|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Državna komisija za OBMP
13.12.2006 19:34:21   
tejci7
Pozdravljene!
Danes sva z mojim dobila pošto od konzilija da se dovoli izvedba postopka OBMP z uporabo darovanih ženskih spolnih celic. Zanima me kaj je naslednji korak? Sestra Alemka mi je v Leonišču sicer rekla, da bo na tem odgovoru pisalo kako naprej, da bodo napisane tel.številke za razgovor s pravnikom, soc.delavko in psihologom, vendar pri nama o tem ne piše nič....user posted image
Prosim za odgovor, če katera kaj ve o tem.
Hvala! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Državna komisija za OBMP
14.12.2006 8:58:12   
Anonimen
Predlagam ti, da jo pokličeš in poizveš kako naprej. Pohiti, kajti pot do teh treh mnenj je dolga. Jaz sem bila sicer v MB, pa vendar, je dolgo trajalo, pol pa se še načakaš, da dobilo darovalko,..., pa če še ne rata, kot pri nama, upam, da pri vama bo že v 1.postopku.

(odgovor članu tejci7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 14:10:06   
anadejka
Tejči a si mogoče dobila to pošto tako,da si mogla podpisat?
Jest sem tut učer dobila eno pošto,pa sem žal šele ob 22.00 prišla domov,mojmu možu pa na pošti niso hotl dat pisma,ker je baje osebno user posted image ,so pa rekl,da je iz zdravstva.Sem pomislila,da so mogoče končno poslali to tako težko in dolgo čakano pismo iz Leonišča.Midva ga čakava že od aprila oz.avgusta.No zdej pa vidim,da si ti učer dobila,fino,zdej pa komaj čakam da vidim,če so tut nama poslal.

Aja,če ti kej ni jasno pa res najbolje,da pokličeš sestro Alenko,ona bo vse vedla.
Pa veliko sreče za naprej ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2006 8:45:45   
anadejka
Jap,prav sem slutila.Tudi midva sva dobila pošto iz ministrstva za zdravje za OBMP,kjer tudi pri nama piše samo to,da nama je odobreno.Nobenih navodil,kako zdaj naprej.Torej kličemo sestro Alenko.

LP

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2006 10:52:22   
soncek.djukelica
pozdravljene,
tudi jaz čakam pismo iz konzilija!Morda bo prišlo do konca meseca,user posted image , sam ker ste vidve dve dobile že pošto, jaz pa ne user posted image , se lahko zgodi,da so za letos končali! user posted image
Kaj sta zvedeli pri sestri Alenki, bi mi pa prav prišla tudi njena tf., če jo bom kdaj rabila!
hvala vama, lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2006 12:12:11   
anadejka
Sestra Alenka je zdej glih na bolniški,ampak ti kamot pokličeš na 01/522 60 74 ti bo ena druga tut prijazna sestra povedala vse kar te zanima.
Men je rekla da mi bo po pošti naknadno poslala vse telefonske (pravnik,soc.del.,psihol.)in ostala navodila.

Srečno!!!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2006 7:13:08   
tejci7
Ja potem bo res najbolje da pokličem v Leonišče.

soncek.djukelica -  sestra alenka je zdaj na bolniški, nadomešča jo pa sestra Tatjana. Kar pokliči in vprašaj ker je res zelo prijazna.

Veliko sreče vsem!!!!

(odgovor članu tejci7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?