|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dormeo
23.8.2007 22:18:02   
pikecpokec
A ima katera Dormeo? Kateri ''model'' in kako ste zadovoljne?
Razmišljam namreč o nakupu ker me zadnje čase zjutraj blazno boli hrbet!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dormeo
23.8.2007 22:22:10   
daša
Imam cca pol leta.Zadovoljna. tudi mene je bolel hrbet. Zdaj se zjutraj prav "poglihana" počutim. Model pa mislim da navadni. Ne vem.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 22:23:39   
kaja26
Ima ga ena moja kolegica in njen, sta ful nezadovoljna. Pravi da bo zamenjala za hitex kot ga ima njena mama in tudi moja tašča, pa sta ful zadovoljni z njim. Tolk js vem od drugihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 22:24:21   
srursa
Tudi midva imava dormeo in je super. Imava ga tri leta in je tak kot nov. Model si mi zdi, da je pa naveden.
Ful zadovoljna. user posted image user posted image

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 22:29:01   
BAMBINA_
Ja, mi2 imava tudi Dormeo in sem zelo zadovoljna, tako, da sem ga tudi najinemu user posted image kupila.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 22:34:36   
Gina
Midva sva ga kupila, tistega kao najboljšega, pa tudi dragega, pa sva ga tudi vrnila, ker na njem ni mogel spati noben od naju. Lahko ga sprobaš in če ti ni všeč, dobiš denar nazaj - če mi ne verjameš. Je pa spanje podobno, kot na kateremkoli lateksu - kot bi spal na eni precej trdi peni. V bistvu se ne vgrezne, kot v reklami zagotavljajo (no, ugreznil se je pod možem, valjda, ker ima 115kg, jaz sem spala čisto na ravnem, kot na deski), niti se ne odbija, kot klasični jogi z vzmetnico, ves čas si kot da bi spal na fotelju iz dnevne sobe, čisto enak občutek sem imela jaz. Moj je imel občutek, kot da pada, da ga nič ne ustavlja (fedri namreč, ki jih ni), meni, ki me vedno in povsod zebe, pa je bilo vroče za znoret. Oba sva se zbujala čist utrujena, ker sva se ponoči zbujala in tudi ni bilo prijetno spati. Skratka, jaz ti ne priporočam.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 22:39:47   
sončnica13
Jaz ti pa priporočam vodno posteljo!
Mi2 jo imava že skoraj 2 leti in sva ZELO zadovoljna, so šle težave s križem pročuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 23:26:47   
mojčca
No, tudi jaz in moj partner sva uporabljala ležišče Dormeo - eni leto je bil jogi v redu, kar naenkrat pa je postal mehak, začel se je trgati in v jogiju se je naredila luknja (ni bil raven, ampak se je pogreznil). Po reklamaciji so nama jogi zamenjali, po približno enem letu pa zopet ista pesem. Tokrat sva denar zahtevala nazaj in se odločila za nakup novega jogija. Glede bolečin v hrbtenici: ko sva imela Dormeo, sem jaz zjutraj vstajala iz postelje po vseh štirih in to dobesedno.

Pa še to:  prijateljica ga je reklamirala že 5-krat, soseda, s katero govorim ima iste probleme kot sva jih imela midva, v bistvu zadnje čase slišim ogromno kritik kar se tiče Dormea.
V primeru, da se odločiš za nakup pa ti želim več sreče, kot sva jo imela midva.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2007 7:55:11   
vesna.com
Dormeo je res stvar ki jo moraš preizkusiti sama.Jaz sem ga kupila zase in za moža,navaden model, meni je vredu,mož ne more spati.Skratka sprobaj,saj še vedno lahko vrneš, dobiš denar in kupiš drugi.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2007 7:58:42   
zverinca
Jaz ga ima, sedaj dve noči spiva na njem in ga lahko zaenkrat samo pohvalim! Meni paše da je trdo, to sem želela, in tudi sedaj dve jutri vstanem brez kakršnekoli bolečine. Prej me je vse bolelo da sem komaj iz postelje vstala, pa nisva imela kakega cheap jogija, mela sva meblo.
Kako bo pa s kvaliteto, obraba itd kar pišejo punce, bomo pa videli, upam da ne bo problemov.
Je pa res tako, če želiš spati na trdem, čvrstem, ti bo pasalo. Če ne, odsvetujem. Res je čvrst, trd.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 9:30:58   
kepica
Tudi midva ga imava približno dve leti, navaden model. Na moževi strani se je ležišče posedlo (ima 90kg) tako da tudi midva razmišljava o reklamaciji. Drugače se spi v redu, jaz sem zadovoljna, če si pa malo težji, pa je zgleda problem, ker se  ležišče posede.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2007 9:34:30   
2.2.
midva z dragim ga imava tudi in sva z njim zelo zadooljna. če gremo kam na počitnice in spimo na drugi postelji oba rečeva kje je dormeo

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2007 9:40:26   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Tudi midva ga imava približno dve leti, navaden model. Na moževi strani se je ležišče posedlo (ima 90kg) tako da tudi midva razmišljava o reklamaciji. Drugače se spi v redu, jaz sem zadovoljna, če si pa malo težji, pa je zgleda problem, ker se  ležišče posede.

