|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dove - samoporjavitveni losijon
15.4.2007 20:35:28   
maša*
Dove - Summer body losijon....ga ima katera?
Kak se vam zdi?
Jaz razmišljam da bi si ga kupla, samo ne če je enako kot samoporjavitvena krema, ker po njej sem cela šekasta. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dove - samoporjavitveni losijon
15.4.2007 21:01:26   
total
Jaz sm ga imela lani,pa je bil ok.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2007 21:36:04   
cmokec
Jaz sem ga tudi lani uporabljala, pa sem bila z odtenkom zelo zadovoljna, pa tudi flekasta nisem bila. Edino, kar me je motilo je to, da se je poznalo na elastiki od spodnjega perila. Sem se enkrat prav zgozila, ker sem imela bel modrček pri kosti spredaj prav rjav. Saj se opere, samo grdo zgleda, kot da se celo leto nebi preoblekla.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2007 22:00:47   
Udb
Jaz sem ga tudi uporabila in bila cela lisasta - grozno!!! Pa sem se zelo trudila enakomerno nanašat...ni nucalo.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 6:43:27   
srki
Moja kolegica se je enkrat se tem mazala, pa ni bila nič flekasta.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 6:54:21   
luka jan
Maša, jaz sem se ravno prejšnji teden začela mazat, pa sem zelo zadovoljna, nič lisasta, koža je fino navlažena, mehka, lepo diši, pa še tak naraven ten dobivaš, nič ne izgleda umetno. Skratka, zelo zadovoljna.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2007 8:04:24   
Anonimen
tud jaz sem ful zadovoljna..user posted image user posted image user posted image Ful se lepo maže, nič nisem flekasta. Edino kar je je to, da mam tud mal moderček umazan, tko da ga moram še bolj redno menjat.user posted image Drugače pa ful fajn... Aja, samo dobro si umij roke, ko se namažeš..

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 8:17:49   
ery
Ne boste verjele, to sem danes jaz hotela vprašati... Sem hotla že kupit to kremo. To se pravi ste večinoma zadovoljne z njo. Pa kako se namažete lahko enakomerno? A pa se vsak dan mažete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2007 9:13:53   
ksenjak
Sem ga kupila prejšnji teden, tistega z bleščicami. Namazala sem se prvič danes, in nisem popolnoma nič flekasta. Se odlično maže, vpije in lepo diši pa na soncu imam svetlikajočo kožo. Kar se porjavelosti tiče pa težko rečem ali je kakšna razlika ali ne.

Kot berem zgoraj, je pri nekaterih kar precejšnja razlika po tem , ko se namažejo. To pa res ne vem. Bi si mogla očitno malo več kreme namazati na telo.

Lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2007 9:18:21   
kjava
Sej barva se itak pokaže šele po več nanosih ane? Pa fleki najbrž tudi. Jest se glih zarad flekov ne upam uporabljat, to če jih maš, je pomoje odvisno tud od kože. Po kolkem času pa pol fleki izginejo, ko se nehaš mazat?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2007 11:05:16   
petraz
Tudi jaz se vam zahvaljujem za odgovore. V petek sem si jo že nameravala kupila, potem pa je nisem vzela. Predvsem me je skrbelo, da bi bila potem preveč flekast.. Sedaj pa si jo lahko kupim, saj berem, da ste zelo zadovoljne. HVALA!! user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2007 11:14:13   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jaz sm ga imela lani,pa je bil ok.

Enako.

Da pa ne rataš lisast je najbolje najprej (ali dan prej) narediti piling.
Nekje sem prebrala, da je dobro, da se prej (par minut) namažeš s kakšno kremo za telo (ne preveč mastno, še bolje losjon) in počakaš da se vpije. Potem pa losjon za samoporjavitev.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2007 12:14:51   
romy
In koliko stane ta krema? In na koliko časa se mažete?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2007 12:45:08   
ery
Ta krema stane okrog 1100 SIT(sem še vedno v tolarjih). Tudi mene zanima kolkrat se mažeš-ali vsak dan? ja res je, preden se s to porjavitveno kremo namažeš, je fino narest piling.
samo kateri je boljši ali z bleščicami ali brez?

Aja pa še to-kako se to namažete? Kot z navadno kremo ali ste bolj natančne? A daste kremo samo na roke in lepo po nogah pač navadn razmažete? user posted image  

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2007 13:38:55   
facka
najboljše je prej naredit peeling, da se odstrani povrhnja plast

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2007 14:01:57   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: facka

najboljše je prej naredit peeling, da se odstrani povrhnja plast

Jap, priporočam kokosov piling od Kancilje -> ni drag (okoli bivših 1000sit), se da pa primerjat s kakšnim res konkretno zasoljenim s ceno. Jaz nisem mogla verjet!

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.4.2007 14:06:54   
ery
lONDON pARIS SE TA KOKOSOV PILING DOBI TUDI V dm-U?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2007 15:26:35   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: ery

lONDON pARIS SE TA KOKOSOV PILING DOBI TUDI V dm-U?

Težko rečem user posted image , jaz sem ga kupila v Mercatorju user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2007 15:29:19   
vista
Jaz ga imam. Nič šekasta, ampak drugo jutro pa smrdiš po zažganem. A sem samo jaz opazila to?!?!

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2007 20:25:10   
dory
moja mami ga je testirala lani...zagnala je celo skatlo v smeti,ker je bla tko grozn sekasta...valda, pri teh kremah se le ta vpije na dolocenih mestih drugace,kljub prejsnji uporabi pilinga..in na ta princip se tud spira...tko da...temu skor ne uidete :)

(odgovor članu vista)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2007 8:31:32   
ery
Morm povedat, da sem včeraj šla kupit ta losjan. Naredila sem piling, se namazala in zaenkart je kul. Koža postane res gladka, mehka... Po kolikih nanosih se ti pa pozna barva? A gre pol to s tuširanjem dol?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.4.2007 8:33:50   
Strawberrie Cherrie
Ne, za vedno si potem takšna user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2007 8:50:08   
pety78
Jaz pa kar rjavi sprej za čevlje uporabim. Sem ful rjava, kot da bi z morja prišla. user posted image

user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2007 9:17:51   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, slaba stran teh krem za samoprjavitev je v tem, da se s tuširanjem spirajo, nekje bolj, nekje manj, pol se pa poznajo beli flekci. Sploh če od blizu pogledaš.

Ko sem si namazala noge, sem si losjon stisnila kar na noge in ga dobro vtrla v kožo, potem pa sem tudi pazila, da ne posedam povsod oz. da ne ležim, ne držim nog skupajuser posted image , ker potem pa res rataš fajn flekast.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.