Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 12:43:31
|
|
|
|
Pajaca
|
gradbenik pa: A SI TI NOR! SEJ ČE JE NEK NAPISAN LOHK VEDNO TJA POGLEDAM!!!
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 12:48:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
čak, da tjaga uleti :)-
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 12:56:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
Pred šolskimi počitnicami se je razrednik pozanimal pri dijakih, kje bodo preživeli poletje. Jure se je takoj oglasil: "Mi bomo tri tedne v gorah, nato pa še tri tedne na Maldivih!" "Kaj pa je tvoj oče?" je zanimalo učitelja. "Zidar." "No, ja, vaše življenje pa ni slabo!" je ugotovil profesor. "Saj bi bilo tudi vaše lahko dobro, če bi se za kaj izučili!" mu je dejal Jure. :)-
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 12:56:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo, temu sem se jaz včeraj do solz nasmejala pri nekaterih odgovorih: http://www.chickenjoke.com/ Sfinga rula:bravo:!
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 12:59:37
|
|
|
|
kofetek2010
|
Zeni ljubavnik dolazi kuci dok joj je suprug na poslu. Njen devetogodisnji sin dodje kuci nenadano, ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao. Zenin suprug takodje dolazi kuci. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajuci da joj je sin vec unutra. Djecak: - Mracno je ovdje. Muskarac: - Da, mracno je. Djecak: - Imam nogometnu loptu. Muskarac: - To je lijepo. Djecak: - Zelis li je kupiti? Muskarac: - Ne, hvala. Djecak: - Moj tata je vani. Muskarac: - OK, koliko? Djecak: - 250 EUR Nakon nekoliko sedmica muskarac i djecak se ponovo susretnu u ormaru. Djecak: - Mracno je ovdje. Muskarac: - Da, mracno je. Djecak: - Imam patike za nogomet. Prisjecajuci se sto se zadnji put dogodilo, muskarac upita: -Koliko? Djecak: - 750 EUR Muskarac uzdahne: - U redu. Par dana kasnije, otac kaze sinu: Uzmi loptu i patike idemo se igrati. Djecak odgovori: Ne mogu, prodao sam loptu i patike. Otac upita: - Za koliko si ih prodao? Djecak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opeljesiti svoje prijatelje... to je puno vise nego sto te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijedis!!! Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu, pa zatvori vrata. Djecak: - Mracno je ovdje. Pop: - Ne pocinji mi opet s tim sranjem. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 13:00:24
|
|
|
|
baguSka
|
Blagor se vm k ste tok dobre vole dons..:(
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 13:18:44
|
|
|
|
ma-ja
|
Baguska, saj bo boljš! zate:)9nebesa:)
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 13:50:30
|
|
|
|
smrka
|
kaj si zalostna baguska:zmeden:
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 13:57:13
|
|
|
|
baguSka
|
k pr norcih :((
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 14:01:24
|
|
|
|
smrka
|
no povej no, da te mal potolazimo¨!!!!!!!!
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 14:06:55
|
|
|
|
baguSka
|
Mah ka pa vem. Mogoče me pa luna daje???:zmeden2:
|
|
|
|
Dons ni še nbenga vica? 23.6.2005 14:12:30
|
|
|
|
smrka
|
nc ne skrbi vse se bo postimal. Tako si tud jaz govorim ker me tako svinjsko svrbijo strije na trebuhu in leva noga me svrbi, da sem od praskanja ze vsa v ranah... :( sam... saj bo boljs, ko nebo svrbel - tako se tolazim :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?