|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopisovanje
28.9.2005 8:28:10   
Anonimen
Si je katera s kom dopisovala v otroških oz. najstniških letih? Je katera obdržala ta hobi še do današnjih dni?

Jaz sem imela ogromno dopisovalk, tudi nekaj dopisovalcev, a smo se po končani srednji šoli kar nekako porazgubili.

Sedaj pa ta hobi nekoliko pogrešam. Če je katera za... se lahko zmenimo na privat...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopisovanje
28.9.2005 8:40:41   
*zvezdica*
Uf sem imela kar velik dopisovalk v osnovni šoli...pol je pa to nekak izvodenelo...pa lahko rečem, da mi je kar mal žal. Ampak to je bil še čas pisem, ki priznajte, so imela svoj čar!
No, sej zdej so maili in so mi res super...samo na žalost folk pošilja čist preveč for okrog...enega pristnega maila pa zlepa ne dobiš.
Tako da, tud jaz sem za kakšno dopisovanje, če se keri da!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2005 8:58:18   
soncece24
Jaz sem tudi mela sto dopisovalk, ko sem bila še v oš, potem pa je to nekak zamrlo. danes poteka moje celotno dopisovanje po e-mailu, in še to po sistemu: fwduser posted image

aja, pa tu gor pač skozi nekaj klofam

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2005 10:05:27   
Anonimen
V osnovni pa potem še v srednji šoli sem jih imela kar veliko dopisovalk, pa je to potem kar zamrlouser posted image .
Mogoče je pa katera od njih tukajuser posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2005 13:14:25   
puncica
Ja sem imela eno dopisovalko iz avstrije, zanimiva punca, pol se je pa vse nehal, ko se je poročila tam nekje pri 20-ih. moj si je tud ful dopisoval, ampak res to je bilo še v časih, ko ni bilo mailov, sms-ov in podobne računalniške navlake. Zdej pa ne vem če se še katermu da pisat na rokeuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2005 13:15:41   
puncica
ja prek mailov si pa še zmeraj dopisujem s bivšimi sošolkami, ki smo bile skupaj, pa enim par mamicam, ki sem jih spoznala tukaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2005 13:54:34   
Anonimen
user posted image Živijo in bravo, Kerensa!
To je bil en mojih najljubših hobijev. V srednji šoli sem si dopisovala z "mularijo" iz skoraj cele bivše Juge. Nekoč sem svoj naslov pustila v reviji Mila in sem dobila toliko pošte, da me je skoraj kap.
Ja, pogrešam ta hobi in tu in tam še vedno komu vsaj kakšno kartico pošljem, da ne pozabim, kako zgleda moja pisava, hehe.
No, če se kateri še slučajno da kaj pisati, naj mi javi na privat, da izmenjava naslove.

Lep in sončen dan še naprej,
Simona

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 13:57:04   
ZARA
Joj, ravno to sem zadnjič gruntala...jst sem se z eno Manjo iz LJ, še zdej se spomnem imena in priimka, pa si že 100 let ne piševa, no mal manj...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2005 14:21:30   
polona2
Imam dopisovalca, uf, že 10 let...Kako hitro minevajo leta...Še vedno si dopisujeva, vedno s pismi, nikoli, no, skoraj nikoli po mailu. Ko odpiram pismo, je vedno tak lep občutek, ko veš, da nekdo misli nate, pa da nekomu ni vseeno, kako se ti godi. Najin odnos je zame dragocen in upam, da bova tovrstne stike ohranjala do pozne starosti, ko bova, takrat že starčka, s tresočimi rokami odpirala, mogoče poslednja pisma...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2005 17:56:11   
tejčica
Jaz sem imela v OŠ ogromno dopisovalk. Večina jih je bila iz Slo, ena iz Anglije in moja najljubša iz Japonske. S to sva si dopisovali kar nekaj let, ko pa se je ona preselila sva prekinile, ne vem zakaj. Še danes mi je žal... Mogoče bi pa tako lažje videla Japonsko.user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2005 17:59:38   
zoya_
Jaz sem imela 3 dopisovalce... Enga iz Brežic, enga iz Laškega.... imava še vedno stike in enega iz Portugalske, ki se je pa sedaj preselil v London... z njim berem še kdaj pa kdaj.... ampak onedva iz Slovenije... ma smo si zmenjali cele palete pisem... vsak drug dan sem pisala k norc pisma in mam še sedaj spravljena doma...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2005 20:31:48   
Anonimen
dopisovalk in dopisovalcev sem imela ogromno. Res. tako sem spoznala tudi najboljšega prijatelja do faksa...zdaj sva izgubila stike.
Tako prijetno je dobit navadno, klasično pismo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2005 22:03:33   
Anonimen
Ja, res je nek poseben občutek dobit klasično pismo... Zdajle me je prav nostalgija zagrabila po njih.
Sicer sem pa imela v OŠ nekaj dopisovalk, ampak se je tudi že v OŠ to nehalo. Niti ne vem zakaj, kar zvodenelo je...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2005 23:02:57   
Anonimen
Meni je ze full lepo maile brat .. se sploh dolge. Pa ni nobenga, same fore (videne ze miljonkrat). Sem si dopisovala vcasih ja, sam so ble bolj neresne user posted image  Lansko leto sem si zacela dopisovat z eno nemko, pa so bili samo kaki 3 maili .. ker se ti tisti trenutek ne da, potem pozabis, potem ...

Zdaj je ze dosezek, ce kako pvt sporocilo kdja pa kdaj na RR dobim .. kako malo daljse ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2005 23:16:57   
Anonimen
Vidim, da je bilo tole kar razširjeno... In da na nek način to vse pogrešamo... Dobro, staro pismo, ja... Ko si vsak dan stražil na oknu in čakal, kdaj pride poštar, potem pa letel k nabiralniku pogledat, če je kaj zate noter... Tudi jaz to pogrešam in prav rada bi odbudila ta hobi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2005 23:19:47   
nejcko
Klasično pismo - čista poezija!!! Res, zame ni lepšega občutka kot pisati ga li pa ga prejeti. Resnično mi je žal, da so te stvari zamrle.
Sama se nikoli nisem dopisovala z neznaci, ampak vedno z ljudmi, ki sem jih osebno (s)poznala, največkrat pa, ko sem bila na morju. Ker sem vsako leto najmanj mesec dni  preživela na morju, sem si seveda dopisovala s sošolkami in prijateljicami. Pisale smo si vsak dan, a pisma so bila kljub temu dolga po nekaj strani. In zame ni bilo lepšega občutka, ko sem zjutraj letela gledat v kaselc, če je kaj pošte zame.
Z eno kolegico sva si zelo dolgo dopisovali, še ko sva bili stari krepko čez dvajset let, a je stvar začela zamirati, ko je začela pisma pisati na računalnik in jih printati. To enostavno ni bilo več ISTO. Takrat še ni bilo interneta niti mobilcev, pa me je ta neosebnost zelo motila. In tako mi tudi danes ne sede kakšno pretirano pošiljanje e-pošte. Nikakor nisem sposobna napisati kaj več od parih stavkov. Če bi imela pred seboj list papirja, pa bi z lahkoto pisala romane.

In še to - ravno danes so morali moji učenci (13-letniki) napisati domišljijski spis v obliki pisma. Žalostno, toda velika večina jih ni bila sposobna napisati kaj več od 10-ih vrstic. ŽALOSTNO!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?