|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 9:32:16   
ElaM
Ojla, a gre katera oz. je že bila na dopustu v Črni gori? Letos gremo verjetno dol na dopust in me zanimajo vaše izkušnje?
LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 9:33:10   
smrka
MI smo bili davno v Ulcinju, blo je lustno.. pescena plaza da po mivki nemores bos hodit. Pravjo da je na Budvi lepo.. nevem...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 10:27:08   
SABILA
jst sem bla v kraju bečiči- i nje bilo SSUUPPEERR, plaža iz mivke, nikjer nobenga ježka, voda fajna, pa še za otročke je fajna plaža, vglavni super, kam točno pa greš.

v budvi si pa lohk tud ful ogledaš, pa z ladjico smo šli na ogled so sv. štefana, pa na slovensko plažo smo šli, pa vglavni super

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 10:29:52   
baguSka
Jst sm bla lani u Budvi. Kaj pa te posebej zanima??:zmeden2:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 10:37:32   
ElaM
Niti ne vem, kam točno bova šla.:ups:. Danes grem po ponudbe in se bova odločila.
Zanimajo me predvsem cene. Upam, da ni vse zasedeno, da nisem prepozna. :zmeden:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 10:57:04   
baguSka
U bistvu ni poceni. Točnih cen se ne spounem, ampak vem da je precej drago, ker sva se kar zgražala ko sva plačevala runde.:( Nočnega življenja v Budvi ni, vse kar imaš je večerna parada. Zabave v lokalih ni, razen od 23-ih do 01, ker morajo potem ugasnit vso muziko zaradi okoliških hotelov. Evo to je vse. Dve uri. In ne boš verjela: pred tem enega same človeka ne vidiš v lokalu da bi sedel ali kaj pil, tisti dve uri ne moreš pridt notr, potem pa spet vse prazno in konec. Plaže: nabito polne. Nimaš dat kam brisače, še do morja hodiš po njih.:zmeden: Mesto ni preveč čisto, povsod najdeš smeti, vključno z morjem, kjer plava vse živo.:( Več ljudi je, bolj je navlake. Sem in tja najdeš kakšno laguno, tam pa je dostop do morja otežen. V hotelu sva bila recimo razočarana, ker so naju hoteli uturit v eno nedokončano sobo, vendar sva vztrajala in sva na koncu dobila dokaj zadovoljivo. Hrana je bila naravnost ODLIČNA!!! Ljudje tam nikakor niso prijazni. Da o lenobi in počasnosti njih ne govorim. Komaj se jim da živet. In bohnedaj da jih kaj prosiš, samo še slabše je. Midva sva bila drugače zadovoljna, kljub vsemu naštetemu, ker pač nisva zahtevna in sva vse to jemala bolj tko. Ampak pač povem kako je blo. Aja pa še to: bohnedaj če greste dol s svojim avtom, da prehitiš kakšnega domačina, naju zaradi tega niso hoteli spustit iz države.:zmeden:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 11:34:59   
al1*
Mi gremo v Budvo naslednjo sredo. Pred štirimi leti smo bili v Bečičih, letos smo pa v Budvi našli precej ugodno hotel. Na plažo bomo po vsej verjetnosti vsaj nekakrat šli v Bečiče, ker je tam manj gužve in plaža je lepša. Pred štirimi leti je med Budvo in Bečiči na 20 minut vozil vlakec in tudi ladjice so bile nonstop.

Glede čistoče je v ČG bolj tako-tako. Mi sicer nismo imeli problemov, pa smo jedli tudi razno hrano, ki smo jo kupili v kioskuh ob plaži: koruza, palačinke, čevapi. Vodo smo pili pa le tisto iz steklenice.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 11:39:36   
SABILA
na morje sem šla jst, moja prijateljica in njen takrat 3letni sin (to je bilo lani) z letalom nato pa od letališčado hotelaz avtobusom in nazaj isto smo dali 220.000 SIT. hrana poceni, pijača DRAGA. runda pijače ima isto ceno kot kosilo. glede nočnega življenja ti nevem kaj dosti povedat ker zaradi malega nismo šle nikamor. je pa vsak večer pred hotelom bila glasba in ne samo do 01 ampak tudi delj. na plaži ki je bila od hotela pa je bil nek dižej ki je vrtel glasbo, haus, tehno..... plaža je bila od hotela in si lahko prišel nanjo samo z kartico da si godt hotela tega in tega. gužva to je logično da je če greš sred sezone, senčnikov je pa tud ful za sposodit, do plaže pa lahko kamot prideš ker je na tej plaži tk nared da je varnostnik in ti določi kam vse lahko brisače in ležalke položiš. budva res ni nič čista, vsepovso same stojnice, mi je pa blo ful zanimivo se peljat z mestnim vlakcem ki stane 4€ za odraslega in 2€za otroka. ker smo za v mesto zamudili vlak, je še ful taksistov s katerimi lahko barantaš za ceno prevoza, noben vsiljiv, prijazen komunikativen, res vredi.
plaža je od hotela in je tudi s tem morje zelo dobro urejeno, brez posebnosti. sobo smo pa doble ****** čeprav je hotel bil s samo ***. klima, družinska postelja za njo in malega pa še dodatna postelja in ne samo nek raztegljiv kavč za mene, balkon s senčnikom, vglacvni super. hrana v hotelu, kot je napisala baguška ODLIČNA. pa ahtita se ko bota hodla po cesti, ti so še huši kot italjina, res nevem kdo jim je dal izpit

