Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jutri ima naša draga :rozica: neni :rozica: UZ! Držimo pesti, da sta se oba :duda::duda: odločila ostati pri njej. Pa saj to itak sta, samo za vzpodbudo stiskajmo pesti, da ji bo lažje,........
DRZIM PESTI :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: lp enci:metulj:
Jaz bom danes ob adventnem venčku prosila mojega angelčka, da pomaga Neni in njenima :duda::duda:, da ostaneta pri njej in da čez 8 mesecev prikukata na svet...... Bom mislila nate Neni :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:bravo:DRŽIM PESTI TUDI NA NOGAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::duda::duda::metulj::metulj:
Jaz se tudi pridružujem vsem gornjim željam in iskreno upam, da bo uspelo:metulj::metulj::metulj::metulj::angel::angel: :angel::angel::angel::angel::angel::angel: V.
NENI drži se jutri in vsekakor :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate in za tvoja :duda::duda: ki ti bosta morda jutri že malce jezička pokazala;) Bom držala pestke celo noč in jutri do UZ in to z vsemi štirimi.