|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Mugoša v Postojni
16.11.2010 18:18:36   
ANITA D.
Zanima me,če ima katera izkušnje  pri njem,a se dosti posveti pacientu,a je prijazen?

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Mugoša v Postojni
16.11.2010 19:25:30   
nusi
mene je sprejel in odpustil user posted image , kako je z njim v porodni ne vem. Se mi je zdel prijazen, nič grob, vse je sproti povedal kaj dela in zakaj, pa še izgleda ne slabo user posted image user posted image . Tudi kasneje , ko smo hodili na UZ kolkov je vedno lepo pozdravil na hodniku, pa seveda ne zato, ker bi se nas spomnil, ampak ker je očitno za razliko od nekaterih lepo vzgojen.

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2010 20:47:48   
miska333
Jaz sem vedno na njega naletela, ko sme hodila na CTG in sem bila čez rok in imam same pohvalne besede o njem. Res je prijazen in si vzame čas in se ti posveti. Pa še lušen je user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2010 9:20:16   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: miska333

Pa še lušen je user posted image

Ne se nadejat,ima ženo in otroka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2010 18:30:21   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: ona
Ne se nadejat,ima ženo in otroka user posted image user posted image user posted image

dobr da vemo, pol bomo kar v svojih porodnišnicah rojevale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2010 14:46:36   
S*
Jaz imam z njim zelo slabe izkušnje. Čeprav sem bila napotena na CR je on po vseji sili hotel da rodim naravno. Po 12h rojevanja, ko se nisem odpirala popadke pa sem imela na 2min mi je urgentno naredil CR in mojo user posted image so morali intubirat ker je pila mekonijsko plodovnico in ni zadihala. Sedaj smo sicer vredu, dokončno pa bomo videli če bo kaj posledic komaj v naslednjih mesecih.
Jaz si ga definitivno ne želim več videt, še posebno ne v porodni sobi.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2010 15:29:16   
anju
tudi pri mojem porodu je bil. samo sva z babico sami rešliuser posted image
mislim da ga ženske kar pohvalijo. je prijazen in pravijo da edini ki na vizitah tudi spodi pogleda, pravijo izkušenj nimam. prijazen pa je, ja, do naju je bil.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!