Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 30.8.2008 19:00:48
|
|
|
|
Tess
|
Sejejo (sadijo?), okopavajo, pobirajo in kuhajo/pečejo/tenstajo krompir?!?
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 30.8.2008 19:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat sem poslušala, da ga promovirajo ter skušajo doseči, da bi postal priznan kot samostojna jed. Čeprav meni še vedno diši kakšna sočna krača z omakico zraven. Njam. Zdaj sem pa lačna postala .
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 30.8.2008 20:45:02
|
|
|
|
Mišni
|
Postavljajo spomenik, izdajajo knjigo ... vse to o krompirju,. Praženem, seveda.
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 30.8.2008 21:03:31
|
|
|
|
mateyka
|
Postavljajo spomenik spomenik v obliki praženega krompirja? kako pa to zgleda? ponva in not en kup - da vsi vejo da je "pražen"? navadni krompirji imajo take spomenike: takega in takega
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 30.8.2008 21:48:24
|
|
|
|
bskrle
|
Ravnokar prihajam iz LJ, kjer imajo proslavo in delijo krompir, Keresa, a si bla tam?
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 31.8.2008 0:52:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Keresa, a si bla tam? Ne, mi ni zneslo - samo na Internetu sem brala, da je vsako leto tam ta prireditev oz. predstavitev... in se že veselim, ker mi bo naslednje leto dišalo v stanovanje.
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 31.8.2008 8:23:43
|
|
|
|
Ploha
|
Sejejo Seje se žito, sadi pa krompir
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 31.8.2008 9:13:21
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Ravnokar prihajam iz LJ, kjer imajo proslavo in delijo krompir, Keresa, a si bla tam? Joooj ko se samo spomnim, da pripravlja pire iz vrečke
|
|
|
|
RE: Društvo ljubiteljev praženega krompirja 31.8.2008 9:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha Sejejo Seje se žito, sadi pa krompir V mestu ga sejejo.Iz vrečke.
|
|
|
| Stran: [1] |
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!