|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Koman
21.10.2009 13:50:26   
Anonimen
Punce pozdravljene!

Po nekaj slabih izkušnjah z dr.Koman iz ZD Bled sem se odločila da to zgodbo delim z vami, ker vem da se te stvari glede njene ne strokovnosti niso dogajale samo meni ampak tudi drugim puncam. Ni pa si nihče upal to javno povedat in zato gospa mirno opravlja svoje delo.

No pa preidimo k bistvu in k moji zgodbi da boste zgoraj napisani bolje razumele.
Kot osemnajst letno dekle se prvič odpravim k ginikologu in pristanem v domačem ZD, kjer dela smo en ginikolog. Moje težave so bile zelo boleče in močne menstruacije in ko ji to razložim mi je napisala tabletke za tri mesece in potem naj bi se stanje umirilo. Seveda jest pridno papcam tabletke, v tem času so bile res malo man močne in boleče. Po treh mesecih pa so se začele še hujše bolečine. Grem nazaj k doktorici in mi reče naj ne bom tako MLAHKUŽNA da ne vsaka bolečina čisto podre. Jast pa prvi dad nisem mogla stati. Potem sem se sama odločila da kot zaščito jemljem nekaj časa tabletke. Ko pa sem končala sem pa šla na pregled ker sva si s partnerjem želela otroka in ona meni pravi da je vse ok.
Potem pa se je lani za prvi maj zgodil prelomni dogodek. Šla sem v službo in tam dobila take bolečine da me je šef poslal domov. Moj me je nato moral odpeljati v ZD na infuzijo in protibolečinske inekcije. Potem pa se M že zdavnaj konča mene pa še vedno zvija v spodnjem delu in pokličem v ZD da bi prišla na pregled pa mi sestra mirno reče da nima placa. SEveda se je meni čisto odpelalo in sem začela zmerjati da je nujno in potem je takoj našla plac. Ko pa sem opravila pregled pa sem doživela šokantno novico imela sem dve zelo veliki cisti in eno malo manjšo. K tej doktor sem hodila na preglede redno na pol leta pa mi ni našla tega za mene je ne sposobna za opravljanje svojega dela.
Sledila je laparo in sedaj čakamo na user posted image .

PUNCE VEM DA JE ŠE KAKA KI IMA SLABE IZKUŠNJE Z DR. KOMANOVO IN ZATO JIH DELITE Z NAMI.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.2.2010 12:09:48 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DR: KOMAN
21.10.2009 14:15:29   
Špelka
Čao!

Tuka se pač moram oglasit, ker sem njena pacientka, pa še zadovoljna z njo. In ker ima vsak svoje mnenje, si bom vzela pravic in napisala svoje.

Dr. Komanova je ženska v poznih srednjih letih, ki je dooolgo let delala v Jeseniški porodnišnici, kjer je med drugim spravila na svet tudi mojo sestro. Tam je bikla žrtev afere "Vladikovič" in šla na svoje (privat). Ko sem po 4 letih končno zanosila po IVF sem njo zbrala kot svojo ginekologinjo. Z njo sem imela celo nosečnost izredno dobre izkušnje. Res je, da te ne "carta" in ti pove svoje, toda meni je to všeč in sem v nosečnosti točno to tudi rabila, saj sem bila zaradi dolgega čakanja na nosečnost za vsako malenkost v skrbeh. Torej - zame si je vedno vzela čas, opravila tudi kakšen UZ več, kot je predpisano, tolažila mene in moža, sktrokovno, a razumljivo razlagala izvide....

Druga izkušnja je še čisto sveža, ko sem imela csto Bertolinije žleze. Tudi tukaj se je zavzela zame, me po negativbni izkušnji v Jes. bolnici tolažila, mi razložila, kako naprej, itd.

Draga anonimna - ciste na jajčnikih niso od rojstva. Celo pred parimi dnevi od hospitalizacije in UZ so ti lahko nastale. Zato prosim ne obsojaj. Če pa že, si pa upaj priznati, kdo si. Mislimo, da so zdravniki bogovi, pa so vendarle samo ljudje (no, nekateri od njih tudi ne). S takšnimi in drugačnimi osebnostnimi lastnostmi. In če ti pač KOmanova osebno ne aše, zamenjaj gin. Samo priporočam ti, da ne greš k Anderletovi v Radovljico. ZAkaj ne, pa pobrskaj po starih postih.

Pa srečno pri user posted image user posted image !!!!!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2009 14:22:13   
Anonimen
Ja ni mi všeč ker sem ji vas čas govorila naj me da na UZ da vidi kaj je pa me ni želela. MI je pa DR ki me je operiral rekel da te ciste sem imela najman 5let.

Hvala za lepe želje.

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr. Koman
2.11.2009 9:54:19   
Bonnie_RR
Spoštovani uporabniki na temi!
Obveščamo vas, da je obrekovanje po 159. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) kaznivo dejanje. Na naš naslov so že prihajale resne obtožbe zaradi podobnih napisanih debat na forumu. Za vse napisano odgovarjate sami in s tem prevzemate morebitne posledice.

Hvala za vaše razumevanje.

Uredništvo portala RR

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.2.2010 12:09:07 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2010 17:19:30   
Kliki
Evo tudi mene je tako zaj*****. Tudi jast sem imela ciste hodila redno na preglede vedno vse OK, če prav ni bilo. To se je vleklo 4leta in nisem mogla zanositi. Sedaj je eno leto in3mesece po laparo in upam da kmalu zagledam +.
Ginikologa sem pa tudi zamenjala. Ta k ga imam sedaj je zakon.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?