![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 7.11.2007 9:27:48
|
|
|
|
šemalo
|
številka je 01/522-6025 jaz sem bila tudi čisto panična, ker sem založila pismo s konzilija, pa niso nič komplicirali.....nujno je, da imaš izvide testiranj za spolne bolezni in izvide brisa... sicer so pa zelo prijazni in razumevajoči. Jaz sem tudi v prvem postopku, tri dni po punkciji... DRŽIM PESTI...
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 7.11.2007 10:36:06
|
|
|
|
KETYY
|
ko ste že ravno pri dr. Drobniču ... pri njemu sem naročena za odstranitev pregrade. Kakšne so kaj vaše izkušnje z njim? Se posveti pacientkam oz. si vzame čas? Hvala. Lp, K.
|
|
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 7.11.2007 20:39:12
|
|
|
|
bancha
|
O dr.Drobniču ti lahko povem vse najboljše,zato se sprosti,ker v boljših rokah skoraj ne moreš biti.Vsaj po mojih iskušnjah
|
|
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 7.11.2007 22:00:57
|
|
|
|
neela
|
Tudi jaz dajem 10 točk za dr. Drobniča. Sicer vse na hitro pove, vendar pove jasno in razumljivo za vsakega laika. Pri, bolj ali manj, vsakem doktorju pa je fajn, da čimveč sprašuješ.
|
|
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 8.11.2007 11:17:14
|
|
|
|
KETYY
|
hvala, mi je takoj lažje :)
|
|
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 8.11.2007 14:28:51
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ketty, Drobnič je super dohtor! Vprašaj ga karkoli in ti bo povedal! Jaz sem enkrat kar z listom papirja in vprašanji bila pri njemu in vse je lepo odgovoril!
|
|
RE: Dr. Drobnič - prošnja 9.11.2007 18:42:48
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bancha O dr.Drobniču ti lahko povem vse najboljše,zato se sprosti,ker v boljših rokah skoraj ne moreš biti.Vsaj po mojih iskušnjah se strinjam!!!
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.