|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Rojnik - 2 pregled in 'afro'
21.1.2005 11:17:10   
Romcka
halo pupe:) no danes sem imela drugi pregled pri moji G...ker smo se na forumu menle, da ne mara pobritih:) sem bla z lepo afro frizuro k njej..in cudo Bozje...bila je prijazna kot le kaj in zeloooooo zgovorna...celo vprasala me je, ce me se kej extra zanima:) Torej jaz bom zrtvovala mojo lepo frizuro za trenutke prijaznosti pri njej:(
Spet sem poslusala srckeka...in bilo je 9nebesa
Uzivajte
R
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.1.2005 11:27:22   
dvojčica
A ti to resno, al kaj? :)-

Halo, tega pa pri nas ni, no vsaj mislim tako...:zmeden:

Lp,dvojčica

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2005 12:42:52   
Arwen
Zanimivo!:)-:)-

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2005 12:48:53   
Romcka
hi dvojcica...ja cisto resno...sem ze tuhtala da bi jo zamenjala..ker pac je to moja prva nosecnost in imam miljon vprasanj - in kaj si clovk lahko pomaga z nezgovorno G? pa sem takrat rekla, da za hec probam to kar pravijo da pali...ne bos verjela ampak obstajajo tudi tako glupi G:)
R

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2005 19:14:48   
spella
Hmmm.
Tudi jaz sem pacientka dr. Rojnikove. Ker sem pred kratikim preživela operacijo ščitnice in sem v sredo zvedela da je šlo za tumor, tako da jo moram še enkrat ponoviti po porodu me je zdravnik zaradi rizične nosečnosti takoj poslav k njej po napotnico za klinični center, kjer bodo s dodatnimi preiskavami sledili moji nosečnosti. Ker sem še nisem dopolnila 6 tednov mi je naša Barbika rekla, da ne more napisati napotnice, če ne ve da sem noseča. Haloooo? M sem imela redne, test je bil pozitiven, ona pa pravi da lahko pridem na pregled čez 2 dedna, ko se bo kaj videlo. Jaz pa imam na kliniki pregled že takoj v ponedeljek. Pokličem tasta, ki je zdravnik, jo pokliče in ji pove svoje. Ko pridem čez 15 minut nazaj po napotnico vsa osladna reče, naj grem kar na stol, da vidi če sem res noseča:)-. In videla sem ga, mojega :duda:. Sicer le eno celico s srčkom ampak je bila. Ampak je pa mogla vsen malo zbost in je rekla, "to je še tako zgodaj, da se lahko še marsikaj zgodi". Napotnico pa sem le dobila, zdaj pa v pon. šibam na kliničnega, in je ne vidim celotno nosečnost :bravo::bravo::bravo:.

Upam, da mi glede na moje stanje ki ni ravno briljantno uspe roditi zdravega :duda:.

Ali katera pozna Dr. Blejc na kliničnem???

Lp Špela (6T):rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2005 22:24:32   
barby*
Ojla:zajcek:
jaz sem bila pri dr. Blejčevi na morfologiji...gotova v petih minutah:zmeden:
Upam da je bil to samo "slab" dan:zmeden:, mam namreč 4.2. pri njej tudi kontrolo rasti in upamda si bomo priborili kako minutko več :zmeden2:

Srečno!!!
pa pa
Barby:metulj: in :love:31t

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?