jaša2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ne me napast, ampak..... zenske ljube....pa kaj se pri vsakem prehladu filate s tableti sama zaradi prehlada ali viroze se nisem pojedla zdravila.vroč čaj, grgranje slane vode, inhalacije...to je to..... ne vem zakaj bi se morala basat s kemijo saj pravijo..s tableti traja 7 dni, brez njih pa 1 teden. res me zanima. a misliš, da se začnem filat s tabletami, kak mi začne malo iz nosa tečt?? saj pa nisem neumna!! mislim da si vsaka najprej začne čajčeke kuhat, pa sadje jest in podobno.... ko pa še vse drugo zravn pride, pa ne vem, zakaj bi se mogla po nepotrebnem mučit - sebe in bebiko! ko se mene loti "prehlad", mi pač ne samo iz nosu teče, al pa me malo grlo boli ampak me prekl... FEJST boli žrelo, sinuse imam čist zafilane, glava bi skoraj poči, ušesa razbolela, komaj se vlečem okrog od slabotnosti...in glej, glede na to, da sem učiteljica - taka ne morem opravljat svojega dela!! in zase vem, da prej okrevam s kakšno kemijo, kot pa samo z vitaminčki in čajčeki!! tak da...sorry, ampak vsaka sebe najbolje pozna, kak funkcionira v takih primerih, tak da jaz ne bi nikogar "obtoževala".