Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dopust v mirnem kraju- KAM? 3.1.2013 10:03:17
|
|
|
|
Medea10
|
Letos pičimo na dopust 3. kot družina. Že 2 krat smo bili v isti vasici, enkrat v apartmaju, drugič v kampu, v prikolici. Tale vasica je majhna, ljudi ravno toliko, da jih je, pa še več ali manj so Slovenci. Meni se zdi zakon. Pa me zanima ali pozna kdo še kakšen takšen kraj v Dalmaciji? Da je mir, ni gužve? Po možnosti plaža s kamenčki? Ko bodo otroci večji, se bomo vrjetno spravili iskat kak kamp v takem mirnem kraju brez gneče na slepo, za zdaj pa je najmanjša še premajhna za take podvige. Zato bi nam zelo prav prišel kak namig za kakšno tako vasico, če kdo pozna. Lahko tudi na zs. Hvala.
|
|
|
|
RE: Dopust v mirnem kraju- KAM? 3.1.2013 13:15:44
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Privlaka pri Zadru, majhen kraj, brez gneče, tudi v high sezoni. Ogromno privat aprtmajev, plaže so različne, tam kjer smo mi bili lani je bila mivka. Kraj je dokaj raztresen na večjem območju, tako da verjetno zaradi tega ni posebne gneče. Bibinje pri Zadru. Tudi zelo luštna vasica z ogromno privat apartmajev, plaža s kamenčki, veliko je tudi mini privat kampov. Res lušten kraj in brez gneče. Edino trgovine ni neke pametne- imaša pa res ca. 2km vstran večje supermarkete (lidl) in Zadar je čisto blizu.
|
|
RE: Dopust v mirnem kraju- KAM? 3.1.2013 13:49:35
|
|
|
|
Alex01
|
http://vila4m.hr/ Miletiči (zadnja vas na celini, predno greš čez most na otok Pag). V vasi je ena trgovina.
|
|
|
|
RE: Dopust v mirnem kraju- KAM? 4.1.2013 9:33:19
|
|
|
|
mari1234
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10 Letos pičimo na dopust 3. kot družina. Že 2 krat smo bili v isti vasici, enkrat v apartmaju, drugič v kampu, v prikolici. Tale vasica je majhna, ljudi ravno toliko, da jih je, pa še več ali manj so Slovenci. Meni se zdi zakon. Pa me zanima ali pozna kdo še kakšen takšen kraj v Dalmaciji? Da je mir, ni gužve? Po možnosti plaža s kamenčki? Ko bodo otroci večji, se bomo vrjetno spravili iskat kak kamp v takem mirnem kraju brez gneče na slepo, za zdaj pa je najmanjša še premajhna za take podvige. Zato bi nam zelo prav prišel kak namig za kakšno tako vasico, če kdo pozna. Lahko tudi na zs. Hvala. Medea, kje pa je ta vasica, če ni skrivnost?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?