Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Drsna vrata za vgradno omaro 11.11.2006 14:54:01
|
|
|
|
mia-2
|
Nam so delali Akron in smo bili zelo zadovoljni z njimi.Zelo strokoven pristop, pa še vse so posesali za sabo in umili celo omaro. http://www.akron.si/
|
|
|
|
RE: Drsna vrata za vgradno omaro 11.11.2006 22:21:22
|
|
|
|
ronja5
|
Kupiš mehanizem , ki stane cca 10 jurjev( pred časom je bil 5 v Obi-ju), v Slovenjalesu, Obiju, Bauhausu,... ti vrata vrežejo na mero, nalepijo abs trakove,...potem pa rabiš samo še enega domačega mojstra, pa je to to!
|
|
|
|
RE: Drsna vrata za vgradno omaro 11.11.2006 22:34:11
|
|
|
|
rija
|
Nam jih je naredil mizar: vse skupaj pa je stalo z ročajem ca. 75 tisočakov.
|
|
|
|
RE: Drsna vrata za vgradno omaro 12.11.2006 22:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj mojster , policist po poklicu je celo vgradno omaro š65 d250 v 240 naredil popolnoma sam. Material: opeka za dve predelni steni, police, drsniki, ležaji, vodila za drsna vrata, ročaji in zaustavljalci je bilo 80.000 sit. Zdej, če poznaš nekoga, ki nima dveh levih rok ti lahko izdela za minimalen denar. Najdražji drsnik v Obiju stane 15.000 sit in je primeren za težo do 30 kg. Vrata ti po merah odrežejo tudi v Obi-ju. Za dvoje drsnih vrat 125X240 s ceno rezanja, izbiro barve (barvasta vrata stanejo kakega jurja več na m2) in z obrobami v isti barvi sva plačala 12.000 sit. Potem so pa še vodila za drsna vrata skupaj z drsniki 4.000 za par. Ročaji so različnih oblik, velikosti in cen. Midva sva dala okoli 4.000 za dva večja ročaja. In to je to, . Če drugega ne, da vsaj veš, koliko stane material in se boš lažje odločila za tistega, ki ti bo čimceneje zaračunal delo. Za enojna vrata bi te material moral stati nekje od 30.000 do max. 40.000 sit odvisno od izbire materiala za vrata (furnir ali masiva), barve in dimenzij.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.