|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Mlinarič
14.3.2008 11:51:12   
NANA123
Zanima me, ali je katera iz Zagorja in okolice in ima dr. Mlinariča. Javite se, hvala.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.3.2008 13:51:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DR.MLINARIČ
14.3.2008 16:16:16   
špelin@

Jaz. Kaj te zanima?

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.3.2008 18:43:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2008 0:02:54   
čipka
jaz ga mam tut...fajn G je!!!   Ga ne bi zamenjala, ker ti vse lepo razloži, pa še čas si vzame zate in ti odgovori čist tako da razumeš na vsa tvoja vprašanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2008 7:04:07   
tina81
jaz imam tudi dr. mlinariča mene pa zanima ali je katera delala pri njem 3d in v katerem tednu se najlepše vidi

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2008 7:52:37   
špelin@
Jaz sem bila z njim dolgo vrsto let izredno zadovoljna: zgovoren, pripravljen sproščeno sodelovati s pacientko, vse razložil,... Zato sem rada hodila k njemu. Še pred tremi leti bi ga na vse pretege hvalila.

Ampak. Lanskega septembra sem doživela z njegove strani tako hladen tuš, da mi je kar slabo. Punce na forumu (majčice) vedo, koliko sem se zaradi njegovega spremenjenega odnosa (za 180 stopinj!!!) že presekirala in kako izgleda moj pregled pri njem. Dve standardni vprašanji (če imam kakšne težave in ali kaj tišči dol). Razen če še kaj vprašam, ko me samo zabije nazaj in po možnosti nadere. Če dela vaginalni pregled, je to po novem hitro, grobo, potem pa tišina, tišina,... 1x je vmes poslušal srček, morfologija je bila ekspresna, spet v tišini, hec je, da pri njemu na UZ sploh še nikoli nisem videla utripanja srčka (niti prvič!),… Razen če še kaj vprašam, ko me samo zabije nazaj in po možnosti nadere, se posmehuje. No, samo predvidevam lahko, da je vse ok, dokler je tiho.

No, za poizkušnjo si preberi tole, da boš videla, o čem sploh govorim: KLIK

Na morfologijo sem s seboj vzela moža in starejšo hčer (8,5 let) in me je samo zabil: "Samo eden!" Mi je kar sapo zaprlo, ampak sem vseeno noter povabila oba. Videla nista nič, monitor je obrnil šele na koncu - z zamrznjeno sliko user posted image  Zaradi njegovega pristopa smo šli na ponovno "ornk" morfologijo samoplačniško drugam!

Aja, pri njemu materinske knjižice (več) ne dobiš zastonj, ampak jo je treba kupiti v knjigarni (razen če postaneš žleht - kot sem po njegovem po novem negativnem pristopu postala jaz in je ne kupiš in si pač brez, dokler je nisem v 18. tednu dobila pri njem brezplačno), UZ slikica stane 2,5 EUR,...

Lej, vsaka ima svoje izkušnje. Če vprašaš mene osebno, ga toplo NE proporočam! Razočarana na celi črti user posted image  In mu ne zaupam več.

Pa vem, da dr. bere tudi forume, ampak ne vidim razloga, da ne bi povedala svoje izkušnje - če kaj ni res, naj me pa osebno popravi.

(odgovor članu tina81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2008 23:13:17   
stunfek
No, me pa prav  zanima zakaj se je pri tebi tako spremenil?!? Kar tako iz danes na jutri? Tisti link, ki si ga podala zgoraj ne dela oziroma je linkano na nekaj kar nima veze s to temo. Tako, da ne poznam zgodbe in si ne morem ustavriti mnenje ali soditi.

Ja, res je, da si moraš materinsko knjižico sama kupit v knjigarni pri njemu in da UZ slikica stane 2,5 eura. Jaz sem navajena plačevati stvari, ker sem prvo nosečnost preživela v tujini. Zdi se mi, da mi pač nismo navajeni zadev plačevat. Ampak on je pač zasebnik s koncesijo in tistega papirja za UZ mašino mu ne daje država ampak si ga mora sam kupiti. Morda na to gledam drugače, ker sem ekonomistka?!? Si je že izračunal, koliko mora zaračunati, da se mu zadeva povrne in da kaj zasluži. Hvala bogu!

Sicer pa sem jaz z njim zelo zadovoljna do sedaj. Vedno si vzame čas in seveda mi je pokazal srček, takoj ko ga je videl...in obrnil ekran k meni, da sem ga videla, kako je utripal. Ga bom pa hvalila seveda dokler bom zadovoljna :) Tudi jaz nameravam pripeljat na morfologijo moža in hčerko...glede na zgoraj napisano ga bom že prej vprašala kako je s tem, da ne bi bili potem razočarani... 

Skratka, za punco, ki je začela to temo: ja, dr. Mlinarič je tudi moj ginekolog in ga toplo priporočam.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2008 23:52:35   
eva1
Jaz pa moram reči da sem z njim ful zadovoljna! edino 1x v prvi nosečnost je imel malo slab dan,jaz sem pa imela lih morfologijo-tak da je blo vse bolj na hitro, ampak ker tudi sama delam v tem poklicu, ga čist štekam, in vem da ne moreš biti vsak dan nasmejan in dobre volje, sploh če ti včasih na polno vsi morijo!
Tako da meni je od ful ok,sem zadovoljna z njim, in se mi zdi strokoven, vedno ukrepa če karkoli ne gre po planih! moji kolegici pa ni bil všeč, in je zamenjala G-100 ljudi, 100čudi !

