Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 8:50:17
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Čist njegove odločitve. Sicer ne vem zakaj na birmo ne (k ponavadi se tja vabi kr veliko ljudi), ampak za valeto mi pa ni nič čudnega (sej ne vabiš drugega kot starše?!). POmeni mi veliko več, da je sestra naredila šolo kot to, ali me je povabila na zaključek ali ne.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 8:58:09
|
|
|
|
madela
|
Mene bi tole kar pišeš zelo prizadelo. Ni mi mar,e se tgodi,da nisem povabljena na razne zabave k drugim sorodnikom,ampak,da pa me moja sestra ne bi povabila Jaz bi sestro vprašala zakaj me izključuje iz svojega življenja in ne želi moje prisotnosti? Za valeto me mogoče ne bi tako prizadelo,ampak birma Pogovori se z bratom in upam,da fajn uredita,tako da bo obema všeč!
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 8:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mene bi tut prizadelo. ne vem mi smo taka familija k smo vse take zadeve skupi skos dajal. praznujejo in obdarujemo za roj dneve in vse take priložnosti. medtem k pa pr možu tega sploh niso navajeni in men je blo to vedno in mi je še vedno čist adijo. nobene povezanosti, živijo skupaj ker pač morjo, ko so se razselil pa nobenih stikov več, največ za roj dan si pošlejo sms, tut pokličejo se ne o darilh pa sploh ni govora. isto za vse duge družinske zadeve. zame čudno. eni pa zgleda tako funkcionirajo?
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 9:07:02
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene osebno vse skupaj kar malo prizadane, vsaj meni osebno je veliko pomenilo če so bili bližnji ob meni ob valeti, maturanskem plesu. meni osebno pa ne.. vidiš kako smo si različni povabi ga na svojo.. pa je..
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 9:43:50
|
|
|
|
Pajaca
|
Mi vse praznujemo tud petkrat če je treba, sam da se dobimo in imamo fešte. Se mi pa zdi, da gre običajno k birmi ali obhajilu otrok in potem on ne vabi, ampak starši in to mi je čudno, da te ne bi povabili. Glede valete se mi ne zdi tako blazno pomembna zadeva, jaz vem, da so se takrat vabili le starši, na maturo pa se je bolj obširno vabilo, so bili bratje in sestre, pa babice in dedki.... Zamera pa... ma ne vem če bi, škoda časa za kuhanje zamer.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 9:48:02
|
|
|
|
kailani
|
enako,tudi pri nas damo veliko na odnose v familiji. Maturantski plesi: itak ne povabiš vseh, ampak kr smo tko mejhna familjia,lahko pridejo vsi. Rojstni dnevi: pikniki, ipd. Nikoli ven na kosila,vedno doma. Vsak nekaj speče, pripravi, skupaj pospravimo,ipd. Pa so to sami visoko izobraženi ljudje z univer. izobrazbo in magisteriji. Važno je to,da še vedno daš veliko na familijo in na odnose. js si drugače sploh ne predstavljam življenja. Pogrešam pa več takih ljudi.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 9:49:46
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kailani Pa so to sami visoko izobraženi ljudje z univer. izobrazbo in magisteriji. še dobro.. le kako bi pekli s srednjo šolo
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 9:51:16
|
|
|
|
kailani
|
nisem tko mislila.... nanašal ose je na to,da poznam veliko ljudi, ki se potem,ko nekaj dosežejo, dvignejo in ne poznajo več svojih korenin in od kje so prišli.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 9:57:20
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kailani nisem tko mislila.... nanašal ose je na to,da poznam veliko ljudi, ki se potem,ko nekaj dosežejo, dvignejo in ne poznajo več svojih korenin in od kje so prišli. aha.. doktorji ne poznajo več svojih sorodnikov?
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 10:00:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen , sedaj pa zaključuje devetletko in s sestro nisva vabljeni na jutrišnjo valeto. Kaj pa če bi starše vprašala, zakaj nista vabljeni? Saj nekje v zadnji fazi se vedno odloči otrok s starši skupaj, saj je to povezano tudi s financami. Ne vem...moja prva misel.
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 14.6.2007 10:00:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Mi vse praznujemo tud petkrat če je treba, sam da se dobimo in imamo fešte. Isto.
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 11:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Mi vse praznujemo tud petkrat če je treba, sam da se dobimo in imamo fešte. Isto. Super.Priznam, da zavidam družinam, kjer je razumevanje, druženje, dobra volja. Ker tega pri meni ni. Torej zamudila bratovo valeto, ker mi je zadnji moment rekel, da naj pridem - včeraj in včeraj je to bilo.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 11:10:16
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Torej zamudila bratovo valeto, ker mi je zadnji moment rekel, da naj pridem - včeraj in včeraj je to bilo. tok si se sekirala.. pa si potem nisi vzela čas? ne razumem..
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 11:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Torej zamudila bratovo valeto, ker mi je zadnji moment rekel, da naj pridem - včeraj in včeraj je to bilo. tok si se sekirala.. pa si potem nisi vzela čas? ne razumem.. Povedal mi je zadnji moment, jaz pa sem otroka peljala na eno predstavo - zdaj razumeš? Če otroku ne bi obljubila, bi mogoče še šla na valeto, kapiš?
