Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dr. Pelkičeva in ns- Maribor 9.7.2006 14:40:30
|
|
|
|
ribica.
|
jaz sem bila pri njej in mi je blo vredu. Saj drugače skor ne bi smelo bit, glede na to, da placas 12 jurjev. Vse mi je povedala in si tudi vzela cas, ker zaradi zivahnosti otroka ni mogla takoj poslikat kar je hotela. A ima pa 3d uz pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Dr. Pelkičeva in ns- Maribor 9.7.2006 15:38:56
|
|
|
|
digi
|
Halo, za 3d sicer ne vem, če ga ima, ker sem bila pri dr. Lukmanu na Ptuju (full je bil vredu), ampak jaz sem bila pri njej na Ns in mi je bila zelo všeč.... Res, ni kaj....
|
|
RE: Dr. Pelkičeva in ns- Maribor 9.7.2006 19:54:43
|
|
|
|
jasnika
|
o hvala za lepa mnenja, že komaj čakam lp
|
|
|
|
RE: Dr. Pelkičeva in ns- Maribor 10.7.2006 6:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo. Najprej tebi, Jasnika, hvala za navodila, kje je ordinacija dr. Pelkičeve. Jaz sem bila pri njej prejšnji teden. Pregled je O. K., traja kakih 20 minut. Prijetno presenetila me je zgovornost Pelkičeve, motil pa njen tihi glas - poleg oči napni tudi ušesa, saj večkrat kar nekaj zamomlja v ekran. Svojega otročka si res dobro ogledaš, najbolj pa me je navdušilo, da se je zelo dobro videl srček, v bistvu utripanje. Za sabo imam kar nekaj ultrazvokov, pa doslej tega še nikoli nisem videla. Na koncu dobiš par slikic, sprintan izvid z nekaj merami in izračunanim tveganjem za DS in seveda račun. Zatajila pa je tehnika. DVD je posnelo, potem pa so bile neke težave s finaliziranjem. Jaz še čakam, da mi Pelkičeva pošlje posnetek po pošti. Še to: s sabo imej DVD-R, ne DVD+R. Sama sem imela zraven celo zbirko DVD-jev, za vsak primer, in hvala bogu je bil med njimi tudi tak (sem pa prvič slišala za razliko +/-). Pa prijetno čakanje ... Lp
|
|
|
|
RE: Dr. Pelkičeva in ns- Maribor 10.7.2006 8:49:27
|
|
|
|
vampirka
|
Jasnika, še odgovor na tvoje zadnje vprašanje - dr.Pelkičeva nima 3D ultrazvoka...ampak je pa dobra diagnosticistka (al kako se že reče ) in zelo prijazna.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?