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2008 8:11:54   
špelin@
stunfek, link čisto odlično dela in ima veliko zveze s to temo. Recimo temu vrh ledene gore, ko še nisem vedela, da bo šlo za ledeno goro.

Drugače pa v RR iskalnik vtipkaj moj nick oz. pred novembrom nick "anonimna thumbs up" in boš našla ene 5 mojih izpovedi po pregledih user posted image

Samo v obrazložitev: imela sem bris PAP C3 (kaj pomenijo oznake, ki gredo pri C od 1-10, najdeš na netu) in me je moj G nekje na tretjem pregledu nadrl, da ga moja nosečnost sploh ne zanima, ker rabi otrok živo mamo. Na srečo me je poslal v kolposkopsko ambulanto v LJ, kjer spremljajo stanje mojega MV in so mi vse obrazložili. Pojasnili, da ne gre za nevarne spremembe in se začudili, zakaj me moj G tako straši. Ravno prešnji teden sem bila spet tam in sem lahko vprašala vse tisto O NOSEČNOSTI IN RASTOČEM PLODU, o čemer se očitno z mojim G, ki uradno vodi mojo nosečnost, ne morem pogovoriti.
Spremembe na mojem MV ne zahtevajo urgentnega pristopa in lahko komot pripeljemo nosečnost do konca in gremo dober mesec po porodu naprej s preiskavami in ev. Leetzom, konizacijo,... Na srečo mi je že na začetku zdravnica na omenjenem linku razjasnila obzorja!

Lepo, da ste z njim zadovoljne - jaz imam pregled spet danes in vam bom točno poročala, kako bo potekal, pa si ustvarite sliko o mojih izkušnjah. Pa seveda še vedno upam, da je imel G naključno "le" ene 5-6x slab dan, ko sem hodila v tej nosečnosti na kontrole... user posted image

Bi pa za MK, če bi bila z njim zadovoljna, pač "riskirala" denar. Ker pa sem doživela tak odnos, kot da sem navadna nepotrebna smet, sem se pa postavila za uradno stališče ZZZS. Sem že ene parkrat dala gor dopis, ki so mi ga poslala glede tega.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2008 9:31:51   
Acjom1
Tudi jaz imam bris PAP C3 in sem v četrtek naročena v kolposkopski ambulanti, pa me je kar strah, da ne bo kaj narobe. Ginekologinja mi je rekla, da se bo tam zdravnik odločil, ali mi bo naredil biopsijo, ali bomo počakali z nadaljnimi preiskavami do konca nosečnosti. Zdaj sem pa v 11. tednu. A mi lahko poveš kako je bilo tamŽ? A te je pregledal, al je kar na podlagi izvida rekel, da ni panike in da pridi po nosečnosti? Kakšno je pa sploh zdravljenje v tem primeru, če slučajno veš?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2008 12:22:45   
špelin@
Acjom1, si bom popoldne vzela čas in obširno napisala vse, kar sem sama urejala v kolposkopski ambulanti, kakšen je postopek,... Bom odprla kar novo temo na tem forumu, ker stavim, da marsikatero zanima user posted image  Jaz sem bila zelo prestrašena, potem pa sem sčasoma ugotovila, da je imela dr. Tulova na svojem forumu prav in ni panike. Če greš v kolposkopsko ambulanto v LJ, naj ti povem, da je dr. Kobal (mimogrede eden vodilnih slo. strokovnjakov na področju raka MV) resnično zakon user posted image  Pove vse možne scenarije, seveda vključno z najbolj črnim, da se veš pripravit, ampak na izredno človeški način in tako da se v njegovih rokah počutiš varno user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2008 12:24:29   
Acjom1
Hvala špelin@ user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2008 12:57:13   
ključek
tudi jaz sem hodila k dr. mlinariču, vendar sem se pred cca. 2 letoma izpisala in sedaj hodim k dr. pogačniku. razlika????? miljon procentna. dr. mlinarič je postal aroganten, nesramen, grob, nevljuden, zajedljiv....da ne omenjam njegove sestre, ki je pa sploh poglavje zase. vesela sem, da sem šla stran in nobeni ne priporočam,  da za osebnega ginekologa izbere njega.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2008 13:37:02   
špelin@
Da ne boste rekle, da nisem poštena: sem ravnokar s pregleda in me je skoraj kap, ker je bil G izredno prijazen, veliko sva se pogovorila, poslušal je srček in dal naglas, da sem še jaz slišala utrip user posted image  Prvič v tej nosečnosti (noseča sem skoraj 29. tednov) sem doživela takšen pozitiven pregled user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2008 13:43:29   
ključek
no, mogoče pa glih dons ni bil slabe volje....user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2008 13:52:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
no, mogoče pa glih dons ni bil slabe volje....user posted image

Točno user posted image  Oh, da bi trajalo user posted image

In hvala ti, ker razumeš, o čem malo višje govorim, in si povedala svojo izkušnjo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?