Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 14.2.2008 14:45:24
|
|
|
|
Volga
|
Loti karoti, ekec pekec kurji drekec, to bi že bilo za 3,5 letnika. Dobri igrici.
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 14.2.2008 16:13:29
|
|
|
|
Jutra
|
Mi se včasih igramo spomin z max. 12 pari sličic. Je ful nadušena, ker vedno zmaga
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 14.2.2008 16:15:21
|
|
|
|
sayuri
|
Mi tud skoz spomin igramo . Pa Črnega Petra tudi . Drugače pa obožuje še sestavljanke-puzzle, pa domine s slikicami. Potem se pa že neha. Pri nas so zdaj aktualne "igre vlog"
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 14.2.2008 18:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni taki polzki, leseni. Sam ne vem naslova. Mislim, da je 6 polzkov, ki jih pomikas po poljih do solate, na kocki pa niso stevilke, ampak barvne pike.
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 14.2.2008 21:36:08
|
|
|
|
muki1
|
Mi imamo tudi spomin, pa za tretji rojstni dan sem ji kupila obraze. To se zelo rada igra. Ne vem kako se igrici pravi, vsak igralec ima eno ploščico, na kateri so gor face, potem enega izžrebaš in na podlagi vprašanj ( ima očala, brke, uhane....) ugortoviš, koga je sotekmovalec izbral.
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 15.2.2008 8:09:13
|
|
|
|
Noel
|
Spomin, Človek ne jezi se, Domine, Črni Peter, Froghoppers,...
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 15.2.2008 8:44:57
|
|
|
|
Maxica
|
Spomin pri nas igra na računalniku in že kr mal too much obvlada. Isto puzzle, vse mu je prelahko. Tisto igrico s polžki, ki jo omenja Ribica, so baje imeli v vrtcu, mi je enkrat razlagal. Jo bomo probali poiskati. Pa za tisto, ki jo Volga omenja, Ekec pekec sem tudi že enkrat slišala, ja, kaj takega sem imela v mislih. No, fino, hvala, bom šla mal v nabavo.
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 15.2.2008 9:28:09
|
|
|
|
viv_
|
Spomin igramo z 28 pari že več kot eno leto. - opice so in - http://www.amazon.de/Mattel-52563-S-O-S-Affenalarm/dp/B00007F8Q0 - kure - ne vem kako se reče igri, vsak ima 3 kure, potem pa mora po piramidi do petelina. meče se kocke. pa petelin meče dol jajca na kure... - z atijem veliko igrata šah - midve igrava črnega petra - backgammon
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 15.2.2008 9:40:08
|
|
|
|
urskas
|
Spomin, enka, domine, človek ne jezi se, štiri v vrsto: imamo nova pravila, kdo hitreje spravi vse krožce
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 15.2.2008 12:16:19
|
|
|
|
Blink1
|
Mi imamo: - Ekec pekec kurji drekec - ful fajn igra za trening spomina - Kje pa tebe čevelj žuli - tudi spominska, ampak je še ne obvladamo - tistega slona, ki piha metulje skozi rilček in jih potem loš z mrežico - palmo s katere padajo kokosi in jih potem loviš v kladivo - potem je ena igrica, kjer se ena lutka (flying Loui - al nekaj takega) vozi z letalom in moraš pazit, da ti ne podere kokošk - razne puzle, sestavljanke...
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 15.2.2008 13:17:26
|
|
|
|
polona2
|
Prisegam na igro Spomin, ki jo imamo v treh oz. štirih variantah, tako da potem menjava in se res nikoli ne naveliča.
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnike 19.2.2008 12:20:49
|
|
|
|
afrika
|
Naš je dobil za 3. roj dan zbirko šestih špilov za igranje 3-letnikov (2-4 igralci). Super zadeva. V kartonskem vedru sta dve luštni igralni polji, 35 lesenih delov (to so lesene kocke za gradnjo stavb (v obliki kocke, kvadra, pol valja, valja, piramide, štiri lesene miške, kocke za metati). Namreč, vsak igralec ima v igricah svojo barvo (svojo miško tiste barve) in gre za to, kdo bo prej zgradil stavbo iz vseh kock svoje barve ipd. Različne ige... Zelo luštno !!! In didaktično. Je pa nemška zadeva od firme HEROS.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?