|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska
23.12.2007 14:08:57   
piba
Zdravo!

Res ne vem kaj se me bo še lotilo sedaj! Sicer vse lepo pridno 'podedujem' od hčerkice, a kaj bi pa res lahko preskočila.

Zanima me, če ima katera 'izkušnje in navodila' kaj storiti pri driski (povzroča jo nek virus)? Ali lahko uporabljam Linex (otroški). Sicer se držim navodila, da je potrebno veliko piti, da ne pride do dehidracije.

Hvala za odgovore in lepo nedeljo in bližajoče se praznike.

Piba

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.12.2007 20:36:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drsika
23.12.2007 14:12:29   
piba
Ravnokar sem zasledila, da se je že odprta podobna tema. Si bom morala kupiti močnejšo dioptrijo!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Drsika
23.12.2007 15:31:10   
hokejistka
Sama sem v nosečnosti preživela že tri trebušne viroze in upam, da me ne čaka še katera user posted image . Edino kar te mora res skrbeti je dehidracija. Opaziš jo po barvi urina, ki postane temna, oblogah na jeziku,....

Jaz nisem jemala nobenih zdravil, niti Linexa ne. Sem pa pila čaj iz posušenih borovnic. Veliko tekočine, a po majhnih požirkih. Če pa ne obdržiš tekočine v sebi več kot pol dneva, je treba v bolnišnico.

Prav veliko ne moreš naredit razen pitja. Pa ne začet prezgodaj jest. Ker to spet lahko sporži drisko in bruhanje. Otročku nič ne manjka tudi če en dan nič konkretnega ne poješ.

Srečno!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Drsika
23.12.2007 15:54:44   
tejkaz
Piba, pri nas je isto. Zdaj imamo rota virus. Jaz se trudim in res veliko pijem. Zdajle mi tašča kuha govejo juhico in jo bom malo pojedla, drugače pa ne jem nič. Razen par bobi palčk sem pojedla. Baje da so dobre za neke elektrolite. Joj, ne vem točno zakaj, sam včeraj na infekcijski so rekli naj jih jeva. Držim pesti za naju, da čimprej mine user posted image

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?