|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drage moje !!!
5.10.2004 9:09:39   
TASI71
Berem vas že kakšen mesec in se veselim z vsemi vami, ki vam je uspelo.

Verjetno se ne spomnite, zadnjič sem pisala, da sem pozabila vzeti tabletko in da me je strah, če sem zanosila. Nisem in sem v bistvu vesela, ker si pač za nič ne bom mogla očitati, da sem karkoli naredila narobe, sem bila malo malomarna.

Se je pa zgodilo nekaj drugega. Še preden je bilo jasno kaj bo, sva se z mojim odločila, da pričneva načrtno delati na :duda:, zaradi česar sem zelo vesela in se počasi pridružujem vsem tistim, ki si ne želijo M.

Držim pesti za vse tiste, ki si ta mesec ne želite M in verjamem, da vas ne bo obiskala. Bolje, da obišče tiste, ki si jo želijo. Dobro bi bilo, če bi bil red na tej zemlji in bi resnično dobili :duda: tisti, ki si jih vroče želijo. Ampak nam bo uspelo in s pozitivnimi mislimi bomo prav gotovo lažje prišle do pikice kot brez njih.

Zaradi tega prenehajte razmišljati o tem ali vam morda ne uspelo, bodite prepričane, da vam enostavno bo!!!!!!
Pošiljam vam :darilo::darilo: , v katerem se skriva vse tisto, kar si vse ve najbolj želite.

Upam, da vam v tem sivem jutru nisem preveč zatežila in vam naložila.

LP Taši
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Drage moje !!!
5.10.2004 10:06:34   
bambi
Ej Tasi71 dobrodošla, jaz bom enega :darilo: kar vzela in se ti lepo zahvaljujem. Upam da boš kmalu zagledala :modri:

Daj malo se predstavi, koliko si stara, od kod si, kaj počneš....?????

:rozica: Bambi

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.