|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska
27.12.2005 14:18:32   
Tiamo
Moja user posted image  bo 29 stara 5 mesecev, do predkratkim je kakala 1 krat na dan. Zdaj tri dni kaka 3 krat na dan, včeraj driska... do zdajle mi je že trikrat kakala in to driska rumene barve. Zdajle je 15 min kričala, solze so tekle v potokih, krči niso....vročine nima, prej je bila ful živahna. Kar je pa čudno NOČE JEST??? Aja, ne hojim, pred 14 dnevi sem ji za kosilo in pred večerjo začela dajati Hipp2.A so lahko zobki? LP Tia74 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Driska
27.12.2005 14:24:27   
dix
Kaj pa angina? Pri nas sta trenutno oba na dieti!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2005 14:27:02   
Tiamo
dix a imata tvoje dve vročino? kako naj vem, če je angina...najbolje da pokličem pediatra? 

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 16:10:59   
Anonimen
Si klicala? Si kaj izvedela? Kako je zdaj stanje?user posted image

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 17:16:05   
Tiamo
Sem klicala pediatrinjo, dobila sestro in sem čist razočarana. Ji povem kot sem vam napisala, povem še, da ne dojim in da sem pred 14 dnevi začela dodajat postopoma Hipp2....ona pa a je to VSE user posted image  Jaz rečem ja, no potem me vprača če je driska čist tekoča, povem da ni, da je nekje vmes....ona naj ji dam veliko tekočine  in naj si roke umivam user posted image user posted image user posted image  Takoj slaba vest, kaj če si res nisem rok dobro umivala in kaj če je dobila od kakšne igračke, ki je padla na tla in sem ji jo kar dala, brez da bi jo umila.... kaj če se je zastrupila....no potem je rekla, če bo jutri isto naj jo pripeljem.... Sem pa tole našla na netu in dokler je takole živahne se nimam kaj sekirati:Mlečni zobje začnejo rasti med 5. in 9. mesecem. Znaki kot so napete dlesni in pospešeno grizenje (dobijo se tudi pripomočki za grizenje) govorijo za rast zobkov. Zaradi tega nekateri otroci tudi prehodno spremenijo svoje prehranjevalne navade, to pa lahko sproži tudi prebavne spremembe. Pogosto odvajanje lahko povzroča izsušitev (dehidracijo) in zato bi priporočal pitje dosti tekočine. Hvala za skrb Blacky

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.12.2005 7:54:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?