi... Pri meni so bili najprej dooooooolgi pogovori, pa kofetkanja, potem prva večerja in od takrat "plujeva" skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2009 18:03:29   
alička
ups.

Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2009 18:10:43   
kaya2007
je varjanta, da se še sama malo bolj izobraziš na področju, ki ga zanima...to bo sigurno plus zate, pa tudi če ne bo pomagalo, ti razgledanost ne bo škodila user posted image
ti pa priporočam, da se mogoče ne trudi preveč v to smer, pomoje se bo prej zgodilo, da bo temu fantu na tebi všeč prav to, da si drugačne od njega, bolj zabavna, mladostniška, spontana..pač go with the flow.
če išče nekoga, ki je zelo podoben njemu, pa itak odpadeš in je bolje, da do tega prideš še preden se kaj bolj zapleteš..
veš, jaz prihajam iz takih krogov, ker so moji starši umetniki, v družini so sami intelektualci..poročena sem pa z moškim, ki je vse prej kot to..in bi lagala, če bi rekla, da me to čisto nič ne moti. so pa seveda tudi taki, ki jih privlačijo čista nasprotja-čeprav dolgoročno ne vem kako je s tem.

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 8.12.2009 18:11:04 >

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2009 18:55:23   
MissElvira
Hvala za nasvete punce, še sama komaj verjamem, kakšno epifanijo mi je povzročilo tole. Sama sem do sedaj živela v okolju, kjer je bilo življenje in vse v njem predstavljeno kot neko breme, kot izziv s katerim se je treba spopasti, če ne, te bo pokopalo. Od skoraj prisilne gonje k znanju, katerega se je bilo treba piflati, partnerstva, kjer je pač pomembno to, da je fant odgovoren in zrel, punca pa pridna, samostojna in razgledana, do vere, kjer je bolj kot duhovnost pomembna indoktrinacija. Začela sem pač razmišljati kot vsi ostali, in še med študijem nisem prav vedela, kaj bom sploh počela z vsem tem znanjem in iskušnjami, ki sem jih dobila od družine, prijateljev in ostalega okolja. On je pa v parih stavkih, katere sem radovedno vlekla na ušesa, znal enostavno razložiti te teme tako, da sem se počutila, kot da bi mi nekdo snel okove in lahko končno začnem razmišljati s svojo glavo. Njegov pogled, v katerem sem začutila oh tako iskreno strast, pa mi je dal vedeti, da sem lahko optimistična in da bo še vse v redu, ne glede na to, kako brezupna se včasih zdi situacija.

Skratka, moški, ki mi je znal brez težav spodnesti tla pod nogami. Edino do njega ne znam, teh zapor se ne znam znebiti. Najbolj se bojim, da bo name gledal kot na mlajšo sestrico, ker je skoraj 8 let starejši od mene. Morala bi v ponedeljek špricati faks, ker v lokalu delam samo ob vikendih in čakati in upati, da ga ponovno srečam... malo si moram nabrati samozavest, kajti kaj podobnega se mi še ni zgodilo. Metuljčki v trebuhu so proti tem občutkom kot neznatne ličinke, ki čakajo da poletijo. Upam le, da bo moj želodec znal to prenesti, drugače ga bo čakalo bližnje srečanje z mojo večerjo

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2009 19:04:38   
rija
Mogoče razmišljam staromodno...ampak....prvič te je videl pred 6 meseci...če bi želel kaj več, bi te ziher že poiskaluser posted image

In vaša mlada generacija je itak ful free....stopi do njega, mu povej, da ti je zanimiv in ga vabiš na čaj user posted image

Saj več kot ne ne more rečt....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2009 20:48:22   
viroza
Al je pa med tistmi ki se pustijo prosit. Upam da ne. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2009 20:57:39   
roberta

tudi pri nama je bila ta razlika, jaz 20, on 28. in sva imela kar probleme na začetku, predvsem zaradi moje nezelosti, nekaterih mojih res takrat še včasih najstniških in naivnih pogledov na življenje, pa na sebe, na partnerstvo, na svojo družbo, na toliko "nekritičnosti", ki sem jo takrat premogla.

se je pa zgodilo tako, da sem ob njem odrasla, spoznala sebe, spoznala, kaj želim, kako želim, zakaj želim in kam želim. pokazal mi je svet, ki ga prej nisem poznala in odkrila v njem čar sedanjega življenja. zdaj sva poročena in z otroci in ga ne bi menjala za nikogar. z leti in osebno zrelostjo sva bolj in bolj na isti valovni dolžini in razlika v starosti sploh ni več problem, ker sva si mentalno blizu.

