|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Reš - delovni čas
19.10.2008 20:41:29   
pin

Mene pa zanima kdaj odpre ordinacijo Dr. Reš v Dravljah. Zjutraj (v ponedeljek ali v torek) moram opraviti UZ ter opraviti tisti postoek po user posted image , da dr. Reš vidi koliko spermijev je preživelo. Slišala sem, da dr. Reš dela že ob 6.00 zjutraj vsak dan. Ali je to res?

Hvala za informcije....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Reš - delovni čas
19.10.2008 20:47:57   
piamaria
Pokliči ob sedmih, ko pride sestra, bo najboljše kar jutri, mislim, da  delauser posted image
Če imaš mobilca, pa ga kar tja pokliči, če ti je zaupal cifro seveda.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2008 20:50:49   
pin
Ob 7.00 sem že malo pozna, ker je treba priti na drug konec LJ, pa nazaj.....služba ADIJO.....

Kod ve delovni čas Dr. REŠA!!!!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2008 22:03:00   
lučka 25
Če ti je rekel zjutraj, je to potem ob 6h. Ker drugače takoj ko opravi z UZ v Dravljah že šiba v Postojno, kjer se mu že okoli 8h začnejo punkcije in transferji.
Tako, da kar ob 6h.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2008 22:06:44   
Abra
Mislim, da moraš na ta pregled popoldne. Bi se pa morala pri sestri naročit - najbrž ti je naročil 12. dan ciklusa, kajne? Pokliči jutri sestro in se zmeni za uro.
Zjutraj, ok. 6.h dela uz samo za tiste, ki so v postopkih, takih pregledov pa ne, za to je popoldanska ambulanta.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2008 22:11:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mislim, da moraš na ta pregled popoldne. Bi se pa morala pri sestri naročit - najbrž ti je naročil 12. dan ciklusa, kajne? Pokliči jutri sestro in se zmeni za uro.
Zjutraj, ok. 6.h dela uz samo za tiste, ki so v postopkih, takih pregledov pa ne, za to je popoldanska ambulanta.

No vidiš, če Abra tako pravi, bo bolj držal njen odgovor. Ima več kilometrine pri Rešu kot jaz. user posted image
jutri pokliči in se naroči.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2008 22:12:33   
pin
Sestra me prejšnji teden ni naročila, čeprav sem jo spraševala kdaj točno moram prit. Obnašala se je kot, da sem 100. v postopku...mislim...user posted image

Zdaj sem res zmedenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 8:54:05   
anci banci
za ta test moraš v ordinacijo dr.Reša poklicat prvi dan user posted image  in sestri povedat da se naročaš 12 dan ciklusa(datum ko boš imela 12 dan ciklusa) in potem prideš popoldne
dr.Reš dela od 5 ure zjutraj pa do 6 (ampak mislim, da je to rezervirano za tiste, ki so v postopku umetne oploditve)

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 9:34:22   
pin
naročena sem popoldne user posted image , res je, teh testov ne delajo zjutraj.
Pa tudi testa ne delam na 12 dan ...nisem po šabloni...user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 10:45:36   
anci banci
se mi je kr zdelo da boš delala ta test popoldne
ja kateri dan ciklusa boš pa delala?
ja res je večina punc ga ima na 12 dan ciklusa

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 12:13:09   
pajčolanka
se strinjam z anci banci, ta test se dela mislim da nekje od 11-13 dne (zarad vikenda ni določeno točno 11 dan nap.) v ciklu, pa popoldne ti ga bo naredil.
Pa ne pozabita si zapomnit ure kdaj sta user posted image se še spomnim kako sta z mojim štela ureuser posted image , kar prej si jih zračunaj koliko jih je preteklo od user posted image do pregleda.

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2008 12:41:21   
anci banci
to se pa jz tudi spomnem kako sva računala ampak mi je bilo čisto mimo pol user posted image  ker je tko zgledalo kot da je na ukaz

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2008 13:29:03   
pajčolanka
no ja, midva sva mogla zračunat pred koliko urami sva user posted image

Veliko huje-mi je bilo ko sem mela enak pregled par mesecev prej pri svojem G.
Takrat sva mogla dobesedno na ukaz, če se prav spomnim točno 8-10 ur pred pregledom sva mogla user posted image user posted image se spomnim da sva si naredla prav uro, ob 00.30 in se na pol v snu user posted image in pol zjutraj do G. Tisto je bilo huje no...tu pri rešu sva si samo mogla zapomnit kdaj sva in pol preštet ure od takrat...ni bilo tako važno al sva pred 5 ali pred 10-imi urami...

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2008 19:38:35   
pin
Evo mene od Dr. Reša. Test sem delala 10 dan cikla, v času najbolj plodnih dni. Z Dr. Rešem sva videla pravilno zadebeljeno maternico, jajčece slab dan ali manj preden poči. Našel je tudi veliko živih spermijev po 19 urah. Super. Dal mi je klomifen, zdaj pa čakam na naslednji cikle, da začnem papat. No ja, danes in jutri še velika akcija za naravno oploditevuser posted image

Zdaj z možem pijeva majhno kavico potem pa cartanje....

punce hvala za pomoč

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2008 21:40:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pin

Evo mene od Dr. Reša. Test sem delala 10 dan cikla, v času najbolj plodnih dni. Z Dr. Rešem sva videla pravilno zadebeljeno maternico, jajčece slab dan ali manj preden poči. Našel je tudi veliko živih spermijev po 19 urah. Super. Dal mi je klomifen, zdaj pa čakam na naslednji cikle, da začnem papat. No ja, danes in jutri še velika akcija za naravno oploditevuser posted image

Zdaj z možem pijeva majhno kavico potem pa cartanje....

punce hvala za pomoč

No, samo da je za vama. Bi bilo pa fino, da vama kar sedaj uspe, glede na dobre rezultate.user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2008 22:43:15   
pin
Lučka25 naj se ti besede pozlatijo.

Čeprav meni ni hudo hodit v to ordinacijo, zadevo jemljem kot del mojega življenja. Je pa tudi res, da si v postopke umetne oploditve ravno najbolj ne želim (kdo pa si želi)

Danes sem spoznala en par iz primorskega konca. Drugi so ponavadi v ordinaciji tako tiho, da slišiš kako miška lula user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?