Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 18:49:33
|
|
|
|
nynna
|
Meni je uganila. Je pa rekla, da je skoraj 100% ker naj bi se res lepo videlo.
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 19:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je sicer rekla, da se bl nagiba k enem spolu in je prov povedala. Sm pa brala na netu in G ne gvidijo dejansko spolovila, ker se v tem času še ne razvije, pač pa gledajo kot med trtico in sečnico. Tako nekako sem razumela.
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 20:02:00
|
|
|
|
abi
|
Pri meni pri obeh ni upala določiti spola. Smo pač čakali na morfologijo.
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 20:13:58
|
|
|
|
kaja02
|
pravilno napovedala punčko
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 21:34:44
|
|
|
|
danijela in taja
|
rekla je da je punčka in je tudi bla
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 21:48:43
|
|
|
|
mancag
|
Pri nuhalni se še ni videlo. Upam, ko bom imela morfologijo, da bom že izvedela kaj bo. LP!
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 21:53:59
|
|
|
|
mimi30
|
pravilno napovedala fantka
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 22:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je pa zmedla. Sem pri svoji ginekologinji že videla lulčka, a mi ni hotela potrditi, ker je rekla, da bi bila lahko popkovina... Ko sem imela pregled v Domžalah za nuhalno svetlino, sem seveda vprašala, če se vidi, da je fantek in mi je rekla, da je po njenem punčka, ker ima sečnico tako speljano,... sem bila potem zmedena, ker sem se že veselila drugega fanta. Potem pa sem začela premišljevati, da imeti punčko niti ne bi bilo tako slabo,... A se je pri ginekologinji na ultrazvoku kasneje zopet prikazal lulček! Tako da priporočam: dokler ni na ultrazvoku 100%, se ne obremenjuj s spolom. Mene, upam, da ne bo več presenetilo, ker sem lulčka videla na 3D - upam, da ni dvospolnik .
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 24.4.2009 23:59:09
|
|
|
|
petrazg
|
Nama je obakrat napovedala fantka. V prvo je rekla, da je 100% in res imamo fantka. Sedaj v drugo, je rekla da ni čisto sigurna, ampak da se nagiba k fantku... vsi pregledi tudi kažejo na fantka, sedaj odštevamo dneve in čakamo na našega drugega lulčka
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 25.4.2009 8:57:53
|
|
|
|
Čebel@
|
meni je sicer pravilno napovedala da bo ,svakinji moji je pa do zadnjega dneva govorila da bo fantek(da je 100%na),rodila je pa punčko
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 25.4.2009 10:24:14
|
|
|
|
Chebellca
|
Na nuhalni mi je napovedala , sedaj na 3d pa to potrdila!
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 25.4.2009 13:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz meni je dr.Strahova na NS napovedala pravilno in res, dobili smo dvojčici
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 27.4.2009 18:04:18
|
|
|
|
Aniiita
|
Hvala vsem, čeprav vem da podatki niso statistično pomembni , vas je tu vseeno veliko takih, kjer je uganila pravilno..tako da si mislim, da je tudi pri nas (čeprav mi je itak občutek že vseskozi govoril o spolu..le premalo se zanašam nanj..)
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 28.4.2009 20:30:40
|
|
|
|
čebelca2
|
sm si dans vzela čas da izsledim dr strahovo ker je zdej privat, ane in sm se naročila preko e-maila in tam vpisala dolžino nosečnosti in cikla. a veš, a te to pol pokličejo al mail pošljejo za točn termin? na telefon jih nism uspela dobit.... hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Dr.Strah- nuhalna- napoved spola 28.4.2009 21:04:06
|
|
|
|
Tinshna
|
No jst sem bla danes pri Dr. Pušenjaku, mi je z 90% verjetnostjo zagotovil da bo deklica.....ampak 90% še vedno ni 100% A mogoče katera kej bolj natančno ve o teh rezultatih NS..... moj je bil 1:5500, pri svakinji je bilo več, je pa res da je bila takrat 4 leta mlajša od mene....če se ne motim je to povezano tudi z leti!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 23:37:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Baby showerMichonne RRAli ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?Da-organizirala sem jo sama (
26%)
Da-organizirale so mi jo prijateljice (
23%)
Ne-takrat tega še nisem poznala (
13%)
Ne-to mi je totalno mimo (
38%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!