|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Rosič - delovni čas
25.3.2008 8:58:14   
karmen83
Najprej lep pozdrav vsem bodočim mamicam (in tistim, ki to nameravate postati)... user posted image
Mene pa zanima, če morda katera ve, kakšen ordinacijski čas ima dr. Rosič na Ptuju v svoji zasebni ambulanti in kje ga sploh lahko najdem. Hvala že vnaprej in veliko dobre volje vam želim user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Rosič - delovni čas
25.3.2008 10:26:37   
Inigo
deluje na Poti v toplice 9. to je tik pred termami na levo. vem ti pa povedati samo za sredo kdaj dela, ker sem bila tam samo na 4D uz. - od 7ih do 15ih.

lepo zrihtaj!

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 11:05:17   
rikica
Vsak dan je zjutraj edino v četrtek dela popoldan.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 8:17:54   
karmen83
Hvala za odgovor, sem se že naročila na 3D oziroma 4D za naslednji teden. Kako dolgo pa traja pri njem ta pregled? Pa še to me zanima, če ste dobile kak filmček ali slikice pri njem in če moram s sabo imeti DVD ali USB ključ (če lahko nanj posname)? Hvala že vnaprej in vsaki še eno user posted image za včerajšnji materinski dan... user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 8:22:07   
bastian111
Moj pregled je trajal cca. 45 min.Na dvd mi je posnel 30 min.Sabo ni treba nič ,ker on da cd.Tudi slikice dobiš.Z moje strani lahko povem da je 1.A zdravnik.Priporočam pa ti da vprašaš kaj te zanima ,tudi če je tako smešno vprašanje.Pa lepo opravi.Lp

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 6:01:09   
karmen83
Hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2008 11:17:49   
lilija*
Koliko EUR pa pride pri njem 3 oz. 4D?

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 14:34:48   
karmen83
Ko sem vprašala, je po telefonu sestra rekla, da 30 eur.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2008 20:35:39   
bambi14
karmen83

Avgusta bomo zibali.

pozdravljene čvekice, tud jaz sem avgustovka(user posted image ) in se odločam ali bi šla na Ptuj k dr. Rosiču.user posted image user posted image
Karmen ko boš opravila me zanima kako si bila zadovolna z vsem in če je res cena 30 eur, ker je cena nekje kr krepko višja kar 60eur ali več. Ali ima 4d ali 3d?

Nič lep večer,.... se tipkamo na avgustovkah 2. del.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2008 13:03:22   
bambi14
karmen83

Avgusta bomo zibali.

pozdravljene čvekice, tud jaz sem avgustovka( ) in se odločam ali bi šla na Ptuj k dr. Rosiču.
Karmen ko boš opravila me zanima kako si bila zadovolna z vsem in če je res cena 30 eur, ker je cena nekje kr krepko višja kar 60eur ali več. Ali ima 4d ali 3d?

Nič lep večer,.... se tipkamo na avgustovkah 2. del.

no sem se naročila za 23.04. in res cena je 30eur. Nekatere pravijo da se je v zadnjem času ful podražil 3d, ponekod iz 60eur na kr 80 eur.  A ni to že malo preveč???user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2008 13:12:34   
**Petra**
Jst vas bi pa prosila za telefonsko št. kjer se lahko naročiš. Hvala user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2008 8:55:48   
SasMami2be
Petrca, daj, daj, v dobi interneta je pa res smešno lahko pobrskat po spletu.
joj...

google/ dušan rosič ptuj, pa je....hja...

Zasebna ginekološka ambulanta Dušan Rosič user posted image Zasebna ginekološka ambulanta - ginekologija, bolezni dojk
dr.Dušan Rosič
Pot v toplice 9
2250 Ptuj
Telefon: 02/788-52-00

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2008 20:10:00   
lilija*
V ponedeljek sem bila pri dr. Rosiču. Naročena sem bila kot zadnja pacientka, in sem prišla na vrsto z enourno zamudouser posted image
Nad 3D sem pa bila kar malo razočarana - nič se ni videlo!  Z glavico je bil čisto spodaj, z obema rokicama se je pol ure držal za glavo, kolena je ipa imel pokrčena pri bradi, tako da se je vidla samo ena okica pa mal noseka, ampak ker je bil na ekranu obrnjen "na glavo", nisva imela pojma, ko je kazal kje je kaj.... Doktor se mi je zdel prijazen, tako da ga lahko samo pohvalim... Je pa blo hecno, da je mali tak skrival obrazek, kot da bi vedel, da ga snemamouser posted image  

Ja, cena je pa 30 evrov, cd pa dobiš tam.

Lep večer!

(odgovor članu SasMami2be)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2010 10:52:29   
mami27
Lep pozdrav!!

Za 3D ultrazvok pri dr. Rosiču se nebi nikoli več odločila, raje vržem denar skozi okno. Drugače ne trdim, da je slab ginekolog.

Če otroček ni takoj v legi, ki bi dr. ustrezal, se sploh več ne potrudi in več ne poskuša posneti 3d slikic čez par minut. Ampak kratko malo reče, da je to najboljše, kar se bo danes dalo videt. Posname filmček, ki traja 3 minute, na katerem se nič ne vidi, zaračuna 50 EUR in ti lepo reče nasvidenje.

Drugi g. ti dajo možnost, da se malo sprehodiš, če bi se mogoče plod obrnil in poskusijo če nekaj minut znova, njemu pa se to ni zdelo vredno, samo, da zasluži.

Očitno zna delat 3d ultrazvok samo, če je otroček v idealni legi, kar pa se malokrat zgodi. Vglanem ne pretegne se preveč, da bi nosečnica dobila vsaj eno spodobno sliko!!!

Višek svinjarije!

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?