|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Pusenjak ali dr. Cerar
14.1.2005 13:22:26   
SIMONA -2
Ce bi lahko zbirale med njima za vodenje nosecnosti, katerega priporocate dr. Pusenjaka ali primarija dr.Cerarja (oba v Lj porodnisnici)?

Neposredna povezava do sporočila: 1
14.1.2005 13:23:39   
dory
Jaz za dr.Pusenjaka...

(odgovor članu SIMONA -2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2005 13:38:59   
darjatimci
Dr. Pušenjak!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2005 13:46:00   
Bejba
Dr. Pušenjak je zakon!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2005 14:44:51   
Soncnica
dr. Pušenjaka - on je res super!

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2005 16:12:40   
jagoda
Jaz sem se srečala že z obema in mi je bil dr Cerar večji strokovnjak - pa tak, no bolj mi je bil všeč! Pušenjak mi deluje mal pasivno. Vse sem mogla iz njega izvlečt. Ni pa bil nobeden od njiju moj osebni G! Mogoče je imel Pušenjak samo slab dan!

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2005 20:04:05   
SILVA
Dr.Pušenjak,jaz ga imam za izbranega ginekologa in je zakon.Delal mi je NS,ZO in na koncu še carski rez.
Ne morem ga prehvalit.
Dr.Cerar oz. primarij Cerar mi je pa delal UZ in sem bila zelo razočarana.Čisto nič mi ni povedal kako je z mojim otročkom,a je uredu al ni,ker je imal neke težave,potem pa ko sem ga vprašala kako in kaj,mi je pa samo rekle,da zgleda uredu.In to je to.Nikoli več ne grem k njemu.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2005 10:59:05   
Sisy
če pa mojo mami vprašate bo prisegla na dr.Cerarja! Če njega ne bi bilo takrat,ko je bil čas da pridem na svet verjetno tud mene ne bi bilo! Lahko rečem da je "rešil" zelo težek porod....in vprašanje kaj bi bilo brez njega...

:bravo: za dr.Cerarja!

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?