Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust Podčetrtek, pomoč 22.6.2012 7:16:38
|
|
|
|
TDTP
|
ja seveda, kolesa kar samo vzamite. Lahko greste pogledati dosti zanimivih stvari. Mi smo šli že v čokoladnico v samostanu, na Jelenovem grebenu lahko vidite jelenčke in če imate srečo, da jih gospodar krmi, mu lahko pomagate krmiti jelene z koruzo. Lahko greste pogledati čarovnico v gozdu (lutke seveda) , lahko greste na golf igrišče Amon itd. To so stvari, ki smo jih mi videli, verjamem pa da jih je še dosti, malo povprašaj na TIC Podčetrtek! lp
|
|
|
|
RE: Dopust Podčetrtek, pomoč 22.6.2012 7:41:44
|
|
|
|
amyZ
|
Za tamalega bodo sigurno zanimive čarovnice, kjer so iz lesa, odpadkov in podobnega narejene lutke, od kakih čarovnic do Bedanca in podobno. To je prav tam, kjer se gre za samostan in potem desno navzgor po cesti še naprej. Potem v dolini Olimja je tudi neki mini ZOO, tam sicer nisem bila, je bila pa sestrica. Recimo do tega ZOO ja se lahko odpeljete s kolesi, do čarovnice pa priporočam avto, ker traja. In ja Jelenov greben, če boste imeli srečo boste naleteli na čas, ko jih hranijo, sicer pa se včasih skrivajo okoli. Tam je tudi igrišče za otroke. Lahko greste v samostan in nakupite kaj zeliščnega (kaki sirupi in to), če greste pa mimo samostana na desno čez mini potoček oz. most pa pridete do Čokoladnice, ki bi znala biti zanimiva tudi za malčka, če ima rad čokolado. Tam lahko kupite čokolado vse sort in oblik, imajo pa tudi ob nekaterih urah možnost ogleda kako se to dela. Zdaj na grad se ne splača it, ker je zapuščen. Okoli term oz. zadaj so taki ribniki kjer so ribice in imajo zelo rade smoki . Sicer pa se lahko s kolesom odpravite v katerokoli smer pa raziskujete naravo (posušeno jezero in podobno), samo imejte potne liste oz. osebne izkaznice s seboj, če slučajno naletite na preverjanje, ker je to le čisto zraven Hrvaške meje. Upam, da sem kaj pomagala. Sicer pa mislim, da so na spletu bolj podrobni podatki (vpiši samo olimje, podčetrtek pa bo sigurno kaj našlo).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?