miševi
|
Pozdravljene drage avgustovke!!! Zjutraj sem se zbudila z zabuhlimi očmi - posledica joka. Potem sem šla ob 8-ih na 3 urni OGTT. Vrnila sem se sedaj. Rezultati negativni - JUPIII:bravo::bravo::bravo:. Vmes je izvide pregledal en gin. in bil full prijazen. Za vsak slučaj me je poslal še k diabetologinji, ki je bila še bolj prijazna. Ob vseh podatkih, ki jih je želela, me je vprašala tudi, koliko sem se zredila. Povem, da 12 kg, ona pa - ja gospa, v redu, čisto fino, nič preveč. Mislim, da je bila una včerej res ena :pujs:. Hvala bogu za današnji dan in za še dobre zdravnike. Pa sem povedala to še mojemu :love: in mi je rekel, da naj se ne sekiram, da mi bo že on povedal, ko bodo šli kg čez mejo... Sedaj pa dosti od mene, se me boste še naveličale:ups:. Tia74, si pa res uboga. Nimam več nasveta, ki bi ti lahko kaj pomagal, ko pa si že vse sama poskusila. Monja - vem, kako se počutiš brez računalnika. Jaz postajam vse bolj zasvojena z njim pa z RR, pa z našimi debatami. Jessy, pridna punca. Sedaj veš, kako je meni vsak dan z mojim :angel: Niko. Punca je navita kot ura in ni niti minute pri miru. Pa saj gre, ker jo imam neizmerno rada. Hugolina, hvala za skrb. Glede pregledov na koncu. Enkrat sem to že dala skoz. V bistvu gledajo odprtost in te zadeve in se včasih res s celo težo nasloni in zarine vate. Toda povem ti iz lastnih izkušenj - vem, da je težko, toda probaj se čimbolj sprostit. Če se, je tako kot med vsakim pregledom - malo neprijetno. Mene so tudi med porodom vse sorte notri montiral, pa vlekli, pa ne vem kaj še vse, toda te stvari me niso bolele, ker sem se sprostila, nisem zategnila mišic. V bistvu se probaš narediti čimbolj mehkega. Upam, da sem kaj pomagala. Nekatere sprašujete glede popadkov - to, kar se sedaj dogaja, ni nič. Ko bodo pravi, boste že vedele, da so pravi. So pa pri vsaki različni - ene boli v trebuhu in gre v noge, enim vleče hrbet, enim so kot močnejši menstrualni krči, ene bi raztrgali. Tako da počakajte na svoje in ko bodo, si najdite fin položaj za predihavanje - meni je pasalo stat, ne ležat (dokler sem lahko). Tako, pa sem se razpisala. Danes zopet vesela :miska:. :rozica::rozica::rozica:
|