TASI71
|
Berem vas že kakšen mesec in se veselim z vsemi vami, ki vam je uspelo. Verjetno se ne spomnite, zadnjič sem pisala, da sem pozabila vzeti tabletko in da me je strah, če sem zanosila. Nisem in sem v bistvu vesela, ker si pač za nič ne bom mogla očitati, da sem karkoli naredila narobe, sem bila malo malomarna. Se je pa zgodilo nekaj drugega. Še preden je bilo jasno kaj bo, sva se z mojim odločila, da pričneva načrtno delati na :duda:, zaradi česar sem zelo vesela in se počasi pridružujem vsem tistim, ki si ne želijo M. Držim pesti za vse tiste, ki si ta mesec ne želite M in verjamem, da vas ne bo obiskala. Bolje, da obišče tiste, ki si jo želijo. Dobro bi bilo, če bi bil red na tej zemlji in bi resnično dobili :duda: tisti, ki si jih vroče želijo. Ampak nam bo uspelo in s pozitivnimi mislimi bomo prav gotovo lažje prišle do pikice kot brez njih. Zaradi tega prenehajte razmišljati o tem ali vam morda ne uspelo, bodite prepričane, da vam enostavno bo!!!!!! Pošiljam vam :darilo::darilo: , v katerem se skriva vse tisto, kar si vse ve najbolj želite. Upam, da vam v tem sivem jutru nisem preveč zatežila in vam naložila. LP Taši
|