|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Šelihova
2.7.2006 13:31:32   
Anonimen
Vaše mnenje jaz sem zelo razočaran z njo.Se mi sploh ni posvetila tako kot bi se morala.
Pa sem jo zamenjala in odšla v Ljubljano.
Jo ima še katera in je tudi razočarana???user posted image
Kaj pa dr.Ivanuša v Kamniku???
Mi lahko kaj več napišete o eni in drugi??

hvala vam in lepo nedeljo vam želim.user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Šelihova
2.7.2006 17:51:15   
soni
Ali misliš to, ki je iz Domžal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2006 8:55:34   
urskas
Jaz z Dr. Šelihovo zelo zadovoljna.
V prvi nosečnosti sem imela poleg rednih UZ- tudi izredne  in to brezplačno, ker je pač bilo to potrebno. Res pa sem morala plačati materinsko knjižico.
V drugi nosečnosti, ki se je končala z abrazijo, sem bila z njo še bolj zadovoljna, tako z njeno strokovnostjo kot tudi z moralno podporo.
Tako da bom tudi v tretje pri njej.

LP, urska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2006 16:20:55   
Ayo
Ce mislis Ksenijo, jaz sem bila z njo zeloooooo zadovoljna!
Imam neredne M (ko sem bila se mlajsa tudi po 2 na leto) in se mi je res zmeraj ful posvecala, kadarkoli sem klicala, vedno me je lepo potolazila.
Na zalost sem se preselila in zamnjala g…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?