*
|
Moram tako nasloviti temo, ker ne vem kdo si, da ti pišem privat, čeprav sva baje zelo zelo dobri prijateljici. To pa ne verjamem, da bo držalo.:zmeden2: Poznaš najinega Tatija, on tebe in zelo vztrajno mu poročaš oz. ti tvojmu on njemu, kako sva midva itd… Žal ti moram povedati, da si napravila več škode kot koristi, čeprav v srcu verjamem, da nenamerno.:( Konec koncev si lahko sam prebere kar ga zanima, vendar je imel tebe, pa nič hudega. Vendar zamisli si, kaj se je dogajalo pri meni ta čas..kaj bi dala, da bi vsaj enkrat prejela tel. klic in bi vprašal *kako je tamau*…:((to mu seveda ni bilo potrebno, ker kot sem napisala, si vse poročala. Sam ima dostop do RR in do albumov, saj sem mu pisala in vse razložila, kje si lahko to ogleda, glede na to, da smo tako daleč stran drug od drugega…tako da vmešavanje(čeprav menim, kot sem napisala že..dobronamernega) ni potrebno. Dovolj smo trije…:zmeden2: Jaz pa iskala vzroke drugje, zakaj neki ga najin sin ne zanima in bila žalostna, celo zelo žalostna…:(:(:(:(čeprav vem, da bo kmalu prišel čas, ko bo videl kako zdrav, močan, lep in kot jajce jajcu podoben njemu, z zvezdavim pogledom in nagajivim nasmehom na ustnicah…takrat bo boljša komunikacija med nami. Zakaj pa se ne zanima za naju, če se ne, pa je to njegova stvar, moj problemček.;) Razumem šalo, vendar to so šale na najin račun in mi smo družina, enostarševska ali ne..družina je družina in v take stvari se naj ne bi vpletali. Vsaj po mojem mišljenju. In kaj sedaj? Nič več tega ne želim. Upam, da razumeš…dovoli nam, da si sami uredimo komunikacijo. Lp!:sloncek::sloncek::sloncek:
|