|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Strahova
2.9.2008 11:51:35   
cuddy
Oj.
No, ne vem če vprašanje čist spada sem, ampak vseeno.
Ali ima mogoče katera  takšno izkušnjo z Dr. Strahovo.
Lansko leto sem bila na samoplačniškem pregledu. Takrat sem še prosila za 2 škatlici KT, potem sem pa nehala jemat, ker sva se odločila za user posted image . Samo takrat na pregledu še nisem bila 100%, da bomo začeli delat na user posted image .
No in mi je potem na koncu rekla "Ko se boste pa za otroka odločili, se pa oglasite".
In ker se sedaj že nekaj časa trudiva, mi ta pripomba ne da miru.
Nikoli prej mi ni nobena G rekla, da je z mano karkoli narobe, kot npr. da bi imela pregrado, policistične jačnike, karkoli. Vedno vse v najlepšem redu (razen hudih bolečih in močnih user posted image )

In sedaj me skrbi ta njena izjava. Ali je bila zgolj samo prijazna, pa pač mislila itak se vidimo ko boste zanosila, ali karkoli že pač. Kličem že nekaj časa da bi vprašala sestro ali kar dr., pa nimam sreče, da bi prišla na linijo.

Prosim za nasvet.
Hvala

< Sporočilo je popravil cuddy -- 2.9.2008 11:53:45 >

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Strahova
2.9.2008 11:55:23   
emaa
Ne nič takega ni mislila, je možno, da te bo ša malo bolj pogledala, pa rekla, da jemlji tifol, drugače je super G. Če bo blizu enega leta kar ni uspeha, se pa kar naroči,saj ti pripadajo pregledi ali imaš ovulacijo, itd. Ti bo že Strahova vse povedala, je tudi moja G. Ja po telefonu jih dobit je pa kar kriza. 

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 11:56:01   
Shuka
Verjetno je mislila, da ko se bosta odločila, da bosta delala otroka, te bo pa še posebej pogledala. Samo najprej morš nehat jemat KT, pol morta s fantom 1 leto intenzivno delat na bebici in če ne rata greš k njej na posvet, ji poveš da se trudita 1 leto in pol te bo dala verjetno pregledala al pa dala najprej na kake specialne preglede.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 13:51:36   
cuddy
Emamair in SHuka hvala.
Ja pač, malo me stiska panika, sploh ker berem, koliko časa se ene trudijo in kake probleme imajo.
Sej mi mož pa sestra stalno pravita, da naj ne premišljujem o tem. Pač  go with a flow!

Sej se ne sekiram preveč, ker sem še mlada (25). Samo lih s službo bi se mi tko fajn izšlo, če bi v septembru, oktobru ratalo, da bi imela porodniško kar dobro.
Sej smo že spomladi začel, sam user posted image še vedno hodi naokoli.

hvala punce

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 14:35:06   
...Martina...
Sigurno je tako kot sta ti napisale Emamair in Shuka glede dr. Strahove. A samo en moj nasvet... ne načrtuj preveč, predvsem zaradi službe, ker otročiček ne rata vedno takrat, ko si mi zamislimo.

Ti pa kar korajžno in misli samo pozitivno.

srečno in pa da bi čimprej zagledala user posted image .

m

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2008 9:19:25   
.Anonimna.
Strahova sigruno ni mislila nič slabega, ampak je bila samo prijazna. To je njena vrlina.

Dokler boš nosečka pri njej, bo zlata in vsa oh in sploh, k boš pa rodila, ti pa predlagam, da si poiščeš drugega ginekogloga. Jaz sem si ga. Ker je ratala obupna. Z nekimi hormonskimi terapijami mi je uničila celo hormonasko floro v nožnici user posted image   s tem, da je trdila, da imam rdeče zaradi britja user posted image ampak ok, kar je bilo je bilo user posted image

Jaz nimam ravno lepega mnenja o njej.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 9:35:51   
cuddy
A res je tako pri njej?
No ker jaz zaenkrat nimam slabega mnanja o njej. Je pa moja mami tudi njena pacientka in ker je bila pred 12 leti na operaciji, kjer so ji vzeli maternico, ona pa ni najbolj zadovoljna z njo. Zgleda da ima ene svoje normative kdo ji je všeč pa kdo ne. Baje ji nosečke, ki se preveč redijo, tudi niso povšeči.
No upam, da bom kmalu ugotovila kako je s tem. user posted image

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2008 9:47:29   
.Anonimna.
cuddy, jaz ti tudi želim, da bi čimprej spoznala Strahovo, kako se obnaša do nosečk user posted image

Saj pravim, to so moje izkušnje....lahko, da je velika večina zadovolnjih. Boš videla, še vedno imaš možnost izbire.

Držim pesti user posted image

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?