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 12:01:24   
ElaM
Hvala punce za info.;)
al1*, a greste z letalom ali avtom?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 12:08:14   
al1*
Mi gremo z avtom. Kaj pa vi? V katerm kraju boste?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:04:31   
ElaM
Še ne vem, danes se bova odločila. Saj res ne vem, če se še kdo odloča zadnji hip o dopustu, razen midva.:ups:
Verjetno bova šla z avtom, ker baje so letalske karte kar drage. Samo je pa kar dolga. A boste vi prenočili na Hrvaški obali, a kar direkt?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:06:19   
baguSka
Midva sva šla lani direkt in sva se res vozila od jutra do večera - mensezdi da 10 ur cca - vmes sva se pač še ustavla.
Sicer sva se pa tud midva letos odločla ta petk, v petk plačala, čez slab mesec pa že greva.;)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:08:13   
ElaM
U, fajn nism edina, k dela vse zadnjo minuto.:)-
Kam pa gresta?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:09:14   
baguSka
Tunizija.8)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:13:41   
al1*
Mi bomo prespali v Bosni pri sorodnikih, domov grede pa tudi po etapah. Vse skupaj bomo ostali 14 dni, od tega 7 dni morja ostalo pa tu in tam.

LP

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:13:56   
ElaM
U, fajn, Tunizija sm gledala je kar ugodna. Znanka je šla tja z last minute za 36.ooo! Ne moreš vrjet.:bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:15:21   
ElaM
Aja, vi greste potem drugo pot, midva bi šla ob Hrvaški obali.
Lepo se imejte, pa itak vam želim en nepozaben dopust.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:15:48   
baguSka
Uuuu to je pa res ugodn. Midva sva dala za 7 dni AI za dva 225000.8)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:16:56   
baguSka
Irmy midva sva šla tud ob obali. Maš še kej za vidt, edin tm med Splitom in Omišem je fuuuuuuuuuuuuuuuull zamašek!!! Grozljivka. Če mata možnost pa vama bolj priporočam da gresta ponoč - ni vročine, pa še gužve ni.;)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:18:38   
ElaM
Ja, ona je imela samo nočitev. Samo vseen, ko pomisliš, kolko je sam letalska karta.
Bosta pa frajerja, AI.:bravo::bravo::bravo:
Saj je res, jest se tud strinjam, če greš na dopust, greš zato, da se imaš fajn in uživaš, ne pa, da šparaš. Potem je bolje, da si doma.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:20:05   
ElaM
Ja, po Jadranski magistrali, celo pot ob morju,.. Full lepo.:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:21:23   
baguSka
Ja no hrana pravjo da je dobra, pa še ni ti treba skrbet kje in kdaj boš jedu. Je pa baje hotel nek sred puščave, tko da je že skor nuja.:zmeden: Jst upam glede na kritike, da se bova kljub vsemu mela fino fajn. Kot sem rekla, nisva zahtevni stranki.;)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:23:46   
baguSka
Ja Irmy - za naju je bla kljub lenim in nejevoljnih hrvatom, bosancom in črnogorcem čudovita dogodivščina.;) Aja: če so bosta v bosni ustavlala, vaju bojo glede hrane fejst okol probal prnest - midva sva jedla, pa kr tko na uč pove račun, pa midva rečeva da v meniju že ni tok, on pa nama, da v meniju niso točne cene.:)- Kaj čš pol?!:)-

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:25:10   
ElaM
Itak, če ne kompliciramo in, če je družba fajn je povsod super.
Tunizijo pohvalijo, kolikor sem jest govorila s temi kateri so že bli tam.
Baje je veliko sadja za jest.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dopust v Črni gori
13.7.2005 13:26:55   
baguSka
Ah če je sadje bomo pa prežvel - ampak sam če bo z olupkom.:love: :P

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?