|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Drobnič - tel. številka
7.11.2007 9:16:54   
sonček33
Punce, a je katera za postopek ivf za ta mesec pri dr. drobniču????? Ali ima morda tel. številko od njegove sestre?
Jaz bom naslednji teden dobila M in moram poklicat, pa sem očitno izgubila list - pošta iz konzilija, zdaj pa nimam pojma kam moram poklicat.

Ma vse mi gre narobe.
Hvala.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.11.2007 22:30:26 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Drobnič - prošnja
7.11.2007 9:27:48   
šemalo
številka je 01/522-6025

jaz sem bila tudi čisto panična, ker sem založila pismo s konzilija, pa niso nič komplicirali.....nujno je, da imaš izvide testiranj za spolne bolezni in izvide brisa...
sicer so pa zelo prijazni in razumevajoči. Jaz sem tudi v prvem postopku, tri dni po punkciji...
DRŽIM PESTI...user posted image user posted image user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 10:36:06   
KETYY
ko ste že ravno pri dr. Drobniču ... pri njemu sem naročena za odstranitev pregrade. Kakšne so kaj vaše izkušnje z njim? Se posveti pacientkam oz. si vzame čas?

Hvala.

Lp, K.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 20:39:12   
bancha
O dr.Drobniču ti lahko povem vse najboljše,zato se sprosti,ker v boljših rokah skoraj ne moreš biti.Vsaj po mojih iskušnjah user posted image

(odgovor članu KETYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 22:00:57   
neela
Tudi jaz dajem 10 točk za dr. Drobniča. Sicer vse na hitro pove, vendar pove jasno in razumljivo za vsakega laika. Pri, bolj ali manj, vsakem doktorju pa je fajn, da čimveč sprašuješ.

(odgovor članu bancha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 11:17:14   
KETYY
hvala, mi je takoj lažje :)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2007 14:28:51   
soncek.djukelica
ketty,

Drobnič je super dohtor! Vprašaj ga karkoli in ti bo povedal! Jaz sem enkrat kar z listom papirja in vprašanji bila pri njemu in vse je lepo odgovoril!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu KETYY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 18:42:48   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: bancha

O dr.Drobniču ti lahko povem vse najboljše,zato se sprosti,ker v boljših rokah skoraj ne moreš biti.Vsaj po mojih iskušnjah user posted image

se strinjam!!!user posted image

(odgovor članu bancha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2007 18:59:21   
šemalo
user posted image user posted image user posted image  bravo za Drobniča!

Samo pogumno, vse bo razložil...le vprašati je trebauser posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.