macca
|
Lep pozdrav, moje soborke! Čutim, da vam moram povedati oziroma se spovedati, ker se nimam komu drugemu, namreč takemu, ki bi mi o tem lahko kaj več povedal. Čez dobre 4 dni bi naj prišla , torej je danes 22. dan M. Od petka (točno teden dni pred M) se počutim drugače, utrujena, znervirana, švohna, na momente brezvoljno, spet drugič veselo itd... Danes pa me že celi dan špika (kot me še ni kdaj) pri desnem jajčniku, pa utrujena sem, pa bolj zanič. Ampak T je komaj malo čez 36, nekje okoli 36,2, pa beli tok imam povečan danes. Nisem pa prepričana, kaj napoveduje povečan beli tok: prihod M, zanositev, vnetje (verjetno lahko tako eno kot drugo? ne vem) Seveda non stop mislim na to, ali bi to lahko bila zanositev, obenem pa se jezim sama nase, ker preveč razmišljam na to, saj ne bi bila rada v petek spet razočarana, kot sem bila že tolikokrat. Ampak, saj same veste, kako je to, ko že tako dolgo čakamo ! Prav matram se, ker nehote razmišljam non stop o !!! Zdaj sem se vam pa spovedala. Hvala, ker me poslušate. Vsakega odgovora bom vesela, pa podobnih izkušenj. Lp totalno ZMEDENA
|