|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Vitezica
1.3.2007 11:11:46   
prymorka
ima katera izkušnje z dr.Vitezico (moški) iz Kopra??
prvi pregled imam 05.03.user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 1.3.2007 11:37:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Vitezica
1.3.2007 12:14:31   
tinki_winki
Enkrat sem bila pri njemu na urgentem pregledu, pa morem reč kar pozitivna izkušnja. Lepo me je pomiril in povedal kako naprej. Mislim, da je ok. Drugače pa je pozitivno to, da nima dolgih čakalnih vrst in res kadar potrebuješ hitro prideš na vrsto. Kaj več pa nebi vedela povedati. Naj še katera pove svoje mnenje.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 12:47:05   
melaverde
Pozdravljena,

Dober dokler nimaš težav. Mogoče se je za zamislt da nima dolgih čakalnih vrst....

lp

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 12:50:29   
prymorka
IMA NAJVEČ PACIENTOV NA OBALI... čez 6.000... kokr vem za preglede je vedno bil problem ker so gužve...
je pa res da nosečnicam dajejo full prednosti,...user posted image user posted image user posted image
kot doktor je super, nobene pritožbe nisem slišala,.. nisem pa čula še mnenja nosečnic...user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 14:24:47   
marty5
Jaz bi se kr strinjala, da je dober, dokler nimaš kakšnih malo večjih težav. Jaz hodim tudi v ZD Koper, le da k drugemu G.

Sestre so super, na vrsto prideš takoj, nosečnice pa imajo sploh poseben tretma user posted image . Za normalno nosečnost in običajne preglede, je ok. Osebno pa bi/bom, če in ko bom imela kakršnokoli težavo, hitro presedlala h komu drugemu.

Srečno

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2007 21:51:33   
anajmad
Zelo,zelo slabe. Prvo-površen,pa sem že imela dosti g.,ta je pa sploh izjema. Menjala sem ga takoj po prezgodnjem porodu,pred dvemi leti in pol. Jst v glavnem iz moje strani,ti ga odsvetujem.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?