|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 17:25:49   
CIPRESA
Danes pa bi se samo rada zahvalila vsem, ki ste mi odgovorile kam naj grem na samoplačniški UZ, ker ta gospa je res :angel:. Res je lepo, ko gledaš 20 min svojo :duda: kako se premika in telovadi in se nikomur ne mudi tako kot se je zadnjič moji ginekologinji.
Z možem sva zvedela vse in sem danes res pomirjena in vesela da sem šla. Našo bebiko smo posneli tudi na kaseto tako da jo lahko gledam kadar želim.
Z :duda: je vse v redu in ima vse kar imajo veliki!!!!

LP :nosecka: CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:24:39   
Kety
Cipresa, a si sla tja na morfologijo ali na NS? Koliko si noseca? Tudi moj bi rad sel tja, da bi posnela najinega:duda:, ker je vceraj gledal film "Devet mesecev". Je cist not padu!!:love: V sredo sva bila ze na NS, mogoce bi sla tja na morfologijo!?!

LP in srecno:rozica::rozica:, Kety 13t 2/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:26:50   
pravljica
lepo je to slišat cipresa...jaz sem naročena v sredo dopoldan in komaj čakam 9nebesa
ti še to verjetno nisi bila na morfologiji? se je otroček lepo videl...pri meni bo dopolnjenih 22 tednov in upam da to ni preveč :(
ti zraven vse lepo pokaže in razloži, čeprav to ni morfologija? kaj pa če mali spančka? posnetek je lep ali se slabše vidi kot tam na UZ? spola še pa nista videla?
a si mogoče iz mb, da bi mi povedala kako do tja :zmeden:mater mam enih vprašanj 8)
l.p.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:31:10   
zvezdyca
ful lepo... Koliko prej si se naročila, ker se tudi jaz odpravljam na samoplačniški uz? Hvala za pomoč!

lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:34:00   
pravljica
zvezdica, jaz sem se naročila danes...me je vprašala, kdaj bi rada prišla in sem se dogovorila za sredo dopoldan...kar hitro, a ne :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:37:47   
zvezdyca
super!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:39:16   
mayci
Živjo Pravljica, mogoče ti lahko tudi jaz lahko pomagam pri tvojih vprašanjih. Jaz in moj možek sva bila namreč pri dr.Miheličevi prejšnji teden in sva bila zelo zadovoljna. Z bebiko se je tako prijazno pogovarjala, kot da bi bil že rojen in nama natančno razlagala, kaj se vidi na ekranu. Zgledalo je v bistvu tako kot morfologija, saj je natančno pregledala vse organe. In še tole, najina bebika je mirno spančkala, ko smo pričeli z UZ, ampak se je potem zelo zbudila in močno skakala, saj jo UZ malo nervira. Tako da se ni za bat, da bi pikec kaj prespal!
Jaz sem iz Črnuč, tako da ti lahko opišem, kako priti do tja, če hočeš.
Lep pozdravček, Mayci:kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 18:48:34   
pravljica
o majči super...ja, daj mi povej točno za pot, prosim te...po stari cesti iz domžal proti lj pridem...kako naprej?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 19:30:24   
CIPRESA
Kety
Noseča sem 17 6/7t in sem tja zato, da spet slišim kako je z najinim :duda: ker pri moji ginekologinji je to skoraj nemogoče, ker se ji tako zelo zmerom mudi.

Pravljica

Zraven pri pregledu skos govori, kar vidiš na ekranu. Zame je bila to kar ena majhna morfologija, videlo se je vse razen spola nismo še določili, ker bo bolje vidno na morfologiji okrog 20t. Če mali spančka malo zakašljaš ali se malo premakneš in se kmalu zbudi, drugače ga ne matra.
Posnetek je čist O.K., ni nevem kakšna znanost, je pa vse vidno.
Drugače sem jaz iz Kamnika, tko da do TRZINA upam da znaš po obvoznici trzinski se pelješ vse do odcepa za Črnuče (na desno stran), potem se pelješ naprej po Črnučah in po treh semaforjih, je na levi strani gostišče ROGOVILC in pred tem gostiščem na tretjem semaforju zaviješ levo in potem takoj še enkrat levo in tretja hiša na levi strani - TO JE TO. Drugače pa malo vprašaj za hišo.
Drugače pa pregled stane 5.700.
Zvezdica

Naročila sem se v petek, na vrsti sem bila danes ob enih. KAR HITRO. Je pa danes rekla sestra, da je najmanj zasedeno tam okrog 12-3 popoldne, potem pa ima gospa spet bolj zasedeno.

Res vam ne bo žal je nekaj najlepšega, ko gledaš svoj mali čudež kako uživa. Pa še gospa deluje tako pomirjajoče - kot bi bila na masaži.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dr. Miheličeva
21.2.2005 19:43:49   
pravljica
cipresa, hvala!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dr. Miheličeva
22.2.2005 8:22:21   
Kety
Hvala,Cipresa, ...smo te vse namucile z vprasanji. Uzivaj se naprej!!

LP Kety

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dr. Miheličeva
22.2.2005 9:05:24   
pika78
Punce, jaz sem se včeraj (ponedeljek) dopoldne naročila na UZ pri dr. Mihelič in prišla včeraj na vrsto :bravo:(ob 18.00 h popoldne; sem pa videla, da ob ponedeljkih uradno dela le do 18.00).
Sem v 25. tednu in bi se nekaj tednov prej morda lepše videlo,ampak sva se s fantom malo dolgo odločala, je bilo pa vseeno v redu - se je fino videlo. Pikico smo gledali kakšne pol ure, jo posneli na videokaseto, poslikali, dr. Mihelič je vse lepo razložila (kje je srček, hrbtenica, popkovnica, ledvice, mehur, nogice, rokice...) in je bila res ZELO prijazna - vse čestitke:bravo::bravo::bravo:! Naju je res pomirila. Ko sva bila s fantom nekaj tednov nazaj namreč pri mojem G na morfologiji, sva bila v 5. minutah zunaj in ful razočarana (nič ni razlagal, komaj nama je slikico dal), tu je bilo pa čisto nekaj drugega. Res, da je za plačat (5.700 SIT), ampak se mi ne zdi drago in se res splača.
Priporočam!
LP, Pika in :duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dr. Miheličeva
23.2.2005 12:40:24   
CIPRESA
Ja Beti malo z zamudo 01/561-33-50

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dr. Miheličeva
23.2.2005 18:40:34   
pravljica
evo beti...danes sem bla tud jst pri njej...super je blo (drugje res nimam izkušenj)...posnetka je 20 minut, zraven je vse pokomentirala do podrobnosti - me zanima, če bo naslednji teden na morfologiji tako podrobno 9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......