Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 21:52:49
|
|
|
|
Nina Nana
|
Mi smo dajali eno kapljico na dan, čez poletje smo prekinili, ker smo bili veliko zunaj, sedaj pa bomo verjetno spet nadaljevali. LP
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 21:57:05
|
|
|
|
puncica
|
A je imela kaj težav po njih? A si v posvetovalnici povedala da uporabljate te kaplice? Ma naš ati kr neki paničari:)-, pa pravi, da moram vprašat, da ja kej ne bo narobe.
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:01:25
|
|
|
|
Nina Nana
|
Sem povedala, pa je rekla, da so AD3 boljše, ampak da so tud te dobre. Krče je imela, pa ne vem če od tega, verjetno od hlastanja in zaužitega zraka. LP
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:02:10
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz sem pediatrinji povedala, da sem te kupila, ker je po tistih imel krče. Pa je rekla, da je ok, ampak da je dovolj ena kapljica na dan. Tako so mi tudi rekli v lekarni v A. Dajem mu jih že od 4.meseca.:miska:
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:03:22
|
|
|
|
mehurčica
|
Aja, do 4.meseca pa mu nisem dajala teh vitaminov, ker sem imela samo AD3 in ga je skoraj raztrgalo.:((
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:03:26
|
|
|
|
puncica
|
A mislite da bo kej narobe ko sem dala dve kaplici danes:zmeden: Ok, bomo povedal in dajal po eno.
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:04:18
|
|
|
|
puncica
|
Naša je imela pa po Plivit D3 krče, pa je rekla pediatrinja, da imajo po AD3, na pa po Plivit, pa sem bla raj tiho in si misla ja ok, pol bomo pa šli po Oleovid, bomo vidl kaj bo zdej rekla:)-
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:04:53
|
|
|
|
mehurčica
|
Ne, nič ni hudega, če si dala dve samo 1x. Hipervitaminoza bi se pojavila ob večkratnem dajanju prevelike doze. So pa toliko bolj močne, da je dovolj ena.
|
|
|
|
Doziranje Oleovid D3 kaplic 13.9.2004 22:40:59
|
|
|
|
Urša
|
Ena je dovolj. Ne vem po katerem mesecu je treba dozo povečat-sm dobila navodila od patronažne, pa ne vem kam sm ta papir vtaknla. :ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?