Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust Zaton Holiday Resort 7.2.2013 18:40:39
|
|
|
|
josephine27
|
Mi smo bili 3 leta nazaj. Izkušnje so dobre in sam resort je super za družinske počitnice. Je pa res, da imajo tisti apartmaji glede na to, da niso prav veliki kar zasoljeno ceno. Razen tega, da sem pogrešala mal več placa za kuhanje se res ne spomnim, da bi mi kaj manjkalo. Aja moj mož se pristožuje nad tem, da moraš avto stran pustit in potem prtljago znosit oz. zvozit ( če imaš srečo da najdeš voz) do apartmaja, kar mogoče niti ni tako blizu ( odvisno kateri apartma dobiš). Pa na recepciji smo tudi zelo dolgo čakali. Da ne bom samo minusov naštevala. Plaža super in zelo blizu, senčka, animacija za vse starosti, igrala za otroke, tudi bazen je, supermarket solidno založen, vlakec vozi v NIn, pa tudi do Zadra naprimer z avtom ni daleč... Ne vem, če te kaj zanima vprašaj
|
RE: Dopust Zaton Holiday Resort 8.2.2013 13:25:07
|
|
|
|
aknela123
|
mi smo bili septembra, ko cene niso več tako zasoljene. Meni je blo idealno, otroci so bili še zelo majhni, plaža je peščena, imaš tudi senco, apartmaji ok, ob večerih se dogaja, Zadar je blizu, je pa verjetno v sezoni kar gužva. Bi še šla, če bi bile cene malce nižje.
|
|
|
|
RE: Dopust Zaton Holiday Resort 10.2.2013 19:35:40
|
|
|
|
Sportni.ca
|
josephine27 Mi razmišljamo, da bi šli septembra, ko so cene nižje. Iščem pa predvsem peščeno plažo, kar se da blizu morja, dovoljenje za psa ... Hvala aknela1 ja saj, ravno to, cene so previsoke tko da pride v poštev samo september - itak bova pa z dojenčkom, tko da mogoče še boljš, da ne bomo v največji vročini
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?