Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust za nego in varstvo otroka 30.9.2008 10:37:38
|
|
|
|
J.L.
|
sama ti neznam dat odgovora, je pa tema o negi otroka že nekje na RR. mene pa zanima v primeru odobritve, se ti zmanjša otroški dodatek?
|
|
|
|
RE: Dopust za nego in varstvo otroka 30.9.2008 12:46:21
|
|
|
|
benika
|
Zdej pa mal hecno vprašanje: Ali se teh 22 dni šteje kot delovne dni ali vse dni skupaj z vikendi??? Katere papirje in potrdila rabi za uveljavljanje dopusta za nego in varstvo otroka? Šteje se 22 koledarskih dni (vključno z vikendi).
|
|
|
|
RE: Dopust za nego in varstvo otroka 1.10.2008 18:12:13
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Šteje se 22 koledarskih dni (vključno z vikendi). točno tako
|
|
|
|
RE: Dopust za nego in varstvo otroka 3.10.2008 23:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah, fuuuuul so komplicirali, babe tečne na CDS-ju ............ Eni res nimajo pojma, al se pa norca delajo, al sem bla pa 1. primer, ki je podaljševala....... Kok sm jezna, me tolk razp*zdijo te delavke, sploh niso za na CSD, sm v drek te rinejo namesto da bi ti pomagale! Sm se mogla skašljat. Zdej pa čakamo na odločbo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?