Kaj sem zdaj hotela povedat: da je vse v glavi. Če je res tak kot si ga opisala, zrel, pameten, razgledan, si to želi tudi od dekleta. On si ne želi ženskice študentke, ki ga bo zapeljevala, poskušala biti pametna v pripombah in ga bo vabila na razne študentske žure v katerih on ne vidi kakega smisla... on si želi iskrene sogovornice, ki bo jasno gledala na svet in ne bo več v svojih 18-letih, ampak bo z glavo že kje naprej. Seveda ne more pričakovati, da bo dobil sogovornico kot če bi bila ta stara 30 let, ampak, kot sem rekla, gre se za to, kaj je v srcu in kaj je v mislih. In če je to iskreno, bo očaran.

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2009 21:06:40   
bumerang
V mojih časih bi bilo to, kar si naredila, že čisto dovolj. Če bi ga zanimala, bi bil naslednji korak njegov in bi ga naredil naslednjič, ko te bo videl.
Kako pa to zdaj funkcionira pa očitno ne vem več. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2009 21:45:51   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira

Živjo dekleta,

Približno pol leta prebiram vaš forum, katerega sem odkrila po slučaju in me je pritegnil z relativno visokim nivojem komuniciranja.

--------------------
Samo to sem prebrala in moram takoj komentirat, da se mi zdi, da je spet vzniknila ena izmed nebroj reinkarnacij user posted image !

P.S.: Zdaj pa grem dalje brat user posted image !

P.S.: No, pa sem se zgleda uštela.

Draga mlada gospodična- bodi takšna kot si, saj si s svojimi 20-imi leti in razmišljanjem, ki bolj pritiče malo starejšim, pravi mali biser user posted image !
Kakorkoli boš že osvajala, bo zate prav. Skratka, ni pomembno kaj in kako boš naredila, če je simpatija tudi na drugi strani, se bosta že našla.
Že to, da se te je spomnil od nekod, pomeni da te je opazil; kot je tudi opazil, da ti je všeč.
Malo še počakaj, kmalu ti bo povsem jasno glede vaju
user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 8.12.2009 21:58:53 >

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 16
9.12.2009 1:02:49   
L1ana
Kdor ne reskira, ne profitira! user posted image
Poskusiti ni greh! user posted image
Beseda ni konj! user posted image

Potrebuješ še kakšno "modrost"? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 7:56:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.12.2009 9:15:22   
ronja
mi je bolj všeč klasika, da naj dec osvaja žensko

Hehe, gina, hvalabogu, nisem edini sramežljivi dinozaveruser posted image . Ampak v modernem svetu je to malo obrnjeno baje.

Pa vendarle, dekleta, gotovo ste tudi ve, ki sedaj že vzgajate svoje otroke, enkrat pristopile k svojem izbrancu.

Ma, če sem čisto iskrena, v bistvu nisem. Sem zajc glede tega, mislim, da ne bi upala prit sama do fanta. Vem, da je to neumno in nisem prav nič ponosna na to svojo lastnost, ampak če sem iskrena, taka sem. In sem samo hvalažna sreči, da mi nikoli ni bilo treba... Res je pa, da me tudi noben ni tako potegnil, da bi si sploh zaželela prit sama do njega in mi ni na pamet padlo, da bi se o kom pozanimala, pa da bi ga še vprašala, če se od kod poznava - tako da si že par korakov pred manouser posted image .
Pa itak sem bila skoz v zvezi z nekom: odkar me fantje zanimajo, praktično nisem bila samska, se je kvečjemu kaj prekrivalo kjeuser posted image - tudi na to nisem glih ponosna, ampak tako je bilo - tako da ne morem ravno iz izkušenj kaj pametnega rečt...). Nasmehnila sem se nazaj, če mi je bil kakšen všeč, to je bilo pa to - potem so bili vedno oni na potezi...

Mislim pa, da tu nimam prav in da ne smeš bit taka kot jaz.user posted image V teoriji mi je vse jasno in se strinjam z vsemi, ki pravijo, da enostavno pojdi do njega in ga vprašaj.

Zato se obračam na vas, prosim, povejte kako ste pristopile k moškemu, za katere ste vedele, da ga želite spoznati? Z ženstvenostjo in zapeljivostjo? S pametnimi pripombami?

