|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Tomaževič
1.9.2009 15:41:17   
Anonimen
Pravkar je za mano 3. SS. Pri prvih dveh sem imala abrazijo- lani, pri tem zadnjem pa se mi je samo ščistilo. Zdej mi je dala moja ginekologinja napotnico za dr. Tomaževiča- da preveri, če imam slučajno pregrado. Nimam pojma kakšen je postopek. Zdej moram tako ali tako dobit prvo menstruacijo po splavu. Kako se naroča? Koliko časa se čaka? Ali grem lahko k dr. Tomaževiču tudi samoplačniško? Kam, cena...?
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Tomaževič
1.9.2009 16:18:23   
ursa30
zdaj se moraš naročiti na UZ. lahko to opraviš v leonišču, ali pa greš na pregled samoplačniško, kot sem šla jaz lani. enkrat na teden, mislim da ob sredah, vsaj lani je bilo tako, dela v Barsos MC http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=76&lang=slo
jaz sem bila samoplačniško, še isti dan sem bila na vrsti, plačala sem 70 eur.
meni je odkril pregrado, nato mi je dal napotnico za histeroskopijo. čakalna doba za poseg je približno 3 do 4 mesece.

< Sporočilo je popravil ursa30 -- 1.9.2009 16:20:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2009 17:18:02   
limonita
Po treh spontanih splavih ti pripada tudi genetski posvet. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2009 18:34:17   
tassika
Za UZ preglede se bolnice naročajo po telefonu št. 01/5226232 med 10h  in 11h pri sr. Lijani Šardi prvi dan menstruacijskega ciklusa.

Samo te pa že vnaprej opozarjam, da je dr.Tomaževič zelo zaseden, jaz sem ga čakal 3 mesece nato pa sem obupakla in sem šla k drugi zdravnici. No ja mogoče boš pa imela srečo in ga takoj dobiš. Greš pa to v staro porodnišnico, nasproti nove, ko najdeš vhod greš najprej levo v sprejemno pisarno, potem te usmerijo na uz, ki pa je od vhoda na desni strani. Tam je potem cela gora punc in si moraš zapomnit katera si zapovrstjo. Tam sta tudi dve kabini, da gre hitreje in tako greš potem po št. notri, se slečeš in čakaš da te pokličejo, ker kabine nimajo stropa boš slišala vse kar se dogaja v ordinaciji, pred mano je bila ena na morfologiji z dvojčki jaz pa zaradi pregrade, ni ravno luštno, se pa preživi. JE pa to čisti tekoči trak, tako da ne boš presenečena, jaz sem bila fertik v dobrih 2 min. Na koncu dobiš en listek za tvojega ginekologa in greš domov.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2009 8:34:05   
ZoyaEva
Vam so pregrado odkrili z ultrazvokom ?  Jaz sem šla na 3D ultrazvok, a mi je rekla dr naj za vsak slučaj grem  še na slikanje maternice. Imam pa maternico obrnjeno v križ in je mogoče zato težje videti pregrado ? Imela sem dva ss.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2009 8:39:38   
ursa30
ja, meni so pregrado odkrili z UZ.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?
Evica22

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?

hlačne nogavice (50%)

trenirko (14%)

hlačne nogavice + trenirko (36%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!