|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust - oblačila
17.3.2010 14:25:17   
misamuk
Hojla punce, rabim mnenje user posted image

Torej, po vsej verjetnosti gremo konec aprila na dopust v tople kraje (cca 25C). Naša tamala trenutno sicer še nosi št 74, ampak ji vse počasi ratuje prekratko.
Nekje aprila sem mislila it v šoping po cunje, predvsem bi kupila pomladanske/pozno pomladanske stvari (normalne hlače, nekaj majčk z dolgimi in kratkimi rokavi, vetrovka, kak puloverček), vse to bi kupila št 80.
Ampak, če gremo pa konec aprila na +25C pa rabi za tja tudi precej poletne stvari (krajše hlačke, oblekce z naramnicami, pajacki s kratkimi hlačami, itd). In to bi morala potem tudi kupit št 80. OK, kupim. Ampak ko bo pri nas +25C (junij, jul, avg), bo njej tale št 80 že majhna (če ne premajhna). Ne bi sredi poletja spet kupovala nove cunje.
Kakšen nasvet, kaj naj naredim? Je sploh možno, da mi od konca aprila do recimo konca junija čisto preraste konf št 80?

Hvala (pa upam, da ni butasto vprašanjeuser posted image )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust - oblačila
17.3.2010 14:26:15   
misamuk
Sorry, nekaj štrajka in mi je po pomoti 3x objavilo.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 14:33:06   
Hope2
Če greste konec aprila, začetek maja na dopust in bo šele začela nosit kofekcijsko 80, potem jo bo sigurno še lahko noslila pri nas čez poletje. Itak pa najbrž ne misliš za en dopust kupovat cele garderobe. Kupiš par bodijev, kake kratke hlače ali kiklico, majčko in to je to. Ni treba nič komplicirat in kupovat ne vem kaj vse. Pa tam na dopustu tudi lahko kako majčko ali kaj kupiš, če bo zmanjkalo, ali pa daš v pralnico umazane cunjice.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.3.2010 14:34:19 >

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 14:39:01   
misamuk
Hope2, hvala za pomoč. Ne, za dopust ne mislim kupovat nove garderobeuser posted image Bo pa kompletno novo itak rabila za pomlad in poletje (ker ne dobivam oblačilc od nikogar). In sem itak mislila vse pomladansko kupit aprila (št 80), poletno pa malo kasneje (recimo junija). Samo če gremo na toplo, bom pač par kosov poletnega kupila že zdaj (št 80). In menda bo to lahko nosila tudi še pri nas poleti. Tako bo torej najbolj pametno, ne?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2010 20:55:00   
sanelaa
naš Luka je lani poleti nosil bodije št. 74, kupljeni so bli nekje junija, julija, no, pa jih nosi še danes za spodnje majčke. Pa niso nič na knap, čisto kamot so mu. So pa bodiji iz hm.a.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2010 12:28:30   
AnciM
Rast se potem malo umiri. Tudi moj je do enega leta rasel zelo hitro in prišel iz 3kg pri rojstvu do 10 kg pri enem letu. Potem se je pa to zelo umirilo, ima samo 11,5 kg zdaj. Sem pa jaz enako razmišljala v jeseni, ko je bilo potrebno kombinezon kupit in sem na koncu kupila št. večjega in mu zavihala rokave. Ne boste verjele, še vedno ima zavihane rokave. Mi je žal, da mu nisem kupila kar ravno pravšnjega.

Mislim, da bo garderoba, ki jo boš kupila za dopust dovolj velika do konca poletja. Mogoče bodo kake kratke hlače in kaki kraki rokavi še krajši ampak saj bo poletje. Bodije boš pa gotovo lahko spodaj zapela brez problemov. Primerjaj dolžino bodijev št. 80 in št. 86 boš videla, da se razlikujeta bolj v rokavih.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?