|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Tratnik
21.11.2008 12:25:14   
Anonimen
a ima katera kake izkušnje z njim, je ginekolog na Jesenicah. Jz mam ful slabe je ful zatežen v bistvu dr. brez bontona, kot dr je dober pravjo tud dober diagnostik sam odnos do nosečnic ima pa na podnu al pa še nižje
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Tratnik
21.11.2008 12:31:08   
Šaki
oh ja imam.

se sploh ne sekiraj veš glede njega.pač tak karakter ma. je*i ga.
sj ne rečem da je to kul.

ampak kot dr. je pa res dober.
še zmerj se je tako pokazalo z njegove strani.zelo profesionalen.

če je tvoj osebni G pol ne smeš pri njem preveč komplicirat.
valda da vprašaš kar te zanima.

če se boš zarad tega preveč sekirala kakšen je tud ne bo kul.
jz njega jelmjem "bolj za šalo".
upam da veš kaj mislm.

pa tud od drugih sm slišala same dobre stvari.

meni je drugače kul.tak ma karakter.nič batuser posted image
aja pa piše se Tratnjek.

lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2008 12:38:49   
katra55
Dr. Tratnjek je meni čisto vredu, samo malo z rezervo ga moraš jemati. Zna biti tudi zelo prijazen in človeški. Je zelo dober zdravnik, če se kaj zakomplicira si lahko srečna, da je zraven.
Mal me na dr. Hausa spominja user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2008 12:40:17   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Mal me na dr. Hausa spominja user posted image

ja samo res ej.
slovenski dr. House.

ne vem meni je res dober on. zaenkrat.upam da tako ostaneuser posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2008 12:41:58   
Anonimen
sej ne pravim da je slab doktor kot doktor to je dober sam njegov odnos mi gre pa na k****.

Dr. Dražičeva je ful bol od njega, pa Sredanovič tud, ju lahk prašaš kr hoč a ti bosta normalno odgovorla a tega kretena komi zastopm kaj hoče povedat, pol ga pa še enkrat prašaš pa čist popen

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2008 12:43:53   
Netopirčy81
Jest sm ga k sreči samo 1x narajmala na pregledu (hvalabogu!!) in še takrat je mu take neokusne komentarje, in kako je guno svojo sestro nap****l,kokr enga otroka. Ne, meni ni všeč. Dober gor ali dol, kriv je tudi za marsikatero komplikacijo pri porodih, ampak nam o tem.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2008 12:44:58   
Netopirčy81
Sredanovič je najboljšiuser posted image user posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2008 12:46:55   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Sredanovič je najboljšiuser posted image user posted image .

Men pa ne, ker je ful grob, sem skor z mize ušla.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2008 12:54:10   
Anonimen
meni je pa Dražičeva zakon, je ful prijazna, pa tud dobra ginekologinja, pa že dostikrat mi je ful pomagala

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2008 12:55:03   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sej ne pravim da je slab doktor kot doktor to je dober sam njegov odnos mi gre pa na k****.

Dr. Dražičeva je ful bol od njega, pa Sredanovič tud, ju lahk prašaš kr hoč a ti bosta normalno odgovorla a tega kretena komi zastopm kaj hoče povedat, pol ga pa še enkrat prašaš pa čist popen

če ti pa ni všeč ga pa zamenjaj.pa bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2008 13:00:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če ti pa ni všeč ga pa zamenjaj.pa bo

sej v tem je fora  da sploh nisem pr njemu registrirana sam zmer kadar je kaj narobe trofim njega

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2008 13:15:04   
Šaki
ja kerga pa maš pol da je tolk odsotenuser posted image .pa tistega pol zamenjaj
ne vem.
k on pomoje dela ambulanto samo ob sredah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2008 13:43:28   
Anonimen
moj g. dela tko k ma za delat sam jz sm zmer k je blo kej narobe čez vikend bla gor pa sm zmer nega trofla.

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2008 13:51:31   
ZARA
Torej z vsem spoštovanjem, ampak meni osebno ima katastrofalno obnašanje, brez človeškega čuta je in še osnov bontona ne pozna. Tako da, vse njegovo znanje in strokovnost izvodeni, ko prvič odpre usta. Meni ni bil všeč + vsak veterinar je nežnejši od njega. Je pa on na gorenjskem že kar malo urbana legenda. Hotla sem samo povedat, da so tudi boljši od njega.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2008 15:24:39   
Maco
Jaz sem pa dobila feeling (sicer sem bila samo enkrat pri njemu), da če mu nazaj odgovoriš na njegov način (odrezav, aroganten ...), da se kar malo potegne nazaj s svojimi neprimernimi izjavami. Do mene je bil čisto korekten, celo neke svoje dogodivščine iz mladosti mi je potem pripovedoval; tistim svojim ˝bogim˝sestram je par kar nekaj najedal user posted image . Me je pa verjetno zaradi svoje strokovnosti rešil kar nekaj muk, ker me je poslal na carski rez brez predhodnega poskušanja ˝spraviti na svet ˝ kar konkretnega otroka z medenično vstavo.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2008 17:28:59   
maja24
Jest ko sm na CTGje hodila mi je enkrat reku da sm se ful zredila,pa če se zaradi tega nč ne bojim da me bo moj zapustuser posted image user posted image user posted image user posted image Je pa res da tega človeka pa res čist popolnoma  nč ne zastopiš kaj ti govori,jest pa njemu naza z ja jauser posted image user posted image user posted image
Drgač je pa zlo dobr diagnostik.Mi je moj pravu ko je Tratnik enkrat šeu na pjačo in je natakarico pogledu v oči in ji reku da nej gre do G ker je ful bolana in ona je šla res in ji je G ugotovila da ma celo štalo z rodili.

Ela čebela

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2008 17:37:42   
Anonimen
Enkrat sem bila pri njemu.Upam,da se ne srečava nikoli več.user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2008 17:59:18   
Anonimen
da me ne boste narobe zastople ne pravim da je slab doktar, je  dober diagnostik, sam z njegovim obnašanjem to vse uniči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.11.2008 18:34:16   
jabi babi
ravno danes sem bila pri njem in sva se prov super ujela.se mi zdi,da se moraš tudi ti z njim malo pohecati in je vse ok,ne pa da se držiš kot ena mevža.moraš ga mal z rezervo vzet pri njegovih izjavah,ampak verjemte bi,če bi blo kaj narobe on zelo hitro postavu diagnozo,in to pravilno!!!!!moraš se ga navadit.je pa hiter in kar je treba to hitro in kakovostno opravi ,kadar je treba kaj noter spodaj pošarituser posted image ,za razliko od sredanoviča k je res zelo prijazen in nežen,ampak počaseeennnnnnnn....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.11.2008 18:55:12   
maja24
Men je OK,nimam nč proti njem,on pač tak je in pika.Moraš ga vzet z rezervo,pa sej se mu cela bolnica smeji k ma take izjave da te kapuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?