Moževa kilaža sploh ne bi smela biti problem, saj če gledaš reklamo, se čez jogi pelje veliko več kg, kot jih ima tvoj mož.
Jaz bi ga na tvojem mestu reklamirala.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2007 9:43:55   
Tanayya29
Živjo!
Midva ga tudi imava in sva zellooooo zadovoljna! Jaz ga vsekakor priporočam...jaz sem se"navajala" nanj samo 2 dni,mož pa sploh ni imel problemov z njim...
Tako,da meni je super! Imava pa dormeo memory.

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.8.2007 9:51:54   
MojcaG
midva ga tudi imava (no, ima ga še hči v kinderpetu) in sva zelo zelo zelo zadovoljna. ga ne menjam za nič na svetu! ko gremo kam na počitnice npr. v hotel, mi je kot da bi spala na slami, tolk sem se razvadila dormea. je pa res, da sem ga prej preizkusila pri mami. in takoj ko sem se gor vlegla, sem vedela, da je zame, saj sem se takoj sprostila in se mi je hrbtenica totalno razbremenila. in se nič nisem rabila "navajat" na občutek. torej priporočam prej da ga preizkusita! je pa res, da imava midva tudi dormeove letvice - tisto zadevo, ki gre pod jogi.

ena je omenila vodno posteljo. toliko pohval sem že slišala o tem, da sem prav radovedna! in gremo zdaj na morje v apartma z vodno posteljo. me zanima, kako bo.. (v primerjavi z dormeom)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.8.2007 11:44:03   
pikecpokec
Hja, pri naju je problem ker imava posteljo 140 cm široko, fant je pa glih dvakrat težji od mene. Tko da se bojim da se bo na njegovi strani ugrezalo, jaz bom spala pa kot na deski.
Za tiste ki ste reklamirale: a ga potem tudi odpeljejo? ker ko ga kupiš je zvit v en tak lep paket, samo problem je potem ko ga razviješ, pa se ne da več zviti. Kaj pa potem?!?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.8.2007 18:50:20   
dory
jst sem ga glih kupla...pa me zanima zakwa ga morm priklopit na radiator in če more to skoz tko bit?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
24.8.2007 18:53:43   
Tanayya29
teja. mislim,da je to zarad nekakšne ozemljitve ,neki takga...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.8.2007 21:14:18   
zverinca
Ja, ozemljitev.
Ker so taki umetni materiali ki kopičijo statično elektriko je fino da se to nekam prenaša.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.8.2007 22:17:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

midva z dragim ga imava tudi in sva z njim zelo zadooljna. če gremo kam na počitnice in spimo na drugi postelji oba rečeva kje je dormeo

Enako, drugače ga pa midva nimava nič priklopljenega na radiator.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.8.2007 23:07:40   
Sibil_
Reklamacija-kako se pa reklamira jogi?Ti pripeljejo novega in odpeljejo starega al kako?Ker brez jogija ne moreš bit, ne?
Mi lahko katera pove, prosim?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.8.2007 6:28:15   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Ja, ozemljitev.
Ker so taki umetni materiali ki kopičijo statično elektriko je fino da se to nekam prenaša.

jst sem pa mislila,da je to bolj ko ne naravna zadeva....kaj pa ce obrnem jogi kontra...ne tko,da bi lezala na tisti karirasti strani??? a ma ktera tko?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.8.2007 8:32:39   
soncek&luna
tudi jaz imam dormeo od predkratkim.... najprej sem ga preiskusila pri mami, ga imata ze dolgo in oba dobro spita.... tudi jaz zdej mnogo boljs spim... vcasih ko pridem popoldan iz sluzbe, se grem za kaksne 10 min zleknit na posteljo in mal pocivat user posted image .... res je dobr... imam pa dormeo memory
teja. jaz tut nimam na radiator priklopljenega

Mami, pika moja!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.8.2007 12:37:36   
dory
matr jst sem dones prvic gor spala....sej ne vem kaj nej recem....skor tko,kot ce bi kar spala na tleh...men je tok trdo tole....tamal pa je spat celo do sedmih zjutri...zgleda je ok modroc :)

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.8.2007 11:37:02   
ema79
Jaz imam dormeo že eno leto. je ta velik 180x200.  Sva oabsolutno fejst zadovoljna. Spiva oba odlično. Prej je mojega križ matral, zdaj je pa zjutraj kakor prerojen.

Kar se pa ugrezanja tiče pa to: vse jogije (ne samo dormeo), naj bi parkrat na leto obračal. Se pravi, ne na kontra stran, ampak tam, kjer maš noge, ga obrneš tja, kjer je glava. Ali pa svojo stran na njegovo. Tako, naj do teh ugrezanj ne bi prišlo. Upam, da ste me razumele.

Življenje je lepo....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?