Iz prakse: v bistvu z ničemer, so sami prišli na mojo srečo, sicer ne vem, če bi že mela otrokeuser posted image . Z lubijem sva bila prijatelja, za katera so vsi vedeli, da sva si všeč, samo midva ne, pa če ne bi imela tooooliko priložnosti, ne vem, če bi nama ratalo prit skupuser posted image , prva dva sta se pa kar dolgo mučila, da smo prišli do stopnje fant-punca (sem bila še mlada, kaj češuser posted image ). pa dokler mi fant ni zelo nazrono povedal ali pokazal, kako čuti, sem si itak vse razlagala čisto drugače, kar je marsikdaj privedlo do precej komičnih in/ali neljubih situacij... (beri: fantje znajo drug drugega veliko boljše brat in se jim zdi mal čudno it skup na izlet - ne vem, zakaj, ampak taki souser posted image ).

V teoriji ti pa lahko odgovorim, da po moje lahko kombiniraš vse skup: ženstvenost, zapeljivost in pametne pripombe, pa ne moreš zgrašit. Saj očitno si mu simpatična, če se ti je nasmehnil, pa tudi enkrat si že prišla do njega - zakaj ne bi torej še enkrat?

nisem zaljubljena,

hehe, po tvojem opisu njega me nisi ravno prepričalauser posted image

vendar pa mi je dala ta situacija mislitii, da morda za pravega moškega enostavno še nisem zrela, čeprav sem bila zmotno prepričana, da sem in da pravega pač ni.

hehe, pri meni je bilo obratno - če mene vprašaš, še zdaj nisem zrela za pravega, ampak če že hoče bit z mano, se pa ja ne bom upiralauser posted image . Ne vsega tako resno jemat, saj jim ne piše na čelu (verjemi, nama že ni, pa če zdaj pogledava, se nama zdi, da sva res narejena za skup bit, takrat pa absolutno nisva tako mislila - on je šel stavit s prijateljem, da ne bova več kot 1 - maksimalno 2 tedena skupaj, recimouser posted image , jaz pa sem rekla, da je to moja prva romanca in sem računala na približno enako trajanje... no, zdaj mava pa dva otrokauser posted image )

pa mi je dal vedeti, da sem lahko optimistična in da bo še vse v redu, ne glede na to, kako brezupna se včasih zdi situacija.

No, to se jaz ves čas trudim prepričat ljudiuser posted image . Samo ne vem, če mi tako dobro uspevauser posted image .

Najbolj se bojim, da bo name gledal kot na mlajšo sestrico, ker je skoraj 8 let starejši od mene.

Če ne poizkusiš, ne boš nikoli vedela. Pa mislim, da fantje pri 28ih ne gledajo na dvajsetletnice kot na sestrice...

Draga mlada gospodična- bodi takšna kot si, saj si s svojimi 20-imi leti in razmišljanjem, ki bolj pritiče malo starejšim, pravi mali biser user posted image !
Kakorkoli boš že osvajala, bo zate prav. Skratka, ni pomembno kaj in kako boš naredila, če je simpatija tudi na drugi strani, se bosta že našla.
Že to, da se te je spomnil od nekod, pomeni da te je opazil; kot je tudi opazil, da ti je všeč.

Podpis.

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.12.2009 9:23:20   
pety78
MissElvira, na podlagi tvojega pisanja bi rekla, da si zelo prijetna in razgledana punca in če nam ne bi posredovala podatkov o tvojih letih, bi rekla, da jih šteješ več. user posted image
Naj te torej tvoja leta ne obremenjujejo. Če bodo tebe motila, bodo tudi njega.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.12.2009 13:37:11   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira

Živjo dekleta,

Približno pol leta prebiram vaš forum, katerega sem odkrila po slučaju in me je pritegnil z relativno visokim nivojem komuniciranja. Tokrat sem se odločila, da vas povprašam o mnenju o tipu moškega, ki se je, vsaj meni, zdel zelo drugačen od ostalih, ki sem jih do sedaj srečala v življenju.

