Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:33:33
|
|
|
|
muška
|
Dom Perignon
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:35:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Dom Perignon Slišala veliko, pila še nikoli. Kakšna je cena (v SLO)?
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:38:25
|
|
|
|
Rožica I
|
Srebrna penina je itak boljša kot zlata, pravijo poznavalci . Drugače pa je DON Perignon ..
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:40:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Srebrna penina je itak boljša kot zlata, pravijo poznavalci . Nisem poznavalka. Zato pa tukaj sprašujem.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:42:57
|
|
|
|
Rožica I
|
Tudi jaz ne , sem pa poslušala kdaj poznavalce. Drugače nimam pojma, da te ne vlečem predolgo .. Jaz sem itak raje za kak whisky, če že .
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:43:48
|
|
|
|
frutka_
|
Srebrna. Tudi mi prisegamo na njo. Pa s penino se ne nazdravlja. Samo za info.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:44:25
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Tudi jaz ne , sem pa poslušala kdaj poznavalce. Drugače nimam pojma, da te ne vlečem predolgo .. Jaz sem itak raje za kak whisky, če že . Jaz pa za vino ali beli rum.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:44:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
Žgane pijače imam doma kar nekaj, ker tudi sama pijem samo to, če že. Šampanjci in vina so redkost pri meni, pa še to kvečjemu kak kozarček ali samo požirek. Imam Absinth, Jack Daniels, jagodno vodko in Pino Colado, od piva pa Laško (Kamikaza pravi, da je zakon), njihovo domače Karlovačko in Ožujsko ter Heineken. Dobim pa en VIP obisk in potrebujem vino ali šampanjec. A katera pozna istrsko Malvazijo Barrique?
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:45:32
|
|
|
|
evi28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Drugače pa je DON Perignon .. A, ne, ne bo držalo,pravilno je DOM Perignon. Drugače se pa na vina ne spoznam, tako da kaj kupit, nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:45:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Pa s penino se ne nazdravlja. Samo za info. U, hvala. Preden izpadem še večji bebec, kot sem že. Kaj se pa "dela" z njo?
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:46:18
|
|
|
|
liliana
|
Jaz pa sem slišala, da poznavalci prisegajo na zlato......ta je namreč pridelana po znameniti šampanjski metodi Don Perignona z vrenjem v steklenicah, ki traja 2 ali 3 leta...... Srebrna pa je bolj "umetna" in nastane z vrenjem v jeklenih posodah......
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Zate ni alkohol
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:47:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Zate ni alkohol Vem, draga moja, vem , ampak ne morem nazdravit z multivitaminskim sokom, no.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:55:23
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: frutka Pa s penino se ne nazdravlja. Samo za info. U, hvala. Preden izpadem še večji bebec, kot sem že. Kaj se pa "dela" z njo? Torej kozarec držiš v roki in s kozarcem v roki globoko pogledaš človek, s katerim nazdravljaš v oči, pa samo pokimaš in narahlo dvigneš kozarec. V bistvu naj ne bi nazdravljal zaradi mehurčkov v penini. Z vinom pa lahko kolikor hočeš. Fajn za aperitiv je tudi kakšno žganje. Recimo jeger ali pa martini. Šampus se pije tudi z juiceom. To je Mimoza. Ali pa z jagodami.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:57:08
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Zate ni alkohol Vem, draga moja, vem , ampak ne morem nazdravit z multivitaminskim sokom, no. Nazdravljaš s človekom in ne s pijačo. Tako da če ne piješ alkiča pol se ne sili. Jaz alkohol obožujem v vseh oblikah. In ga v vseh oblikah tudi konzumiram.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:58:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: frutka Pa s penino se ne nazdravlja. Samo za info. U, hvala. Preden izpadem še večji bebec, kot sem že. Kaj se pa "dela" z njo? Torej kozarec držiš v roki in s kozarcem v roki globoko pogledaš človek, s katerim nazdravljaš v oči, pa samo pokimaš in narahlo dvigneš kozarec. V bistvu naj ne bi nazdravljal zaradi mehurčkov v penini. A popiješ pa potem vseeno? Da ne bom slučajno dala 100€ za šampanjec in ga potem gledala?
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 11:59:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Nazdravljaš s človekom in ne s pijačo. Tudi to je res, ja. Imaš prav. Tako da če ne piješ alkiča pol se ne sili. O, pijem ga, pijem, ne boj se. Jaz alkohol obožujem v vseh oblikah. In ga v vseh oblikah tudi konzumiram. Bodi, no, tiho, da te ne bo katera na socialno prijavila.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:05:11
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: evi28 IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Drugače pa je DON Perignon .. A, ne, ne bo držalo,pravilno je DOM Perignon. -------------------- Imaš prav, moja napaka!
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:05:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
A mi bo kdo povedal ceno tega Doma Perinjona? Saj se tako izgovori, a ne?
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:07:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah, ni treba, je že stric Google našel... poštena cena, no... a je vsaj dober? Ponudba vina > Pridelovalec Champagne Dom Pérignon (Champagne - Šampanija) Dom Pérignon 2000 - peneče vino sladkorna stopnja: suho znamka: Champagne Dom Pérignon, Champagne - Šampanija Redna cena: 143,90 €
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tega (klikni), dobi se tudi pri nas. Dom Perignon je nekako "zlajnan". Po okusu mi je od nasih tudi ljubsa srebrna od zlate.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:10:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
A to je cena 400€?! VIP gor ali dol, toliko mi pa ne bo zneslo.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:11:00
|
|
|
|
frutka_
|
Spiješ, ja.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 12:12:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Spiješ, ja. Hvala Bogu, vsaj to. Čeprav mi šampanjci niso najbolj pitni. Še žganih pijač ne mešam z gaziranimi. Čisto, brez leda. Ah, se bom že potrudila.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?