Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Družini, ki res potrebuje 4.1.2011 18:37:01
|
|
|
|
malajka84
|
Zdravo! Zanima me, če kdo pozna družino v finančni stiski ali pa je sam v stiski. Saj smo se s kolegico odločili, da podarimo kaj nekaj raznoraznih stvari. Od M,Ž oblačil za različne letne čase, različnih številk, do otroških oblačil, potrebščin, pripomočkov, do predmetov, ki se jih potrebuje v gospodinjstvo,...cel kup raznih zadev, igrače in še pa še. Če ldo ve za koga, prosim naj javi tukaj, ali pošlje podatke in več info na ZS. LP
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 4.1.2011 18:40:31 >
|
|
|
|
RE: Družini, ki res potrebuje 4.1.2011 19:05:42
|
|
|
|
mojvzdevek1
|
zakaj pa ne ponudite posameno pa se bo sigurno veliko ljudi javilo..?
|
|
|
|
RE: Družini, ki res potrebuje 5.1.2011 14:02:29
|
|
|
|
Ekaz
|
Tudi jaz v okolici NM že nekaj časa iščem koga, ki bi pomoč res potreboval. Večkrat sem nesla na rdeč križ. Enkrat sem bila še tam (skočila sem še v avto po eno vrečko) pa je tisti, ki je tam zaposlen, že imel mojo škatlo s skoraj novimi čevlji pod pajsko....vse ostalo je bilo še na pultu, le s tisto škatlo je nekam odkorakal. Večkrat se kaj najde (olačila, obutev, tudi pohištvo je bilo) in res lepo ohranjeno.
|
|
|
|
RE: Družini, ki res potrebuje 5.1.2011 14:27:25
|
|
|
|
malajka84
|
saj nisem rekla da vse podarimo eni družini!...pač iščeva družinE, ki bi jim kaj prav prišlo:) Rade bi pomagale ampak ne preko RK ali KAritasa ali česa podobnega...osebno oziroma po poti direktno do družine bi rade te stavri predale.
|
|
|
|
RE: Družini, ki res potrebuje 5.1.2011 19:04:14
|
|
|
|
malajka84
|
lahko pa naju kontaktirate tudi na spodnji mail pomagajmo123@gmail.com
|
|
|
|
RE: Družini, ki res potrebuje 11.1.2011 20:15:08
|
|
|
|
kamilija
|
Jaz sem decembra speljala kar konkretno akcijo zbiranja raznih cunj in igračk, vse pa podarila otrokom na Kosovu.. Vem, da je veliko otrok tudi v Sloveniji, ki rabijo cunje in igračke, ampak, ko sem slišala, da dol pa res nimajo nič, sem se zbiranja resno lotila. Samo tolk, če se noben ne javi..za idejo..vem pa, da so zbirali tudi za bivše Vegradove delavce oziroma za njihove otroke.. lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?