Stara sem dvajset let, še študiram, žepnino pa služim s strežbo v jazz lokalu, kjer sem pred kratkim srečala fanta, ki mi je padel v oči. Preprosto, a vseeno elegantno oblečen, urejen, z lepimi potezami in predirajočim a prijaznim pogledom je prišel v družbi dveh prijateljev. Posedli so se dokaj blizu šanka, zato sem nehote ulovila teme njihovih pogovorov, ki so se vrstile od poezije, literature, etika in glasbe. Fant je govoril je zelo lepo, modro, z umirjeno samozavestjo, prijaznostjo in veliko ljubeznijo do življenja in ustvarjanja. Zdel se mi je znan, zato sem ga večkrat oplazila s pogledom. Najbrž je začutil moje oči, kajti pogledal me je naravnost vanje in se nasmehnil.

Sama nisem sramežljive sorte, zato sem stopila do njega in ga vprašala, če se od kod poznava. Prijazno me je pogledal in mi odvrnil, da sva se srečala poleti na literarnem večeru, kjer sem stregla, a da kaj več od mojega imena in lepega nasmeha ni ujel. Po nastopu je s prijateljema kmalu odšel iz lokala, iz mojih misli pa še zdaleč ne. Povprašala sem sodelavce o njem, če kaj redno zahaja k nam v goste. Zvedela sem marsikaj, kar je v meni sprožilo veliko mešanih občutkov.

Star je 28 let, živi sam v starem delu mesta, v naš lokal zahaja ob ponedeljkih. Zelo samostojen, govori tri tuje jezike, rad smuča in pripravlja jedi, dela v razvoju, kolega pa je omenil, da je samski in da mlajših deklet enostavno ne pogleda. Seveda, sem pomislila, saj si takšnega moškega s svojimi vrstnicami nebi mogla predstavljati. Mene pa je očaral in zbudila se mi je želja po tem, da ga pobliže spoznam.

A tukaj so se mi ustavile misli. Kako naj jaz, še ne 21-letna punca, pristopim k takšnemu moškemu? Sama sebi sem se zdela otročja in mlada, kar je popolnoma nasprotno of tega, kaj sem do sedaj občutila ob svojih fantih. Smo še študentje, veliko ga žuramo, nobeden od nas še ne ve prav kam nas nosi ta reka. On pa pravo nasprotje, človek kakršnega sem sanjala, pa mi je realnost že zdavnaj polomila upe, da bom kdaj srečala tako lepega, postavnega, pametnega in razgledanega moškega, z veliko ljubeznijo do znanja in življenja.

Saj vem, da večini tukaj tak zapis deluje še otroško naivno, čemur tudi ne morem oporekati, saj štejem še zelo malo pomladi. Pa vendarle, dekleta, gotovo ste tudi ve, ki sedaj že vzgajate svoje otroke, enkrat pristopile k svojem izbrancu. Zato se obračam na vas, prosim, povejte kako ste pristopile k moškemu, za katere ste vedele, da ga želite spoznati? Z ženstvenostjo in zapeljivostjo? S pametnimi pripombami? Kakršno koli mnenje bi mi prišlo prav, saj bom lahko tako hitreje našla tla pod nogami.

Lepo vas pozdravljam,

E.

taki fantje nevem če so še samski user posted image drugač še malo počakaj mogoče še bo v lokal prišel in mogoče ti bo dal telefonsko ali bo želel tvojo :)

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 21
9.12.2009 16:55:19   
MissElvira
Pozdravljene,

hvala vsem za spodbudne besede. Vam sporočim, ko, ali raje če ga znova srečam... obvezno pa moram najti kakšno dobro bluzo, pa krilo in škornje :)

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.12.2009 17:32:11   
viroza
Pa še prej malo potipaj da ni mamin sinko.Sej ne mislem nč slabga sam da veš.Veliko sreče pa en user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
9.12.2009 17:36:58   
kasso
Meni se pa zdi tvoje pisanje tako zrelo, da z lahkoto lahko pristopiš k njemu. Korajžno punca in veliko sreče. Če sta si usojena, leta niso pomembna.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.12.2009 18:47:10   
KIKI****
Tudi midva z možem sva narazen 8 let in pol.

In tudi jaz sem bila z mislimi takrat pri 20 letih čisto nekje v svojem svetu iluzij, a sem morala na hitro sprejeti vse odgovornosti družinskega življenja in sprejela svet odraslosti skoraj čez noč.

Verjamem, da si želiš osvojiti njegovo bližino,... poskusi tako kot so ti napisale (ne glih s pladnjem past čez njega), povabi ga na čaj ali kavo (če jo pije), tako boš vedela, koliko mu je sploh do tvoje družbe,...

Lahko te preseneti, kaj pa če ima raje moško družbo??

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!