|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 13:11:40   
Aly
Naš otroček (5,5 m) je bil pred 3 tedni bolan, imel je visoko vročino in vneto grlo :( - dobil je Ospen ter svečke paracetamol ....... Po vstavitvi prve svečke in prve doze Ospena je dobil drisko :hudicek:....poleg tega je postal cel pikast...zato so mu dali drugi antibiotik - Sumamed....... proti vročini nismo več ničesar jemali....... Dobili smo tudi kapsule Linex proti driski, dali smo jih trikrat, in ker ga je grozno črvičilo po črevesju, smo prenehali....... upali smo, da se bo samo z dojenjem stanje umirilo.Dejstvo je, da so mu ti antibiotiki popolnoma pokvarili črevesno floro.......saj je vse do danes blato tekoče in kaka do trikrat na dan...... Ne vem zakaj se ne ustavi... (saj je že 14 dni od zadnjega zaužitja antibiotika), sicer je veder in rad je (se še samo dojiva), zato mislim, da ni problema za nevarnost dehidracije, vendar se mi zdi to vse predolgo .......

Pijeva žal ne, le tako po žličkah zadnje dneve spravim v njega malo vode ali čajčka....se pa res pogosto dojiva...povprečno tudi na uro..... kaj drugega še do danes ni jedel, smo malo prejšnji teden poskušali z gosto hrano, pa še ni pripravljen.................

Vesela bi bila, če je katera imela podobno izkušnjo...in bi me lahko potolažila, da se je le v redu končalo....namreč sem že v skrbeh, zato bom verjetno jutri poklicala pediatra, a se bojim, da bo zopet dobil kakšne kapsule za zaustavitev driske......saj nenazadnje so ravno ta zdravila vse to povzročila.......Kaj menite ?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 13:23:11   
Anonimen
Če kaka trikrat na dan, je to čist normalno. Naš je bil po vsakem hranjenju pokakan, pa me ni nič čudilo.

(odgovor članu Aly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 14:10:00   
Anonimen
Jaz sem mela tut težave po Ospenu. Zamenjaj antibiotik.

(odgovor članu Aly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 14:20:14   
Anonimen
Ribica, ne bereš dobro, ga je že ;)

(odgovor članu Aly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 14:30:48   
Anonimen
No, pol pa ok:)

jA, Nisem vsega prebrala:ups::ups:

(odgovor članu Aly)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 15:11:23   
sonjaka
Saj vem, da te skrbi (jaz bi na tvojem mestu bila vsa živčna in zaskrbljena). Ampak driska se šteje če kaka 5-krat in več tekoče (brez delcev, ki so v blatu). Kakor je bilo meni rečeno je o.k., če so notri tudi tisti delci, če pa je blato res samo voda, pa ni. Drugače pa se tudi v lekarni dobi adaptirano mleko, ki je namenjeno prav temu, če ima otrok drisko. Poskusi še ti jesti kakšne stvari, ki "zapirajo". Mislim pa, da pač telo rabi toliko časa, da si opomore od bolezni in zdravil, da se znova popravi črevesna flora. Vidva se kar lepo dojita, pa bo.
Nisem prav veliko pomagala, ampak držim pesti in vem, da se bosta pozdravila.

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Driska po antibiotikih
24.3.2005 16:30:20   
Aly
Vedno popolnoma vodeno res ni, in navadno najbolj kaka, ko ga odvijem.....včasih zgleda tako, kot bi lulal...... hvala za tolažbo:)

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?