|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Nataša Kočnar
7.2.2009 15:21:49   
divans1
Zanima me, če je kira mela teževe z zanositvijo in ji je ta ginekologinja kej "pomagala"??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Nataša Kočnar
7.2.2009 16:46:34   
urša28
na žalost ne vem katera je ta dr,,. men bo pomagal dr.drobnič v ljubljanskem kl.centru

srečno

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 9:42:51   
bujz
Dr. Kočnar Nataša dela v bolnišnici Brežice in mi je veliko pomagala. Zelo vam jo priporočam, je izreden človek in strokovnjakinja na svojem področju, vendar je problem čakalna vrsta. Samo vztrajni morate biti!!!user posted image user posted image

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2009 19:44:28   
divans1
Bujz, kako ti je pa pomagala, če ni preveč osebno? Hvala za odgovor!!!

(odgovor članu bujz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2009 19:16:08   
bujz
Divans1, jaz sicer nisem imela težav z zanositvijo. Jaz sem imela problem v tem, da mi je plod odmrl.  Po moje, marsikateri zdravnik ne bi tako reagiral, kot je ona. In sicer: na njej sami se je videlo, da ji ni vseeno, kaj se dogaja z žensko, ko zve, da ji je otrok, ki si ga je tako želela, umrl že na samem začetku življenja. Povedati hočem, da je ona -to je moja subjektivna ocena, ne vem kako drugi mislijo-, človek, ki bi naredila vse, da pomaga človeku v stiski, sploh pa ženski, ki si zelo želi otroka. O njej se po Brežicah veliko govori kot o eni izmed redkih zdravnikov, ki se nimajo za Boga, ampak da je predana delu in svojemu poslanstvu. Iz lastnih izkušenj, ki so drugačne narave, kot vaše,  ti jo zelo toplo priporočam! Upam, da tvoje težave z zanositvijo niso tako hude, in da ti bo uspelo......

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 12:09:56   
divans1
Najlepša hvala bujz!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bujz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2009 18:53:29   
bujz
Divans1, iskreno upam, da ti bo uspelo, da dobiš otroka!! Sicer ne vem, če ti je moje pisanje kaj pomagalo glede odločitve za pomoč pri izbiri ginekologa za tvoje težave, opisala sem samo lastne izkušnje.... Drugačne od tvojih, pa vendar žalostne in na drugi strani tako lepe, da jih ne doživiš kadarkoli... DRŽIM PESTI!!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?