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 11:23:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen družinam, kjer je razumevanje, druženje, dobra volja. Ne delaj si utvar. Saj se tudi mi spičimo. Brez skrbi. Še posebej midve z mamo. Ampak sem jaz tak tip človeka, ki pove kaj misli, pa se potem ne mulim. Normalno naprej komuniciram, ker muljenje mi povzroča razpad jeter pa zelene pike dobim po telesu Če si se sposoben spičit, potem bodi še sposoben naprej normalno komunicirat.
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 11:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen družinam, kjer je razumevanje, druženje, dobra volja. Ne delaj si utvar. Saj se tudi mi spičimo. Brez skrbi. Še posebej midve z mamo. Ampak sem jaz tak tip človeka, ki pove kaj misli, pa se potem ne mulim. Normalno naprej komuniciram, ker muljenje mi povzroča razpad jeter pa zelene pike dobim po telesu Če si se sposoben spičit, potem bodi še sposoben naprej normalno komunicirat. Res za tvoje izjave, prav rada bi te spoznala, itak pa si me enkrat že lovila Se mi je zgodilo, da me je mami po pol leta sama poiskala, veš in sem se normalno pogovarjala z njo, samo o nadaljnih stikih bom pa pošteno razmislila.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 12:26:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Povedal mi je zadnji moment, jaz pa sem otroka peljala na eno predstavo - zdaj razumeš? Če otroku ne bi obljubila, bi mogoče še šla na valeto, kapiš? no.. moraš si postaviti prioritete.. valeta je le samo enkrat.. sicer pa.. povabil te je.. torej ne bit prizadeta zdej..
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 17:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Na birmo ponavadi starši vabijo in ne otroci, saj so starši tisti ki financirajo zadevo. Ker če bi otroke vprašali koga bi povabili, bi to najverjetneje bili vsi njegovi prijatelji, na postarano tečno tetko pa se še spomnili nebi . Tako, da bi se na starše obrnila in ne na enga 15 letnika, čemu botruje to, da nisi bila povabljena. Pa odvisno je od tega kako velika zadeva je to bila, čeprav spadaš ti k ožjenu delu družine in bi morali biti samoumevno da boš tudi ti vabljena. Drugače pa jaz nisem bila na valeti od brata in sestre, na maturantskem od brata tudi ne, pa sta me povabila, ampak mislim da nisem nič zamudila, ker je zame zadevščina strašansko dolgočasna, to je zabava tistih ki jih to zadeva. Saj sem ju videla uro pred dogodkom in uro po tem . Drugače se pa pri nas vse praznuje v krogu družine in na veliko, in me prav nihče posebaj ne rabi vabit, vem kdaj je kaj in se tam nacrtam in so vsi veseli da sem prišla. Sploh če to pomeni da se moram 300 km daleč do njih peljat .
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 20:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sester in/ali bratov nimam. Na maturantske plese (obletnice?) ne hodim, ker nisem nikoli maturirala. Nisem verna in ne hodim v cerkev (pa moji bližnji tudi ne). Torej...
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 21:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj se pa potem sploh javljaš Kerensa,če nimaš bratov in sester??? Mene bi tudi prizadelo,če me nebi povabili.Pa me vedno in tudi jaz povabim,ko imamo kaj.To je samo enkrat v življenju.No za valeto ni tak potrebno ostalo kot so krst,prvo obhajilo,birma,poroka pa gremo.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 22:14:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen družinam, kjer je razumevanje, druženje, dobra volja. Ne delaj si utvar. Saj se tudi mi spičimo. Brez skrbi. Še posebej midve z mamo. Ampak sem jaz tak tip človeka, ki pove kaj misli, pa se potem ne mulim. Normalno naprej komuniciram, ker muljenje mi povzroča razpad jeter pa zelene pike dobim po telesu Če si se sposoben spičit, potem bodi še sposoben naprej normalno komunicirat. Res za tvoje izjave, prav rada bi te spoznala, Na razpolago itak pa si me enkrat že lovila A to takrat, ko sem Al bini poslala zs namesto tebi? Se mi je zgodilo, da me je mami po pol leta sama poiskala, veš in sem se normalno pogovarjala z njo, samo o nadaljnih stikih bom pa pošteno razmislila.
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 22:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Zakaj se pa potem sploh javljaš Kerensa,če nimaš bratov in sester??? K nimam kej drucga počet.
|
|
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 22:17:08
|
|
|
|
tanikaa
|
Preveč tistega energijskega napitka, a?
|
|
RE: Družinski dogodki-valete,...birme 15.6.2007 22:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ne... "šele" pol litra sem ga popila. Noč je (bo) še dolga...
|
|
|
Zagovor diplome- vino?Zagovor diplome- ob zaključku zdravljica z člani komisije- faks- vino- da ali ne?da (
52%)
ne (
48%)
Število vseh glasov: 197Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!